akú váhu? však táto téma má miliardu fotiek, objavilo sa tu už kadečo...prišlo mi divné, že sem niekto dá fotku z výjazdu v spodnom triku a v čiapke...navyše keď má podobnú v profile bez prilby...tak som sa opýtal
Dnešná motanica takmer všetkými povrchmi/terénmi.
Najviac bolo zľadovateláho snehu na poľných cestách zaliatého vodou - masaker kúsok riečného valu + nejaké hory/lesy a asfalt samozrejme (na oddýchnutie)
Trip Dist.: 51,22 km
Ride Time: 3:14:26
Avg Speed: 15,80 km/h
Max Speed: 55,17 km/h
Altitude Up: 707 m
Temperature: +4°C
Konečne sa roztopil všetok ten "sajrajt" a kedže v noci a ráno mrzlo, podklad bol viac než zjazdný,
v lesíku priam ideálny. Pri zamračenej oblohe a cca +1 až +2°C...
a je to bobor? nie su to pilcici co to takto rezu aby nepotrebovali povolenie? ved je toho akosi vela - alebo bobor nieco tusi a zacal stavat archu - lebo ked sa rakusko roztopi tak to tam dolu asi splachne
Dnešných 33km,treba po dlhej pauze začať zľahka. Sakra sa dobre na tom ide. Po skúsenosti z blatom, snehom, vodou nezávidím cyklokrosárom 😂 hlavne keď je na povrchu 5mm roztopené a pod tým zamrznuté. 2x som skoro letel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najviac bolo zľadovateláho snehu na poľných cestách zaliatého vodou - masaker
Trip Dist.: 51,22 km
Ride Time: 3:14:26
Avg Speed: 15,80 km/h
Max Speed: 55,17 km/h
Altitude Up: 707 m
Temperature: +4°C
v lesíku priam ideálny. Pri zamračenej oblohe a cca +1 až +2°C...
tu 30cm snehu a -6 cez deň
Sačné z Turia sa dá komplet vyšlapať
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks