To na tej druhej fotke je to lyžiarske stredisko "Ski resort Salamandra" a na tej tretej Horný hodrušský jarok?
Ja som tam bol často na biku počas sezóny a keď som tam bol,ani raz tam neboli tie sedačky na lanovke(iba stožiare s lanami).
Nevedel som,že to stredisko v zime funguje(ovšem,ak je to tá zjazdovka "Ski resort Salamandra"),pretože v snehových správach,živá panoráma(alebo ako sa to volá) na STV o tomto nebola ani raz zmienka.
A ak si tam bol dneska v takom vetre,tak moja úcta.
jj... je to Salamandra maju tam cca 40cm umeleho snehu a lyzuje sa tam o 106. Ta tretia fotka je cesta k tajchu Ottergrund. Miestami fukal taky vietor, ze som mal problem sa udrzat v sedle ale to iba na tych kopcekoch nad Stiavnickymi Baniami. Posielam odkaz na tu trasu, ktorou som išiel, vrelo ju odporúčam!! Kým nebude snežiť je to celkom dobre zjazdné (len pozor na záveje, zopárkrát som skákal cez riadítka ako jánošík, keď mi predné koleso zapadlo ) Druhú polovicu trasy som kvôli časovej tiesni musel prejsť po asfalte z Hodruše do Štiavnice, pôvodný plán bol z Hodruše cez severnú časť MHO po modrej a Jelšovskou spojkou po žltej sa napojiť na VHO na červenú a z tade pekne po hrebeni až po Červenú studnu. http://www.endomondo.com/workouts/279361329/9137959
Tubla,ja som si myslel,že si tu trasu išiel na biku až z Dudiniec(podľa toho,čo máš uvedene v profile).
Vzdialenosťou sú Dudince od Štiavnice zhruba rovnako ako Levice,preto mi to nejako nešlo do hlavy.
Keby nebolo toho hnusneho vetra tak hej skoro jar
Tachac mi niekedy ukazoval az skoro 12°C ale iba ked sme isli po vetre ked fukal oproti tak okolo 8°C takze priemer asi 10stupnov - len je vsade blato
ale uz mi chyba do 6tisic malo ak by sa dalo na cestak tak to sfuknem jednym vyjazdikom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som tam bol často na biku počas sezóny a keď som tam bol,ani raz tam neboli tie sedačky na lanovke(iba stožiare s lanami).
Nevedel som,že to stredisko v zime funguje(ovšem,ak je to tá zjazdovka "Ski resort Salamandra"),pretože v snehových správach,živá panoráma(alebo ako sa to volá) na STV o tomto nebola ani raz zmienka.
A ak si tam bol dneska v takom vetre,tak moja úcta.
http://www.endomondo.com/workouts/279361329/9137959
Vzdialenosťou sú Dudince od Štiavnice zhruba rovnako ako Levice,preto mi to nejako nešlo do hlavy.
na fotkach su notoricky zname miesta z Povazskeho Inovca v okoli Piestan
My sme dnes dali tiez par km po okoli lebo dost fukalo
Tachac mi niekedy ukazoval az skoro 12°C ale iba ked sme isli po vetre ked fukal oproti tak okolo 8°C takze priemer asi 10stupnov - len je vsade blato
ale uz mi chyba do 6tisic malo ak by sa dalo na cestak tak to sfuknem jednym vyjazdikom
biednejšie foto už nešlo stvoriť
*32,37km - odjazdené
*2:12:37min. - čas
*14,64km/h - priemerka
*45,66km/h - maximálka
*679m - nastúpané metre (podľa otcovho tacháča)
Určite by ju to potešilo - myslí si, že som bikofil