to je síce pravda že sa vybratím duše nezväčšuje, ale aj tak je tam otvor pre AV a ja nejak tým redukciám pri ventilkoch nedôverujem a mám strach že keď mi to bude fučať tak to od nervou drbnem do ... a bude vymalované...
Marinada tiež som mal podobné podmienky. No ja som bol dnes viac ako opatrný. Dole som išiel hádam pomalšie ako hore.
Po päťdňovom ničnerobení a vyvalovania sa po všeliakých kúpeľných procedúrach som dnes skúsil do toho hnusného počasia.
Boli to ako dva svety. Dole (cca 400v.m.) vcelku prijateľných -3°C no a hore (700-800 v.m.) už -7,5°C čo bolo na mňa aj moje oblečenie do zimy už dnes dosť cez čiaru hlavne zjazdovanie dole. Havranec - Šiance - Ráztoky - Javorový Vrch - Onžiar - Ráztoky - Podskalie ...
Trip Dist: 33,11 km
Ride Time: 2:24:53
Avg Speed: 13,71 km/h
Max Speed: 33,49 km/h
Altitude Up: 897 m
Temperature: - 7,5 až - 2,3°C tu doma na dvore JanMare ten zadný blatník je hrozný - pokazil si ním tak pekný bike
Keď vidím tú tvoju ča*****, spomenul som si na včerajší môj pád. Ľad skrytý pod snehom ma poslal k zemi a keby som nemal prilbu, zrejme by som tu dnes v pohode nevypisoval.
Keď jazdím po okolí tak si prilbu neberiem. Dávam si pozor,hlavne v takomto počasi. Ale cesty už boli pomerne roztopene,a v lese dokonca sa sneh topil. No stať sa môže,človek nikdy nevie.
Martis pozor si mozes davat kolko len chce - ver ze neprijemny pad s nasledkami pride sam bez pozvania. v zime pouzivam starsiu prilbu ktora mi bola velka - v pohode pod nu dam ciapku. napr. v sportisime sa da kupit slusna prilba za 15€
Martis pozor si mozes davat kolko len chce - ver ze neprijemny pad s nasledkami pride sam bez pozvania. v zime pouzivam starsiu prilbu ktora mi bola velka - v pohode pod nu dam ciapku. napr. v sportisime sa da kupit slusna prilba za 15€
Ja prilbu mám dokonca aj staršiu ? no proste ju nenosím.
Dnes som zdrhol z roboty skôr ale žiadne kopce sa nekonali. Ľahký výklus len tak po okolí.
Obchádzal som menej blatové úseky.
Trip Dist: 41,30 km
Ride Time: 2:12:54
Avg Speed: 18,64 km/h
Max Speed: 36,37 km/h
Altitude Up: 237 m
Temperature: pokiaľ svietilo +5,5°C ale keď zašlo hneď bola "0"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viperkilertak hod aspon jednu podložku nad predstavec...
už by som dávno prešiel, len ma odrádza veľká dierka na ventil v ráfikoch
Po päťdňovom ničnerobení a vyvalovania sa po všeliakých kúpeľných procedúrach som dnes skúsil do toho hnusného počasia.
Boli to ako dva svety. Dole (cca 400v.m.) vcelku prijateľných -3°C no a hore (700-800 v.m.) už -7,5°C čo bolo na mňa aj moje oblečenie do zimy už dnes dosť cez čiaru
Havranec - Šiance - Ráztoky - Javorový Vrch - Onžiar - Ráztoky - Podskalie ...
Trip Dist: 33,11 km
Ride Time: 2:24:53
Avg Speed: 13,71 km/h
Max Speed: 33,49 km/h
Altitude Up: 897 m
Temperature: - 7,5 až - 2,3°C tu doma na dvore
JanMare ten zadný blatník je hrozný - pokazil si ním tak pekný bike
priemerna T: -7°C / minimálna T: -10°C
https://www.relive.cc/view/1994210468
A preto sa robia aj AV ventilky na pouzitie s bezdusami.Takze ziaden strach.
Ja prilbu mám dokonca aj staršiu ? no proste ju nenosím.
19,31km - 1:26h - 620m up
19,31km - 1:26h - 620m up
Kam si to potiahol? cez Osly az na Sulin?
Obchádzal som menej blatové úseky.
Trip Dist: 41,30 km
Ride Time: 2:12:54
Avg Speed: 18,64 km/h
Max Speed: 36,37 km/h
Altitude Up: 237 m
Temperature: pokiaľ svietilo