Dnes opäť kúsok Tríbečského hrebeňa. Podskalie, Šianec, Ráztoky, Čierne Blato ...
Trip Dist: 44,89 km
Ride Time: 3:00:56
Avg Speed: 14,98 km/h
Max Speed: 51,33 km/h
Altitude Up: 1 103 m
Temperature: +13,5°C
Niekde sa ešte našla malinká kaluž ale v drvivej väčšine sa prášilo.
... ešte keby bolo viac času na bike
Zas mi to počasie nedalo a aj napriek tomu, že končím v robote o 17:00, tak som proste musel vybehnúť na bajk.
Cieľ bol studnička a jeden trail. Podarilo sa. Keď som prišiel späť, tak bolo stále pekne. Hneď sa lepšie jazdí, keď nie je o 5 tma.
Tiež len tak krátko "okolo domu"
Trip Dist: 28,99 km
Ride Time: 1:56:56
Avg Speed: 14,97 km/h
Max Speed: 69,89 km/h
Altitude Up: 603 m
Temperature: +12°C
Páni, za posledné dni tu pribudli krásne fotky. Bicyklovať v kopcoch s hentakymi výhľadmi je nadhera!
Pre mna to dnes bol ráno Peloton, a to v mínusových teplotách. Ale bolo to krásne ráno s modrou oblohou. Škoda len prace na ceste a semaforu, ktorý nás stopol na cca 2-3 minuty, inak by bolo PB.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podskalie, Šianec, Ráztoky, Čierne Blato ...
Trip Dist: 44,89 km
Ride Time: 3:00:56
Avg Speed: 14,98 km/h
Max Speed: 51,33 km/h
Altitude Up: 1 103 m
Temperature: +13,5°C
Niekde sa ešte našla malinká kaluž ale v drvivej väčšine sa prášilo.
... ešte keby bolo viac času na bike
Cieľ bol studnička a jeden trail. Podarilo sa. Keď som prišiel späť, tak bolo stále pekne. Hneď sa lepšie jazdí, keď nie je o 5 tma.
Trip Dist: 28,99 km
Ride Time: 1:56:56
Avg Speed: 14,97 km/h
Max Speed: 69,89 km/h
Altitude Up: 603 m
Temperature: +12°C
Pre mna to dnes bol ráno Peloton, a to v mínusových teplotách. Ale bolo to krásne ráno s modrou oblohou. Škoda len prace na ceste a semaforu, ktorý nás stopol na cca 2-3 minuty, inak by bolo PB.