Vsak ak dobre vidim z fotky, tak je uz na ocelovom nosniku (nie som si isty, ale zda sa mi, ze predtym bol cisto dreveny). Takze nech sa hojda kolko chce - urcite vydrzi.
Clapi - dík za mosty
Dnes som skoro dal prvú tohtoročnú stovečku
Attachment:
Rite - zadky.jpg
Attachment:
Pažiť (tuším).jpg
Fotky nič moc nebolo kedy zastaviť Po dlhom čase zasa so starou partiou na žiletkách (pre mňa po viac ako štyroch rokoch)
A tu sú nejaké číselká:
DST: 94,62km * TIME: 2:56:35 * AVG SPEED: 32,15km/h * MAX SPEED: 59,64km/h * trošku fúkalo ale krásnych 18,6°C
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw. krasny je ten giant to jooo
Fotky nič moc
A tu sú nejaké číselká:
DST: 94,62km * TIME: 2:56:35 * AVG SPEED: 32,15km/h * MAX SPEED: 59,64km/h *
Samospust
Pomník na šibeničnom vŕšku
DST: 64,90km * TIME: 2:04:28 * AVG SPEED: 31,29km/h * MAX SPEED: 49,31km/h *
DST: 94,62km * TIME: 2:56:35 * AVG SPEED: 32,15km/h * MAX SPEED: 59,64km/h *
paci sa mi slovne spojenie "skoro dal"
Specialne osvetleny Bratislavsky hrad (neviem pri akej prilezitosti). A aby Lubikovi nebolo smutno, tak to bolo fotene z mosta.
pista most bez bajku sa neráta
Jezus nápodobne