infinitipp ked si ty slapal ja som sa na druhy bok prevaloval. potom este 3h cesty - o pol 10 sme zacali slapat. samozrejme sme vyhlady z vrchola nestihli - zamracene dnes bolo snad len na KH
inac diki za toto forum - bola z toho nakoniec celkom pekna trasa
KH tentokrat bez batoziny, bez migreny no aj tak sa neslo lahko - je to kopec kym sme prisli hore sadlo mlieko, fukal vietor a 13°C k tomu - otocka a dolu. kusok pod vrchlom z najfotogenickejsej zakruty uz ale vyhlady boli - takze spokojnost. cestou naspat do PP este Smrec. sedlo ako najvacsi hájlajt dna - krasne miesto. nakoniec 110km, 2600m up, 6h/8:15h. po 3 tyzdnoch konecne lepsi vyjazd
Gusto0 pekne ste to zatočili aj trasu na Smrečiny ste trafili a išli ste tam tou skratkou okolo kameňolomu cez Pusté Pole ? Ja keď som schádzal z Kráľovky tak už sa oblačnosť začínala nabaľovať tak pozerám že som to ešte vychytal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/400940/milos21-vyjazd-mtb-road-sucho-55km-3h-696m.html
Aj bajk je nejaký mega
inac diki za toto forum - bola z toho nakoniec celkom pekna trasa
KH tentokrat bez batoziny, bez migreny
Také kopčeky, ale nastúpali sme napr. v pondelok 868 v.m
Hronec - Lúčky - Zadné Halny - Chaty Vagnár - Bujakovo - Rohozná - Hrončianska dolina... Aaa koniec
Kde to prosím?
Doťahuješ sa na IG Dominiky Cibulkovej