Myslel som si ze Bergstadl je najtazsie co som kedy siel ale Thriller v Petzene ho tento rok prekonal:) Už len ostáva dufat, že nepojdem trail ktorý prekona Thriller:)
:) tak tiež som si dal na jar na svojom 15 kg bajku 80 km, no dá sa to, ale ako píše Robo, nie je to ono. Je to už dosť cítiť. Chce to fakt výbornú kondičku, inak ak jazdíš v ľahšom teréne, kde ten bike ani celkom nevyužiješ na takej trase, tak je to trápenie. Samozrejme ideálne by bolo mať minimálne 2-3 bajky a k tomu nejaký cesťák, prípadne gravel, len málokto si to môže dovoliť double. nad gravelom tiež uvažujem, no uvidím ako budem na tom s peniazmi. Primárne by som chcel vymeniť full, ale cesťák, prípadne nejaká alternatíva, či už fitness, gravel a pod je tiež super na spestrenie výjazdov.. A po presedlaní z ťažšieho fullu na niečo o pár kíl ľahšie je to parádny pocit
mas recht da sa to a s prehladom bez bolesti.
pre cloveka co ma rad pestrost je trailbike asi ideal na vsetko co je do 100km.. (aj nad 100km sa da) ja som to vzdy chapal tak ze clovek co vyslovene nebazi po ceste siahne po cestaku hlavne preto ze ma slabe nohy a neutiahne 15kg bajk... pripadne ma plno kecov ohlavom valiveho odporu a podobne co ma zmysel len pocas pretekov a porovnavanie si cicin na segmentoch samozrejme nic v zlom ma to svoje caro pre cestne zameraneho jazdca ale viac radosti si uzivam ked predbieham v plnej polnej upoteneho galuskaca v supoerprilehavom trikote .. tiez nic v zlom .. a hlavne pot setri krv .. takze za mna na fulle sa da aj celodenka v karpatoch uplne s usmevom.
Jasne, lepšie je porovnávanie cicin keď predbiehaš v plnej poľnej žiletka v priliehavom trikote a pritom nevieš koľko má práve v ten moment v nohách km a vm - nic v zlom, len mi nedalo rypnut.
sak to je jasne ale hlavne je mi to jedno.. mna to len v slebej chvilke potesi a hlavne sa mi to nestava casto nakolko ja nie som makac len taky rekreacnik v tazkej vahe
hry so svetlom postupne zacinaju (zacina aj ruja) - svetlo na konci tunela - v urcitom rocnom obdobi sa da vychytat cas kedy sklon a smer tohto kopca v lese smeruje priamo na slnko - nic nevidis, len kusok pred seba a kedze je to aj pekna stojka doslova citis ako ta to svetlo tlaci dozadu ked ju das a dojdes az na koniec tunela - nevyhral si - caka ta este vacsia stojka na vrchol
(je nacase zacat nosit blikacky a dojazdove svetlo)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mas recht da sa to a s prehladom bez bolesti.
pre cloveka co ma rad pestrost je trailbike asi ideal na vsetko co je do 100km.. (aj nad 100km sa da) ja som to vzdy chapal tak ze clovek co vyslovene nebazi po ceste siahne po cestaku hlavne preto ze ma slabe nohy a neutiahne 15kg bajk... pripadne ma plno kecov ohlavom valiveho odporu a podobne co ma zmysel len pocas pretekov a porovnavanie si cicin na segmentoch
https://www.strava.com/activities/2682362663
(je nacase zacat nosit blikacky a dojazdove svetlo)