Ja som tiež bol pretočiť nohy. Ráztoky, Šiance, Podskalie ...
Trip Dist: 34,35 km
Ride Time: 2:15:39
Avg Speed: 15,19 km/h
Max Speed: 47,91 km/h
Altitude Up: 832m
Temperature: +20st.C
Všade blata a vody a potoky si vytvorili svoje vlastné cestičky.
Dobrý pojazd len to čistenie nebude sranda.
Neviem kam to dat ale tak bolo to vlastne na vyjazde. Kto uhadne s kym som bajkoval v piatok? Kristina ak by tu bola tak urcite by vedela, mozno Katko ale mozno dalsi. Ja sa priznam ze som nevedel ale je to super chalan. V pondelok dam este jednu fotku dalsieho co tam bol ale to bude prekvapko
Banska Stiavnica
V lesoch mame na(b)lito, tak som zobral karbon s trekovymi plastami na akoze cestny svih. BN-Chynorany-Skycov-hrad Hrusov ked mala byt jedina lesna spojka na asfaltku do Topolcianok-tuby som vedel stravit aj dlhsi cas (zrucanina Hrusov, kone, zubre, pekny park, zamok) - nabuduce - Machulince-Velka Lehota chcel som si prejst tuto asfaltu lebo z kraja vyzerala zaujimavo, stacilo raz - Nova Bana to len tak zletis dolu - Brehy a dalej na Majere dalsia cesta co ma zaujimala ale ist tadial do Stiavnice bola blbost - Pocuvadlo je zachadzka tak ho pre tentokrat vynechavam - Stiavnica je preplnena turistami no klud a pekne prostredie sa da najst v botanickej zahrade, kde "obedujem" pod styrmi obrami - citim ze mam dost a to som v polovici - mam dost hlavne asfaltu tak mi prepne, pozeram rychlo do mapy a a uz si slapem strkom cez Vodarenske na Cervenu studnu kde ma asfalt stale nelaka a pokracujem po modrej na Klinger a hore nad Salamandru - dalej po modrej a cervenej k osade Domky - vynehat tento usek by bolo ciste sialenstvo (som rad ze nemam ziletku) trekove plaste a pevna predna trosku drncali ale prezil som - dalej Richnavskou dolinou do Voznice - uvod je sice uz asfalt v katastrofalnom stave, no dolina ma novy povrch a zachvilku som bol dolu doslova oddychnuty - z Voznice naspat do Novej bane - Pila posledny kus cesty co som si chcel prejst, ok je tam to mi staci - Velke pole - nechapem ako som to mohol jazdit a dokoca sa na to tesit - nekonecne asfaltove roviny do mierneho kopca s protivetrom - Horna Ves-Pazit-Skacany-Hradiste-Ostry vrch po Jankovym vrskom a domov - zajtra radsej do lesa.
Skarede useky som nefotil - zle spomienky treba vytesnat
213kmm 3300v.m.,10h jazdy, 12h celkovo
Dnes som na moje obľúbené miesta vytiahol kolegov a pridali sme aj malú opekačku
Trip Dist: 43,49 km
Ride Time: 2:50:20
Avg Speed: 15,32 km/h
Max Speed: 42,14 km/h
Altitude Up: 844 m
Temperature: +23 st.C
Po tých dažďoch sa moc do lesa nechcelo, tak sme dali Tatry... foťák v mobile trošku blbol 😜
Popradské a Štrbské pleso - Hrebienok - Nová Lesná - Mlynica - V.Slavkov - PP
78,90 km ; 1547 vm
Gusto0 tak to s tebou sme sa stretli na vyhliadke pri sedle Pleso, ked sme fotili Sitno peknu streku si dal, hned po tvojimi su fotky od Per, ja som to otocil z BB a mal som dost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ráztoky, Šiance, Podskalie ...
Trip Dist: 34,35 km
Ride Time: 2:15:39
Avg Speed: 15,19 km/h
Max Speed: 47,91 km/h
Altitude Up: 832m
Temperature: +20st.C
Všade blata a vody a potoky si vytvorili svoje vlastné cestičky.
Dobrý pojazd len to čistenie nebude sranda.
V lesoch mame na(b)lito, tak som zobral karbon s trekovymi plastami na akoze cestny svih. BN-Chynorany-Skycov-hrad Hrusov ked mala byt jedina lesna spojka na asfaltku do Topolcianok-tuby som vedel stravit aj dlhsi cas (zrucanina Hrusov, kone, zubre, pekny park, zamok) - nabuduce - Machulince-Velka Lehota chcel som si prejst tuto asfaltu lebo z kraja vyzerala zaujimavo, stacilo raz - Nova Bana to len tak zletis dolu - Brehy a dalej na Majere dalsia cesta co ma zaujimala ale ist tadial do Stiavnice bola blbost - Pocuvadlo je zachadzka tak ho pre tentokrat vynechavam - Stiavnica je preplnena turistami no klud a pekne prostredie sa da najst v botanickej zahrade, kde "obedujem" pod styrmi obrami - citim ze mam dost a to som v polovici - mam dost hlavne asfaltu tak mi prepne, pozeram rychlo do mapy a a uz si slapem strkom cez Vodarenske na Cervenu studnu kde ma asfalt stale nelaka a pokracujem po modrej na Klinger a hore nad Salamandru - dalej po modrej a cervenej k osade Domky - vynehat tento usek by bolo ciste sialenstvo (som rad ze nemam ziletku) trekove plaste a pevna predna trosku drncali ale prezil som - dalej Richnavskou dolinou do Voznice - uvod je sice uz asfalt v katastrofalnom stave, no dolina ma novy povrch a zachvilku som bol dolu doslova oddychnuty - z Voznice naspat do Novej bane - Pila posledny kus cesty co som si chcel prejst, ok je tam to mi staci - Velke pole - nechapem ako som to mohol jazdit a dokoca sa na to tesit - nekonecne asfaltove roviny do mierneho kopca s protivetrom - Horna Ves-Pazit-Skacany-Hradiste-Ostry vrch po Jankovym vrskom a domov - zajtra radsej do lesa.
Skarede useky som nefotil - zle spomienky treba vytesnat
213kmm 3300v.m.,10h jazdy, 12h celkovo
Distance
123.32 km
Elev Gain
2,044 m
Time
7h 43m
Trip Dist: 43,49 km
Ride Time: 2:50:20
Avg Speed: 15,32 km/h
Max Speed: 42,14 km/h