Akoze ruzova/fialova trava je husta. Dost my to pripomina ten klip od D12 Purple hills ci tak nejak. Fakt pekne.
to je preto,lebo to boli kedysi vseto bane a prerobili teren,navozili hlinu,nasadili stromy...50 rokov prace.A teraz cakaju ci sa to ujme.Ved aj mimo chodniky je zakazane chodit,zakaz zberat plody...holandania si to moc vazia.
no normalne ma prekvapilo ze by holandania mhli mat aj nejaku tu pahorkatinu.....bol som v okoli amsterdamu a leidenu ale sama rovina.......ale zas ta cyklisticka infrastruktura.... ....mozme snivat u nas doma
Na dnes na meteo.sk aj shmu.sk hlásili dažde, v televízorovi teta dokonca hlásila búrky po celom Slovensku. Rečou meteorológov: dnes bude pekný slnečný deň
Kto z Trenčanov uhádne kde som odfotil svoj bajk? V tých výškách bolo príjemne, vetrík pofukoval....
no normalne ma prekvapilo ze by holandania mhli mat aj nejaku tu pahorkatinu.....bol som v okoli amsterdamu a leidenu ale sama rovina.......ale zas ta cyklisticka infrastruktura.... ....mozme snivat u nas doma
Maju,ale iba tu uplnne dole v tzv.malom Holandsku(Limburg)uz pri Belgicku.V podstate tu zacinaju uz Ardeny,hore je to moc rovne a preludnene,ale tu cyklisticku strukturu maju fakt dobru,ale vsetko cestnu.MTB musis hladat,ja som to nasiel na: http://www.mtbroutes.nl/
pointer: pekne foto a este krajsi bike
Inac dnes sme boli na tretej najlepsej trati(podla tej stranky)-Gulpen.Bola celkom dobra,nieje to ako u nas-vojdes z asfaltkya sup do lesa,tocilo sa to oklolo Gulpenu tak kadejak chvilku po asfalte,chvilu cez les a to prevysenie tiez nebolo az take ako sme zvyknuty u nas(su radi ked maju nejaky kopcek...),ale celkom to slo.Akurat,ze cely den chcalo a tak sme akurat riadne zmokli a boli sme cely od blata,ale to k tomu patri,ci nie?
Bola to sranda,lebo sme tam prisli,vybalili vsetko a zacalo prsat,tak sme sa rozhodli,ze kasleme na to a ideme,ze to o chvilu zas prestane a vysli sme na prvy kopcek a zrazu sa to spustilo...tak sme prifrcali nazad ku autu a zrazu slniecko...no na porazenie.A najlepsie bolo,ze nas z opodial sledoval holandsky parik sediaci v aute s bikami na aute a cakali kym sa zlepsi pocasie ale ked sme prisli taky zmoknuty,zacali to vybalovat oni a chichotali sa na nas... Ale po tom ako vyrazili zacalo zase chcat,tak sme mali dobry pocit,ze sa uz viac nechichocu
pointer: Ty si musel mať nádherný zážitok. Ja som mal zase v sobotu iné zážitky v podobe tlačenia do kopca v blate. Ale keď som vytlačil, hore to už bolo lepšie. Oboje na modrej značke z Lúčiek na Machnáč.
Tak som si dal mierne modifikovanú trasu, čo plánujem v podstate od začiatku leta. Začiatok išiel aj Pišta a niekde v tejto téme sú aj fotky. Ja som išiel od Važca na Čierny Váh, sedlo Priehyba, Heľpa, Telgárt, sedlo Besník, Čuntava, Dobšiná a Rožňava. Do krčmy 108, domov 110 km.
Až na dve fotky je to fotené mobilom, takže o niečo horšia kvalita.
Na dnes na meteo.sk aj shmu.sk hlásili dažde, v televízorovi teta dokonca hlásila búrky po celom Slovensku. Rečou meteorológov: dnes bude pekný slnečný deň
Kto z Trenčanov uhádne kde som odfotil svoj bajk? V tých výškách bolo príjemne, vetrík pofukoval....
to sa mi pacilo ako si ho postavil vlastne podoprel tou palickou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je preto,lebo to boli kedysi vseto bane a prerobili teren,navozili hlinu,nasadili stromy...50 rokov prace.A teraz cakaju ci sa to ujme.Ved aj mimo chodniky je zakazane chodit,zakaz zberat plody...holandania si to moc vazia.
vazne pekne!!! uhh.... Aj by som si hned zajazdil
Maju,ale iba tu uplnne dole v tzv.malom Holandsku(Limburg)uz pri Belgicku.V podstate tu zacinaju uz Ardeny,hore je to moc rovne a preludnene,ale tu cyklisticku strukturu maju fakt dobru,ale vsetko cestnu.MTB musis hladat,ja som to nasiel na:
http://www.mtbroutes.nl/
pointer: pekne foto a este krajsi bike
Bola to sranda,lebo sme tam prisli,vybalili vsetko a zacalo prsat,tak sme sa rozhodli,ze kasleme na to a ideme,ze to o chvilu zas prestane a vysli sme na prvy kopcek a zrazu sa to spustilo...tak sme prifrcali nazad ku autu a zrazu slniecko...no na porazenie.A najlepsie bolo,ze nas z opodial sledoval holandsky parik sediaci v aute s bikami na aute a cakali kym sa zlepsi pocasie ale ked sme prisli taky zmoknuty,zacali to vybalovat oni a chichotali sa na nas...
Sorry za kvalitu. Fotil som telefénom.
Až na dve fotky je to fotené mobilom, takže o niečo horšia kvalita.
to sa mi pacilo ako si ho postavil vlastne podoprel tou palickou