to nie je o vyhanani sa z lesa, ale jednoducho jazdenie a propagovanie (fotky na verejnych forach) jazdenia v 5. stupni spravi v konecnom dosledku bikerom viac skody ako uzitku
ale je super, ze si sa pochvalil, ze jazdis teren, na ktory obycajny mtbikersky plebs nema kondicne ani technicky
ked som tu v 2016 bol novy a opytal sa ci je ten vyjazd legal - hned som dostal odpoved co sa pytam kktiny teraz je to opacne - buzeracia. doslova. napisat sa to dalo aj inak - lebo ok - myslim ze vela ludi nevie ze niekam sa na biku nesmie, tak otazka ci autor o tom vie alebo upozornenie je mozno na mieste. (ale aj bacovia v NT boli prekvapeny ked som im vravel ze mimo tohto chodnika na biku nesmiem - ze co riesim kktiny, boli tam na 4 kolke )
no len doba sa zmenila - uz to niesu prispevky do komunity ale do davu ludi. a ten vieme aky je. bolo by dobre oddelit forum alebo aspon niektore temy od e-shopu (zvlast registracia) a na pozvanky ako to spravili ine weby kde neboli tak uplne legalne veci.
popravde - ja som tu uz davno nevidel nejaku dobru inspiraciu - obcas sa nieco utrusi ale byvalo toho podstatne viacej.
Prídi ennio..nevyháňam ťa z lesa..a rád ťa uvítam......všetko ak chceš bez foto... Pojazdíme a kondične sa predvedieš👍 Ak je u vás v BA nejaký Pajštún nedostupný, tak mi je to ľuto...u nás tiež nejazdíme po Oravskom hrade na bikoch..ale nebezpečné sú aj pre nás tie blavácke úvahy o 5. stupni ochrany , kde u nás v tomto stupni stretneš za rok 10 slovákov, 6 poliakov a 8 čechov...ostatné jedince tam nejdú , lebo sú to kilometre nesenia na chrbte...
Včera doobeda len kúsok výjazdíka - mám dovolenku a nemám čas Podskalie, Šianec, Ráztoky
Trip Dist: 31,01 km
Ride Time: 2:11:13
Avg Speed: 15,78 km/h
Max Speed: 66,67 km/h
Altitude Up: 891 m
Temperature: +23°C
...fotka len jedna - ponáhľal som makať 😉
No a dnes pre zmenu Tríbečský Hrebeň trochu inak.
Trip Dist: 59,88 km
Ride Time: 3:58:33
Avg Speed: 14,99 km/h
Max Speed: 68,88 km/h
Altitude Up: 1 388 m
Temperature: +25°C
...len tej hávede ( ovadov ) nemuselo byť toľko
Našiel som si čas "po robote" ( Slovenská dovolenka )
Včera po práci som si vybehol aspoň na taký kratší výjazd. 21km cez Počarovú a okolo medvedíka.
Celkom fajn trasa, len ma nahnevala tá lúka plná hovien, ktorým sa nedalo vyhnúť, takže som musel ešte umývať kolesá.
Na druhej strane Lužného mosta(od slovnaftu)bude napojenie cyklotrasy na hrádzu trocha iné,ako zo strany od jaroviec .bude treba ísť pod mostom asi necelý 1km
Tak som si dal včera poslednú jazdu, kým som bol doma sám. A aj to som bol stiahnutý na grilovačku. Nevadí, aspoň 16km a 1 super trail. :)
Zhrnutie: Žena išla s malým k rodičom, tak som to musel využiť ako sa len dalo. Behom 8 dní som dal 5 výjazdov (4 z toho boli večer po práci) a z toho 2 boli moje najdlhšie výjazdy. Spolu necelých 162km a 2366m výškových. Pre mňa to je úspech, keďže som sa aktívnejšie začal venovať bajku minulý rok (za celý minulý rok mám 356km) a za predchádzajúce obdobie odkedy mám bajk (2014-2019) som nedal asi ani tých 160km. :D
Super vidieť, ako ťa to chytilo a akú máš z toho radosť. Rád si čítam tvoje príspevky. Držím palce, aby si si aj popri rodine vždy našiel chvíľku aspoň na kratší výjazd. A časom možno zapojíš aj ich. Veľa pekných km prajem.
@volodaj Díky moc. Takáto správa naozaj poteší. Budem musieť sa asi viac snažiť pri tom písaní, keď to niekto číta.
Ja sám som rád ako ma ten bajk zas chytil po dlhých rokoch a vytešujem sa z toho. A som rád aj kvôli drobcovi. Vo februári dostal odrážadlo a už lieta na ňom ako blázon. Je vidno, že má vplyv aj to, keď vidí, že ja chodím na bajk. A ešte všade berieme zo sebou to odrážadlo. Budúci rok to už bude hádam aj šlapací bajk a za chvíľku budeme snáď chodiť celá rodinka.
dnes motačka na predný Choč so zjazdom po červenej https://www.strava.com/activities/5674578092/overview
aj ma niečo pod chočom nahánalo 200m, nezastavoval a som ,nepozeral čo to rachotí po lese
aj sa dnes teleškoda osvedčila v prudkom klesaní do Lkavky
Sobota, konečne voľno, slnko sa škerí z oblohy a cestou domov už poriadne rozpaluje moju temnú dušu.
Chcem povedať čiernu prilbu. Jej obsah zahrieva k teplotám, ktoré predstavujú nebezpečenstvo straty zdravého úsudku pri plánovaní cesty a rozhodovaní kadiaľ povedú moje "kroky" ...
Nedáme. Ja som o kúsok inde. Kde ste ubytovaný? Dneska som musel dotlačiť 25km lebo defekt, čo nešiel opraviť. Dúfam, že sa mi to podarí zalepiť, lebo takú dušu zohnať v obchode je umenie celkom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale je super, ze si sa pochvalil, ze jazdis teren, na ktory obycajny mtbikersky plebs nema kondicne ani technicky
no len doba sa zmenila - uz to niesu prispevky do komunity ale do davu ludi. a ten vieme aky je. bolo by dobre oddelit forum alebo aspon niektore temy od e-shopu (zvlast registracia) a na pozvanky ako to spravili ine weby kde neboli tak uplne legalne veci.
popravde - ja som tu uz davno nevidel nejaku dobru inspiraciu - obcas sa nieco utrusi ale byvalo toho podstatne viacej.
Podskalie, Šianec, Ráztoky
Trip Dist: 31,01 km
Ride Time: 2:11:13
Avg Speed: 15,78 km/h
Max Speed: 66,67 km/h
Altitude Up: 891 m
Temperature: +23°C
...fotka len jedna - ponáhľal som makať 😉
Trip Dist: 59,88 km
Ride Time: 3:58:33
Avg Speed: 14,99 km/h
Max Speed: 68,88 km/h
Altitude Up: 1 388 m
Temperature: +25°C
...len tej hávede
Našiel som si čas "po robote" ( Slovenská dovolenka )
Celkom fajn trasa, len ma nahnevala tá lúka plná hovien, ktorým sa nedalo vyhnúť, takže som musel ešte umývať kolesá.
Zhrnutie: Žena išla s malým k rodičom, tak som to musel využiť ako sa len dalo. Behom 8 dní som dal 5 výjazdov (4 z toho boli večer po práci) a z toho 2 boli moje najdlhšie výjazdy. Spolu necelých 162km a 2366m výškových. Pre mňa to je úspech, keďže som sa aktívnejšie začal venovať bajku minulý rok (za celý minulý rok mám 356km) a za predchádzajúce obdobie odkedy mám bajk (2014-2019) som nedal asi ani tých 160km. :D
Ja sám som rád ako ma ten bajk zas chytil po dlhých rokoch a vytešujem sa z toho. A som rád aj kvôli drobcovi. Vo februári dostal odrážadlo a už lieta na ňom ako blázon. Je vidno, že má vplyv aj to, keď vidí, že ja chodím na bajk. A ešte všade berieme zo sebou to odrážadlo. Budúci rok to už bude hádam aj šlapací bajk a za chvíľku budeme snáď chodiť celá rodinka.
https://www.strava.com/activities/5674578092/overview
aj ma niečo pod chočom nahánalo 200m, nezastavoval a som ,nepozeral čo to rachotí po lese
aj sa dnes teleškoda osvedčila v prudkom klesaní do Lkavky
Chcem povedať čiernu prilbu. Jej obsah zahrieva k teplotám, ktoré predstavujú nebezpečenstvo straty zdravého úsudku pri plánovaní cesty a rozhodovaní kadiaľ povedú moje "kroky" ...
Nedáme. Ja som o kúsok inde. Kde ste ubytovaný? Dneska som musel dotlačiť 25km lebo defekt, čo nešiel opraviť. Dúfam, že sa mi to podarí zalepiť, lebo takú dušu zohnať v obchode je umenie celkom...