po 4 dnoch na biku - poskladany, servis nie celkom ukonceny, len uz na to nemam nervy. jazda vyhradne po asfalte - akosi mam momentalne k blatu zvyseny odpor
stredove - pred mesiacom som tam daval enduro loziska - tie boli uplne zaseknute na drhy den, pod krytkami blato platnicky metalicke som len dojazdil cize ok, kotuce ta ista hrubka ako predtym, kazetu, prevonik dojazdujem, retaz zo 134mm na 134,4mm cize nic strasne akurat ma trosku inu farbu , hlavove ok, loziska v prednom naboji vyzeraju ok, v zadnom tiez ale pri kotuci lozisko drhne - aj som sa ho snazil vymenit ale asi to necham na servis (neviem kde) , par krat som buchol po oske no ani sa nepohlo. odrate kluky, rajdy od cisla, sedlovka od blatnika. esicka sa mi pretacaju tie tiez nemaju rady vodu, premazany salter - kladky zaseknute ale rozhybane, v spojke voda - vycistene namazane. radenie mi neslo koli vode v bovdene - novy bovden + lanko - instalacia vonkajskom cize ok, pedale som aspon po 3 rokoch otvoril - vnutri cista vazelina uplne ok.
cize az na to lozisko v naboji s ktorym si asi sam neporadim celkom ok - 3 dni som sa stym sral po veceroch kym som to vycistil, namazal poskladal naspat. a to vazne nenavidim servisovat bike.
preto take nemam. vyskocila mi spomienka na FB - presne pred rokom som 3 dni mokol v Jizerskych horach - odpalil som jednu retaz a stredove zlozenie. tie stredy ma seru - robia to len do pekneho pocasia alebo co. a dt swiss 350 tiez len do sucha - na krytkach nieje ziadne tesnenie nic ..
a prides o kopec zazitkov (aj atmosfera miest ktore notoricky poznas je uplne ina) - jeden z noci - idem sa vycurat a padne mi kus blata do gati - tak lovim lebo pri jazde by mi to odralo zadok alebo nieco ine
len treba s mierou - nechapem ale anglanov - ako casto servisuju?
[quote="@1644188"]Preto ak prsi resp.je blato treba prejst na iny sport napr. Turistika alebo ferraty v zime bezky alebo skialp. Popripade.psko:)[/quote
v Anglicku by ani biky nevytiahli po cely rok po tomto vyroku . Aj tu sa najdu tereny , kde nevadi ze je blato/prsi
tiež som tak mal cestou na kubínku, ešte som aj dostal defekt a z lesa praskot hrubých konárov našťastie nič nevybehlo , len po ceste dve salamandry
tak som sa aspon pohral s mobilom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cize az na to lozisko v naboji s ktorym si asi sam neporadim celkom ok - 3 dni som sa stym sral po veceroch kym som to vycistil, namazal poskladal naspat. a to vazne nenavidim servisovat bike.
len treba s mierou - nechapem ale anglanov - ako casto servisuju?
v Anglicku by ani biky nevytiahli po cely rok po tomto vyroku
tak som sa aspon pohral s mobilom