Vuk aby si sa nedivil.. pozri si expedície na bajkoch na polar, Hymalaje
atd.. čo tam dokazujú niekedy hlava neberie..
Tak dokazovat (sebe, ci inym) sa da hocico, otazka je, co to ma spolocne s realitou kazdodenneho zivota.Obavam sa, ze keby teraz napr. doslo na Oravu -50 na taky tyzden, dva .. asi vela fotiek z vyjazdou tuna nebude, ponevaz dotycni bajkeri budu riesit zivot seba a rodiny.
Super AM/EN otváračka Vsetín a Kýčerka s fantastickou partiou.
Niektorí MTBiker-i veru prekvapili, iní nesklamali a očakávame nejaké tie zmeny NICKov, že Slavo?
zatial bagrujú len po pod lanovku , uvidime co dalej, 5.7. je otvorenie bike parku ktory sa buduje pár tyzdnov,to je také slovenske, sam som zvedavy ako to dopadne...
Tiež som bol trošku pojazdiť. Havranec, Podskalie, Šianec, Ráztoky ...
Trip Dist: 31,61 km
Ride Time: 1:59:21
Avg Speed: 15,89 km/h
Max Speed: 55,78 km/h
Altitude Up: 868m
Temperature: 29,5 st.C
Aj raňajky som si priniesol
Dnes počasie na jednotku, len dole dusnooo. Tak som vybehol hore na Nižné/Vyšné Hágy, potom super trailíkom do Smokovce, dole na Žakovská Poľana - Veľký Slavkov - Matejovce "čerstvý vzduch" Úsvit a cez Gánovce - Kvetnica - Svit 63,21 km ; 944 vm ; 3:22 hod
VKL 2019: Za vrátami, (Dechtárka, Svätý Kríž - artikulárny kostol, Iľanovský tajch)
Zmena trasy v teréne, ale nevadí, výlet to bol parádny. Trochu viac asfaltu ako inokedy, ale ani to nevadí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
atd.. čo tam dokazujú niekedy hlava neberie..
Tak dokazovat (sebe, ci inym) sa da hocico, otazka je, co to ma spolocne s realitou kazdodenneho zivota.Obavam sa, ze keby teraz napr. doslo na Oravu -50 na taky tyzden, dva .. asi vela fotiek z vyjazdou tuna nebude, ponevaz dotycni bajkeri budu riesit zivot seba a rodiny.
Niektorí MTBiker-i veru prekvapili, iní nesklamali a očakávame nejaké tie zmeny NICKov, že Slavo?
Dobre fotky
Nejako sa tie búrky točili okolo.
Asi sa tam budem musiet zastavit, ked to tam mate takto vymakane, naposledy (last year) to bolo ltt.
bikemartin ↓↓↓↓ - Nie nebude. Ak pozrieš oficiálne stránky tak zistíš.
a nebude to skôr bobová dráha?
131km/4h58/1700vm...
2x ma zlialo. 100km vo vode
pridám aj nejake číselká z piatku a dnes zas návrat okolo tA3 spodom..
https://www.strava.com/activities/2436219918
https://www.strava.com/activities/2436223546
Havranec, Podskalie, Šianec, Ráztoky ...
Trip Dist: 31,61 km
Ride Time: 1:59:21
Avg Speed: 15,89 km/h
Max Speed: 55,78 km/h
Altitude Up: 868m
Temperature: 29,5 st.C
Aj raňajky som si priniesol
63,21 km ; 944 vm ; 3:22 hod
Dnes som sa motal popod Dumbier
https://www.relive.cc/view/2434014030
Zmena trasy v teréne, ale nevadí, výlet to bol parádny. Trochu viac asfaltu ako inokedy, ale ani to nevadí
http://www.cykloserver.cz/f/47a0245998/