konecne za svetla (skoro), aj to tak dopadlo. vyrazal som o 11, prisiel domov po tme o 5
nevedel som kde co je, tak som mal len taky nastrel v hlave. podmienky tazke. dole sracky, vyssie kopec ladu, biele hovna na vode. co bolo odhrnute sa smykalo, mimo odhrnuteho to slo tazko alebo vobec. ale netlacil som nakoniec ani meter. to co dokazali dorobit tazbari v tom mokrom terene je na zaplakanie. dorobeny som riadne, ale asi som to potreboval. moznosti ukoncit to a ist domov bolo vela. no bonbonik - Inovecka chata - na zaver by ma mrzel. zimna rozpravka. ku koncu uz to slo tazsie, hrabkalo to, ale fakt parada.
pre srandu som to vyklikal https://sk.mapy.cz/s/hezupemovu
No ja mam skratku tak ze vytiahnet fon z vacku a stlacim 2x volume down a zapne sa fotak. Na biku to pouzivam furt. Nez by som zapol obrazovku, odtlacok alebo heslo alebo face. Najst apku atd a este v rukaciciach ?
Najcastejsie fotim za jazdy.
Jamka - prekvapil ma (v dobrom) zasnezeny zaver, vyslap ma bavil tak, ze som si ju dal 2x, zjazd moc mokry, ten nebavil
Konecne so slnkom, konecne som videl okrem odtienov sedej aj ine farby
Ihlicia mam plny byt
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nevedel som kde co je, tak som mal len taky nastrel v hlave. podmienky tazke. dole sracky, vyssie kopec ladu, biele hovna na vode. co bolo odhrnute sa smykalo, mimo odhrnuteho to slo tazko alebo vobec. ale netlacil som nakoniec ani meter. to co dokazali dorobit tazbari v tom mokrom terene je na zaplakanie. dorobeny som riadne, ale asi som to potreboval. moznosti ukoncit to a ist domov bolo vela. no bonbonik - Inovecka chata - na zaver by ma mrzel. zimna rozpravka. ku koncu uz to slo tazsie, hrabkalo to, ale fakt parada.
pre srandu som to vyklikal https://sk.mapy.cz/s/hezupemovu
Fotky zo vcerajsieho a dnesneho vyjazdu.
Doobeda som sa nevedel vykopať von. Každopádne dnes som si aj potlačil a dosť krát potlačil... Ale výjazd hodnotím pozitívne.
Najcastejsie fotim za jazdy.
Inak v nastaveniach telefónu som (asi) objavil príčinu zatvárania iných aplikácií.
Konecne so slnkom, konecne som videl okrem odtienov sedej aj ine farby
Ihlicia mam plny byt