aaaa...ostree moja oblubena lokalita...ten vlek je bozsky v zime alebo po prvom snehu, pripadne po riadnom dazdi....hlavne odkedy su dole natahane tie ocelove lana (zrejme kvoli motorkarom).....sme sa tam kedysi s kamosom takmer dolamali a ta teta z tej budky vpravo nam este vynadala, ze co tam jazdime, ci nevidime tie lana ...btw este tam su? som tam nebol pomerne dlho ...
aaaa...ostree moja oblubena lokalita...ten vlek je bozsky v zime alebo po prvom snehu, pripadne po riadnom dazdi....hlavne odkedy su dole natahane tie ocelove lana (zrejme kvoli motorkarom).....sme sa tam kedysi s kamosom takmer dolamali a ta teta z tej budky vpravo nam este vynadala, ze co tam jazdime, ci nevidime tie lana ...btw este tam su? som tam nebol pomerne dlho ...
tento rok som tadial isiel uz asi 3x a ziadne lana som si nevsimol. jedine tie na vleku
Žigo bol vtedy spoluúčastník, odpadol skôr ako Samo, sanitka nevedela koho naložiť.
Nemozem za to, ze mi byva blbo ked vidim krv. Hento nakonec dopadlo dobre a bolo tam aj tak len par turistov. Horsie je ked odpadnes po odbere krvi v plnej cakarni
Mne nepomaha a to my zle pride vzdy az tak neskor. Ako aj ked sa porezem tak az ked si to lepim alebo facujem. Inak mam aj jazvu na prostredniku co som si ho pristipol medzi prevodnik a presmyk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niekedy som taký smädný, že by som pil aj z kaluže. Ale z tejto nie
Uz aj Žigo?? Ja, ze len Samo.
tento rok som tadial isiel uz asi 3x a ziadne lana som si nevsimol. jedine tie na vleku
Nemozem za to, ze mi byva blbo ked vidim krv. Hento nakonec dopadlo dobre a bolo tam aj tak len par turistov. Horsie je ked odpadnes po odbere krvi v plnej cakarni
Ak je Katko samoluby,co teda povies na toto?