Normálne si mi pripomenul, keď som túto oblasť pojazdil ešte za doby, kedy ma to bavilo na MTB. Už som aj zabudol z akých kameňov tam sú robené tie cesty v dolinách zakončené tými kamennými chatami. Krása. 3 z tých 4 dolín som si dal. Tú poslednú najzápadnejšiu tuším už nie. Akurát som bol vtedy vytočený, že k Morskému oku bol zákaz vjazdu aj bicyklom a pritom tam ide úžasná asfaltka, ktorú by som si určite teraz prešiel na cesťáčiku. Stále je tam ten zákaz?
Ano na Morskie oko je stale zákaz s bikom. Chodí tam strašne veľa ludí asi by si len brzdil keby to aj bolo povolené. Plné parkovisko aj cez tyždeň mimo leta
Viete čo je zaujímavé? Všade kde chodíte vidím super bicykle len tak opreté niekde v prírode a ešte k tomu ani nie sú zamknuté ... Slovensko je úžasná krajina ...
Ked otvorim tuto temu na tel. a chcem dat palec hore prispevku, (spravidla napr. Glevovi), tak si ho - prispevok najprv pozriem, a potom musim opat scrollovat hore a tam dat pacik. Toto mi pride ako nelogicke, preco ta moznost nie je pod prispevkom, ako na PC ? Resp. je to poriesene nejako inak ?
Diky
Ano na Morskie oko je stale zákaz s bikom. Chodí tam strašne veľa ludí asi by si len brzdil keby to aj bolo povolené. Plné parkovisko aj cez tyždeň mimo leta
V dobe, keď som tam bol, tak tam k tomu Oku jazdili konské záprahy s vozmi plných výletníkov. Ak sa tam dokázali potlačiť s tým množstvom turistov aj tie kone s vozmi, tak by nemali problém aj cyklisti. Samozrejme zákaz e-bicyklov a e-kolobežiek. Lebo tí by sa tam najradšej nahrnuli prvý a vo veľkom počte. Bežní výletníci za vlastné by boli v menšine, keďže populácia nám zlenivela. A v Poľsku to nebude iné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Má to v profile.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1587328/bicykel-pl-12-murowaniec.html
Na toto označenie si tu vyhradzujem práva.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1587328/bicykel-pl-12-murowaniec.html
Normálne si mi pripomenul, keď som túto oblasť pojazdil ešte za doby, kedy ma to bavilo na MTB. Už som aj zabudol z akých kameňov tam sú robené tie cesty v dolinách zakončené tými kamennými chatami. Krása. 3 z tých 4 dolín som si dal. Tú poslednú najzápadnejšiu tuším už nie. Akurát som bol vtedy vytočený, že k Morskému oku bol zákaz vjazdu aj bicyklom a pritom tam ide úžasná asfaltka, ktorú by som si určite teraz prešiel na cesťáčiku. Stále je tam ten zákaz?
Diky
V dobe, keď som tam bol, tak tam k tomu Oku jazdili konské záprahy s vozmi plných výletníkov. Ak sa tam dokázali potlačiť s tým množstvom turistov aj tie kone s vozmi, tak by nemali problém aj cyklisti. Samozrejme zákaz e-bicyklov a e-kolobežiek. Lebo tí by sa tam najradšej nahrnuli prvý a vo veľkom počte. Bežní výletníci za vlastné by boli v menšine, keďže populácia nám zlenivela. A v Poľsku to nebude iné.