Zo vcerajsieho motkania sa medzi Zohorom, Plaveckym Stvrtkom, a vo vojenskych lesoch. V zivote som nestretol tolko vysokej zvery za den ako vcera. Plno jej bolo nielen vo vojenskych lesoch ale aj pri vecernom navrate v Malych Karpatoch, medzi Lozornom a Kosariskom, nedaleko Bieleho kriza a v Knizkovej doline.
Zo 77km dlheho vyjazdu naplanovaneho cez mapy.cz bolo vdaka uzavretym arealom, sukromnym pozemkom a naslednych obchadzok 97km.
user_id Pozeral som si Tvoj výjazd, ale tam pri tom kovošrote v Zohri sa dá pekne v pohode prejsť popri železnici a aj okolo toho kovošrotu. Musíš len prejsť jednu koľaj a ísť ďalej cez taký úzky vyšľapaný chodník. Mne chýbajú štvorčeky medzi Lábom, Vysokou z Záhorskou vsou, možme sa niekedy dohonúť na spoločnom výjazde
Sasulnik Z jednej aj druhej strany bola tabula "sukromny pozemok" a nejaky varovny text. Boli tak umiestnene, ze som si nebol isty, ci sa nevztahuju aj na tu kolajnu pasaz popri kovosrote, tak som to radsej obisiel.
Ako tak pozeram na ZBGIS s ortofoto mapovym podkladom, tak do vlastnictva kovosrotu spada aj to kolajisko povedla arealu. Netusim, ci je tam nejaky priestor na bicyklovanie povedla, ale kazdopadne, naco zbytocne riskovat konflikt na vyjazde..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zo 77km dlheho vyjazdu naplanovaneho cez mapy.cz bolo vdaka uzavretym arealom, sukromnym pozemkom a naslednych obchadzok 97km.