lto je to polana, siel som podla tvojej gpx co si postoval v polanovej teme. nedali sme to nakoniec ale cele lebo ten hreben bol same nosenie a bracho hodil tigra na skaly a narazil si rameno, tak sme to skratili cez biele vody nakoniec zbabelo po asfalte.
lto je to polana, siel som podla tvojej gpx co si postoval v polanovej teme. nedali sme to nakoniec ale cele lebo ten hreben bol same nosenie a bracho hodil tigra na skaly a narazil si rameno, tak sme to skratili cez biele vody nakoniec zbabelo po asfalte.
Myslel som si, ze asi Polana, ale ten prales ma pomylil .. vyhlad si uz velmi nepamatam. Co sa tyka nosenia, tak asi sem tam bolo treba prekladat bajk, nebolo to cele zjazdne v sedle, ale kedze si to velmi nepamatam, tak to bolo asi v pohode. Ak ste sli smerom od horskeho hotela Polana, tak to je fajn, my sme vtedy stretli partiu, co sla opacne
Tento rok som zacal rozmyslat, ze asi budem na vyjazdy chodit v turistickych topankach a pinovych pedaloch. V poslednom case su vsade nejake sutraky a konare. Napr. ani na takom Velkom Choci sa neda poriadne bajkovat .. skandal.
My s otcom sme minulý týždeň niečo pojazdili okolo Terchovej - keď už to počasie na cestu Nedanovce-Terchová nevyšlo tak sme sa pomotali pár kilometrov tam inak to bola taká turistická dovolenka.
Dnes výjazd po "rovine", vlak do Moravského sv. Jána, potom Hohenau, Poysdorf, Mikulov, Pavlov, Lednice, Valtice a späť do MsvJ na vlak, nakoniec cca 149km a 1050m nastúpaných. Cesty, cyklocesty, les a šotolina... Jazdenie v krásnom kraji, len bolo málo času. V Mikulove vinobranie, dali sme burčiak a moc sme sa tam nezdržali, všade mrte ľudí. Po ceste sem tam vietor, tak sme si mákli... Pripájam zopár fotiek z výjazdu.
Singláč z Ruského trošku viac zapadaný, spojka pod Okraglik nič moc, ďalšie pokračovanie pod Pľašu neprejazdné aspoň spočiatku, skúmanie bolo zamietnuté aj z dôvodu medvedincov
Z Durkovca ide luxusna mala zvaznica cez pol hrebena Velkeho Bukovca .. cista nadhera. Potom dole smer Medova baba. Spojka na opacny smer - Runinu typicka pre Bukovske vrchy. Kremenec + W. Rawka som z casovych dovodov nesiel Inak plno PL turistov, ako obvykle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v chorvatsku, vodice
Myslel som si, ze asi Polana, ale ten prales ma pomylil
Tento rok som zacal rozmyslat, ze asi budem na vyjazdy chodit v turistickych topankach a pinovych pedaloch. V poslednom case su vsade nejake sutraky a konare. Napr. ani na takom Velkom Choci sa neda poriadne bajkovat
Singláč z Ruského trošku viac zapadaný, spojka pod Okraglik nič moc, ďalšie pokračovanie pod Pľašu neprejazdné aspoň spočiatku, skúmanie bolo zamietnuté aj z dôvodu medvedincov
Z Durkovca ide luxusna mala zvaznica cez pol hrebena Velkeho Bukovca .. cista nadhera. Potom dole smer Medova baba. Spojka na opacny smer - Runinu typicka pre Bukovske vrchy. Kremenec + W. Rawka som z casovych dovodov nesiel
Btw, fotky su zo smartfonu ?