Aj mne dnes hovorili že by ani psa von nevyhnali tak som sa vyhnal sám kus fúkalo aj pravá snehová metelica na Smrečinách aj som zapadol v snehovom záveji že som musel kus potlačiť
Tak som si poobede ešte trošku pojazdil.
Pár mojich obľúbených miest v blízkom okolí.
Trip Dist : 18,35 km
Ride Time : 1:03:28
Avg Speed : 17,18 km/h
Max Speed : 44,34 km/h
Altitude Up : 455 m
Temperature : 14st.C a bolo aj pár nesmelých kvapiek
Včera po práci som uvažoval, či skrz ten silný severný vietor ísť na bajk. Ale už dva dni bez výjazdu, relatívne teplo (15°C) a super dohľadnosť ma presvedčili. A neľutoval som, návrat po tme a relaxačných 46 km vyčistilo hlavu od sprostostí ...
Fotky pekne ale on to este nosil asi celé po zelenej a predpokladam, že to niesol aj dole len si na hrebeni spravil video. Nosit tam hentaký bike drona a statív takmer 7 hod a potom este nosit dole tak to by ma uz totálne piclo Ak chcem také video čo ja nechcem lebo radsej jazdím ako natáčam behnem radsej niekde do Alp kde to je ovelaviac prístupnejsie a tiez podobné scenérie. Idealne je ist od chaty Baranec po zvaznici a potom sa napojit na zltu. A dole po zelenej. Mám to nastudované nejaký ten rok ale psychika je proti. keby niekto povie,že nosí sa tak hodinu idem do toho:) Alebo na drzovku objednat heli biking:) Otazka na Mareka minule si s tým bicyklom splavoval dunaj teraz turistikoval. otázka by znela ci ti je ten bike potrebný na zivot, dúfam,že ta nenapadne s tým v zime stverat na skalnate pleso:)
Žltá hora, zelená dolu je samozrejme ideálna voľba za podmienok, že niekto ta na ziarsku dolinu dovezie a v rackovej doline počká!!) ... To nebol môj prípad... Deň predtým som dal Jamnicku po ziarske sedlo a zo sedla dolu ziarskou a potom cez červenú magistralu kopíroval pohorie do rackovej... A to je ťažký traverz!! Na mape to vyzerá ako parádne zvezenie... No sú to rubane, bezbreha ťažba!!!!!!!! .. Je to problém prejsť vlastne na pešo v istých usekoch... Bike ma 22 +9kg ruksak, no stalo to za to!!! V zmysle NO PAIN NO GAIN, Za všetkym čo za niečo stojí je krv a pot... Na zimu určite niečo chystám!))
to ako z Račkovej doliny do Žiarskej je problém prejsť? však to je koľko 8km? načo si šiel po značke, keď hneď vedľa ide cyklomagistrála... ale kto chce bike nosiť nech nosí
Ja som išiel po červenej... Bud cyklomagistrala vedie pod nou /Moja hlúposť /alebo je 'cyklomagistrala' znacena tou červenou a pre bežných cyklistov je po väčšinou nezjadna
Pecka! Ten pocit keď si zdolal vrchol musel byť parádny. Niečo také by som skúsil, ale nosiť bike aj dole kopcom, to rašej dám nejaký výjazd a zvlášť turistiku.
BTW: koncom leta keď som kempoval v račkovej tak miestami tá "zvážnica" bola skôr ako oranisko a ťažko sa šlo aj po vlastných nie ešte bikom.
no terpat to hovado hore a odviesť sa len kusky, to je poriedna somarina, to si mal radsej na peško svižme prebehnuť, a magistrala pod tatry to je zjazdne od strbskeho až po matiašovce pod hutami šiel som to niekolko x. len nie na hentakej traktorovej koze s 9kg baglom samozrejme.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Krvavá- ZA
nie je to ten isty bike? So ready to hit the road!
Pár mojich obľúbených miest v blízkom okolí.
Trip Dist : 18,35 km
Ride Time : 1:03:28
Avg Speed : 17,18 km/h
Max Speed : 44,34 km/h
Altitude Up : 455 m
Temperature : 14st.C a bolo aj pár nesmelých kvapiek
Chabenec? Ako si siel?
Po zelenej...
https://www.youtube.com/watch?v=JNEtaKn4EcY
BTW: koncom leta keď som kempoval v račkovej tak miestami tá "zvážnica" bola skôr ako oranisko a ťažko sa šlo aj po vlastných nie ešte bikom.