Anakondu by som si supol hned! Vies v akom stave je to nove jednostope prepojenie na vretenicu?
to neviem. možno skôr niekto z chalanov zo ZA bude vedieť
dartmoor šľapať sa dalo na tejto trase všetko okrem krátkeho úseku na Minčol. ja sa keď sa dá tlačeniu a noseniu vyhýbam ako čert krížu. moc ma to nebaví
pridám niečo z dnešneho pojazdu na Polanu a V.Choč... hore od Lučok ,dolu po čevenej na Jasenovu.. aj nejakých hojdačkárov sme stretli ako tlačili to čo sa chodí dolu
celkom niečo cez 41km/1384vm
dnes sme boli pozrieť do BAV (bike arena vsetín) a fajné to tam majú 6x sme to stihli vyšlapať hore a dať 3x červenú kto to nemá ďaleko tak odporúčam. foto oničom ale čo už
volodaj boli sme spolu s lto... musim sa ho opytat ze odkial poznas jeho tvar, ze ci mi nezatajil nejake svoje akivity a nefoti pre magaziny, ktore ja neodoberam ... inak pozeram vas track, a to sme mali v plane ist aj my, ale nejako sa nam ten hreben zapacil a bali sme sa ze odbocku z modrej by sme na anakondu netrafili. Krupy nas minuli nastastie, ale prehanku jednu sme preckali pod smrekovcami, ci co to tam rastie
kua, tak som dobre vravel Marinadovi, že sa mi chlap čo nás pri výseku obiehal podoba na lto . teda aspoň predpokladám, že ste boli spolu
Jejda .. si mal kricat, ze si to ty .. chcel som vyzistit, ci sa da na Anakondu dostat zo sedla Javorina, ale pocasie nam prekazilo plan trochu, ale aspon som quidovi ukazal modru a zltu .. nenajazdili sme moc km, do kopca mi to velmi nejde, ale konecne po dlhom case som si zajazdil poriadne AM/EN zjazdy. Dnes zial len jeden, neplanovane, ale dobry .. na Stary hrad .. uz davno som nesedel na plasti
ultimatne sme to ponali, na vacsine fotiek vyzeram ze trpim, ale len fyzicky zjazd z Krivana po Generalovi hodnotim ako top, potom hreben z Martiniek na Saracinky uplny luxus... aj dalej do Strecna sa to este dalo, ale nemalo to uz taky flow pre mna... cervena z Chaty pod Suchym bola nad 100 mm zdvihy, 2.0 plaste a moje sily, ale ako trening na Kralovsky maraton na nezaplatenie
kedy ideme znova?
gpx asi ani nie je potrebny, ziadne zvlastne cesty ... inak na fotkach je dalsi forista, Daniel, ale nick presne neviem .. stretli sme ho na chate pod Chlebom, ukazal nam pokracovanie zelenej.
Najlepsi zazitok som mal asi v piatok, ked som pozeral ako ti, co to vedia, jazdia enduro. Ani som nestihol davat dole batoh, ze vyberiem fotak .. a bol prec .. neskor sme ho stretli dalej, kde som zistil, ze dokazem dole kopcom s DH jazdcom drzat krok .. ak ma prazdne zadne koleso
kvakob: nedrncalo to .. kedze mam problem s rafkom a sfukuje mi, tak som siel kdejaky zjazd na 1.5 baru (a mozno aj menej) a bolo to o dost lepsie
General je zelena z Chaty pod Chlebom, kde poslednych 500 metrov pred razcestim Zajacova sa da alternovat neznacenym singlom, ale domaci to nejazdia, len nam to ukazali a isli dalej dole po zelenej...
DHcko ? Hmm, pamatam len, ze vravel, ze to akurat kupil od niekoho, komu boli privelke zdvihy a bol jazdeny asi tak 3x. Inak vobec neviem, kukali sme rafik , ze to vydrzal .. strieborne spice to malo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to neviem. možno skôr niekto z chalanov zo ZA bude vedieť
dartmoor šľapať sa dalo na tejto trase všetko okrem krátkeho úseku na Minčol. ja sa keď sa dá tlačeniu a noseniu vyhýbam ako čert krížu. moc ma to nebaví
celkom niečo cez 41km/1384vm
ešte pridávam
trasu
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=155390
p.s. ustal som to
Jejda .. si mal kricat, ze si to ty
ps: quidoo velky dik za spolocny pojazd
kedy ideme znova?
inak quidoove ksichty u toho su super
na pokraji zufalstva vyzeras
Najlepsi zazitok som mal asi v piatok, ked som pozeral ako ti, co to vedia, jazdia enduro. Ani som nestihol davat dole batoh, ze vyberiem fotak .. a bol prec
kvakob: nedrncalo to
a predsa je lepsie ist na niekoho odporucanie ako strielat
DHcko ? Hmm, pamatam len, ze vravel, ze to akurat kupil od niekoho, komu boli privelke zdvihy a bol jazdeny asi tak 3x. Inak vobec neviem, kukali sme rafik , ze to vydrzal