Dnes nás nechali z roboty na 60% tak som to využil na 100%
Síce skoro samé lesné asfaltky a zvážnice ale pojazdil som si. Severný Tríbeč
Trip Dist: 85,57 km
Ride Time: 4:24:34
Avg Speed: 17,98 km/h
Max Speed: 49,89 km/h
Altitude Up: 1 491 m
Temperature: +13°C - asi desať krát som zmokol
... už je všetko v práčke 😉
Dnes som celý deň makal a čas na bike vyšiel až podvečer
Tak som na rýchlo švihol Šiance krátky okruh.
Trip Dist: 26,91 km
Ride Time: 1:39:56
Avg Speed: 16,16 km/h
Max Speed: 58,41 km/h
Altitude Up: 577 m
Temperature: +12° C
Včerajší slnečný výjazd, nebolo to až take blatové.
VU - Drahozicka dolina - Nestasova dolina - Trubiansky štál - Muller - Čierny štál - Brezová (Birkenhain) - VU
Vzdialenosť 35,56 km
Čas 2:27 hod
Prevýšenie 832m
Priemerný tep 149
...no a dnes kúsok Medzihoria
Trip Dist: 29,89 km
Ride Time: 2:03:44
Avg Speed: 14,93 km/h
Max Speed: 41,12 km/h
Altitude Up: 707 m
Temperature: +16°C
Hora poväčšine vyfúkaná no miestami sa našli úseky kde je blatisto.
Riadny masaker.
U nás chválabohu takmer všetko v pohode priechodné.
Akurát prameň Geradze nad Brodzanmi si povedal, že lepšie sa mu bude tiecť mimo koryto a takto "pekne" vymlel cestu
Attachment:
IMG_20210527_134353.jpg
... " bežným " autom už od Brodzian na chatu Ondrej neprechodné
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som nemal nohy, a tak som si skrátil ranný race. Bicyklovanie skoro ráno ma aj tu výhodu, že občas pripomína safari 😊
Síce skoro samé lesné asfaltky a zvážnice ale pojazdil som si.
Severný Tríbeč
Trip Dist: 85,57 km
Ride Time: 4:24:34
Avg Speed: 17,98 km/h
Max Speed: 49,89 km/h
Altitude Up: 1 491 m
Temperature: +13°C - asi desať krát som zmokol
... už je všetko v práčke 😉
Tak som na rýchlo švihol Šiance krátky okruh.
Trip Dist: 26,91 km
Ride Time: 1:39:56
Avg Speed: 16,16 km/h
Max Speed: 58,41 km/h
Altitude Up: 577 m
Temperature: +12° C
VU - Drahozicka dolina - Nestasova dolina - Trubiansky štál - Muller - Čierny štál - Brezová (Birkenhain) - VU
Vzdialenosť 35,56 km
Čas 2:27 hod
Prevýšenie 832m
Priemerný tep 149
Trip Dist: 29,89 km
Ride Time: 2:03:44
Avg Speed: 14,93 km/h
Max Speed: 41,12 km/h
Altitude Up: 707 m
Temperature: +16°C
Hora poväčšine vyfúkaná no miestami sa našli úseky kde je blatisto.
Viem, že okolo mňa je viac medveďov ako ľudí a to je fajn....
U nás chválabohu takmer všetko v pohode priechodné.
Akurát prameň Geradze nad Brodzanmi si povedal, že lepšie sa mu bude tiecť mimo koryto a takto "pekne" vymlel cestu
... " bežným " autom už od Brodzian na chatu Ondrej neprechodné