Jezus: 1. Lebo som si nenašla žiadnu výhovorku sama pred sebou, prečo trčať doma, keď len fúka. 2. Rodinný program mi neumožnil vyhrabať sa na dlhšie ako na hoďku a pol. 3. Jazdím 90% cestu, veľkého mám hlavne pre radosť. 4. Teším, že si kvoli mne robíš také starosti.
Veď táto téma sú foto z výjazdov - a výjazd je niekedy aj nielen o výkone, ale že Ti je vonku len tak pekne. A keď je k dispozícii málo času, luhy sú hneď za humnom - a nejako (po hrádzi) sa tam musíš dostať.
Takže aj dnes som to po troch dňoch pauzy stihol dva krát Najskôr na MTBKrnča - HorňanySEKVOJA
Attachment:
a1.jpg
Attachment:
a2.jpg
Attachment:
a3.jpg
Samospúšť
A potom pred večerom cesta (asfalt) s kolegom sme boli u matta na výpredaj
Attachment:
b1.jpg
Attachment:
b2.jpg
Urobil som len dve fotos - na viac nebolo čas (rýchlo sa stmievalo a ja som bol bez osvetlenia
MTB: DST: 45,16 km * TIME: 1:44:20 * AVG SPEED: 25,97 km/h * MAX SPEED: 45,21 km/h ŽILETKA: DST: 31,42 km * TIME: 1:01:01 * AVG SPEED: 30,90 km/h * MAX SPEED: 49,31 km/h
pekny stromcek ale asi ho bude do buducnosti potreba zacharanit pred korovcom a jediny sposob ako sa zachranuje je zotat to je taky vykrik do tmy pre zainteresovanych co vobec necitaju toto forum
janosik.....k tej mojej foto, jasné je to od Važca smer na Štrbu . Ta asfaltka bola pred rokmi vyťažená na max, dnes ide všetko na diaľnicu, takže celkom fajn zistenie že je cestá takmer prázdna .......
No hornany su hroza, a zbytok nasej hory tiez, tazba sa zrychluje a to co tu bolo roky, mizne za par mesiacov. Mozem prejst cele slovensko a vidim to len tu take strasne.
Dnes nejakých 75km. Bolo by to aj 95, ale dostal som defekt, zistil som, že mi vyschlo lepidlo a ešte som nemal mobil.... Nakoniec pomohli okoloidúci miestny, ktorí požičali mobil a aspoň som si zavolal odvoz. Inak trasa: Stráňavy - Žilina - Teplička - Zástranie - Budatín - Hôrky - Brezany - Lietava - lietavský hrad - Lietavská závadka - Roháčske sedlo - Súľov - Hričovské podhradie - odtiaľ hoooooooore popod hrebeň /tam bola kríza, stuhol mi chrbát/ a zjazd do Pekliny - Bitarová, no a tam 3cm hrdzavý klinec ukončil moju dnešnú púť. Potom pešo do Hôrok a odtiaľ Fabia do Stráňav Škoda foto niesu, aj boli pekné výhľady, ale nebol mobil... aj tak som len šlapal, skoro som nestál.
Inak priemrka bola do defektu nejakých 19,5 /značne klesla pri tom zatracene dlhom výšlape okolo Hričovského hradu /
To si akoze 75km vyjazd isiel sam, bez nahradnej duse a bez mobilu?
Netreba to tak dramatizovať Žigo. Mal som lepenie, ktoré neočakávane zlyhalo, lebo keď som naposledy lepil tak bolo dobré a bolo ho dosť. Stane sa. Dušu ani mobil som nebral, lebo som bol bez ruksaku. Mal som iba tri vrecká na drese, žial bez uzatvárania. tak som to nechcel s tým mobilom riskovať. Duša je moc ťažká, mal som už nejaké náradie a jedlo. Mimochodom aj tak väčšinou mobil nenosím, nemám rád keď ma niekto stále otravuje. Proste sa rád "odpájam"
Toto som videl na dnešnom výjazde Ale najlepšie bolo asi 300m pred vrcholom Jankovho vršku mi cez cestu prebehli 3 jeleni a 4 lane no ja som mlel z posledného takže foto sa nekoná.Ale bolo to parádne!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veď táto téma sú foto z výjazdov - a výjazd je niekedy aj nielen o výkone, ale že Ti je vonku len tak pekne. A keď je k dispozícii málo času, luhy sú hneď za humnom - a nejako (po hrádzi) sa tam musíš dostať.
Najskôr na MTB Krnča - Horňany SEKVOJA
A potom pred večerom cesta (asfalt) s kolegom sme boli u matta na výpredaj
MTB: DST: 45,16 km * TIME: 1:44:20 * AVG SPEED: 25,97 km/h * MAX SPEED: 45,21 km/h
ŽILETKA: DST: 31,42 km * TIME: 1:01:01 * AVG SPEED: 30,90 km/h * MAX SPEED: 49,31 km/h
jni Terén ?? Ani nápad
a jedna "mostofka" pre Lubika
MTB DST: 31,58 km * TIME: 1:19:31 * AVG SPEED: 23,84 km/h * MAX SPEED: 45,21 km/h *
CESŤÁK DST: 38,27 km * TIME: 1:10:07 * AVG SPEED: 32,76 km/h * MAX SPEED: 47,56 km/h *
PS: Na cesťáku som si dal tak, že zaspím ako bábo
Zabudol somm napísať, že 50/50 les/asfalt
Práveže nič moc - kolega v kopcoch nevládal (prvý krát tento rok v lese) ale ako ho poznám - príde do toho
tiez som sa nad tym uz zamyslal par krat. Ja dnes tak na skusku tour de magura prvy krat tento rok
a či som dupač sa uvidí v budúcu sobotu v Bieliciach (aj keď budem rád keď dojdem do cieľa)
Inak priemrka bola do defektu nejakých 19,5 /značne klesla pri tom zatracene dlhom výšlape okolo Hričovského hradu
kolega má nejakú zvláštnu pravú ruku
Netreba to tak dramatizovať Žigo.