Tým.som. chcel povedať že je už problem.najst niekoho na normálny cyklovýlet nieto ešte na AMEN alebo bikepacking. Ľudia čo verejne ohlasujú svoje výjazdy takmer niesu. Buď máš.svoju partiu a teda nemáš zapotreby ešte nejakých cudzích volat alebo potom radšej individuálne kde.odpadaju veci ako zhanat ľudí a schopnosť.prisposobyt sa ktorá tiež nejak vyprchala:)
Už toľko nehľadajme zámienky....áno...často sa mi stáva, že keď musím ísť po cyklotrase okolo priehrady, tak ma takmer vždy skoro zrazí malé decko, ktoré nevedia jeho super rodičia naučiť po ktorej strane sa chodí a ako sa správať na bicyklíku. Nás keď toto učili rodičia a niekomu by sme vbehli do cesty, tak mi ešte natrieskajú na zadok, že som retardovaný debil... No a teraz jazdíme tak, že využívame brzdy a dávame pozor, na deti, rodičov, turistov....treba sa na to naučiť a potom ešte zdraviť a potom možno nebude ani tak vadiť tá jazda v chránených pásmach..?Najkrajšie AM/EN je zvyčajne v nejakej chránenej zóne (tak 94%)
Tým.som. chcel povedať že je už problem.najst niekoho na normálny cyklovýlet nieto ešte na AMEN alebo bikepacking. Ľudia čo verejne ohlasujú svoje výjazdy takmer niesu. Buď máš.svoju partiu a teda nemáš zapotreby ešte nejakých cudzích volat alebo potom radšej individuálne kde.odpadaju veci ako zhanat ľudí a schopnosť.prisposobyt sa ktorá tiež nejak vyprchala:) Aby som nebol.ot ..dnes veľkú tribec, Zubata pozerak trhlina.a srnkac. Len ako som.si pozeral.teren som sa postavil.na.osie hniezdo a dostal som.zo.tri zihadla. Každopádne aj tak veľmi dobre jazdenie.moc fotiek nemam a videa zase vypadaju ze je to rovina:)
Tu nejde o jazdenie v hore ale na miestach kde je to vyslovene zakazane. Niektori ale asi potrebuju zazivat ten pocit ze aj ked budu jazdit tam kde sa nesmie len preto "lebo chcu" tak sa im nic nestane a vlastne su frajeri. Aj ja som bajker a rad sa vozim v lese ale preco chodit tam kde to nie je ziadane?
Vodu kazes, vino pijes? Alebo nas presvedcis, ze si v rakuskom pohranici do lesa bikom nepachol? Fotky z vyjazdov sa mi hladat nechce...
(pravdu mas, co sa zverejnovania tyka, len ten sposob...)
Ako obcianske zdruzenie sme s podporou od nadacie Ekopolis a Horalky-Sedita mohli vybudovat novu studnicku pri vodnej nadrzi Zlatna (Kezmarok).
GPS: https://sk.mapy.cz/s/humocunude
volodaj Mal som to v pláne ísť ešte tento rok ale počul som že je tam "cesta zarúbaná" a ty si to potvrdil, tak sa na to asi kašlem. Mohol si dať vedieť by som išiel. Ja chcem ísť VF teraz ked bude babie leto ,ak by si mal záujem ?
To bol neplánovaný vyjazd po práci. VF by som chcel ísť tento rok. Nejak od 20. mám dovolenku 2 týždne tak dúfam v dobre počasie. Keď bude aktuálne, tak sa ozvem.
Len to tu radšej ani nespomínajme, lebo budeme zhatovaní viac ako zlodeji alebo vrahovia...
Dnes som si namiesto košického maratónu dal "náklad" , ktorým som si vytvoril aj osobný rekord na biku bezmála 160km za 6 hodín dupania na moje prekvapenie sa cítim lepšie ako po nejakom 50 km MTB maratóne trasa: TN juh- TN teplá- Dubnica- Košecké Podhradie- Zliechov- Čičmany- Rajec- veľká čierna- malá čierna- Domaniža- Prečín- PB - Sverepec- Beluša- Pruské- Bolešov- Nemšová- skalka nad Váhom- TN juh
Cesta z roboty.
V Nimnici po modrej až na vrch Holíš a Malá Skalka, smerom dole do Upohlavu.
Krásny výhľad na Púchovskú stranu a vrch Klapy (okres Považská). Ako bonus krásny západ slnka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vodu kazes, vino pijes? Alebo nas presvedcis, ze si v rakuskom pohranici do lesa bikom nepachol? Fotky z vyjazdov sa mi hladat nechce...
(pravdu mas, co sa zverejnovania tyka, len ten sposob...)
GPS: https://sk.mapy.cz/s/humocunude
Len to tu radšej ani nespomínajme, lebo budeme zhatovaní viac ako zlodeji alebo vrahovia...
Na Brnčalku najlepšie na biku asi v zime
V Nimnici po modrej až na vrch Holíš a Malá Skalka, smerom dole do Upohlavu.
Krásny výhľad na Púchovskú stranu a vrch Klapy (okres Považská). Ako bonus krásny západ slnka.