kajobiker ten dvojity kriz zlomil pravdepodobne vietor. Na jar tam uz bol zvaleny, tak ho asi upratali. Trochu dalej na javorinu bol taky super velky duty kmen. ten tiez padol.
ltofotil martinlm, to je tiez slusny dupac, ja nemam fotak a vozim kvantum jedla namiesto toho ako zataz radsej On si rozflakal nohu pri zjazde z Inovca po cervenej, smykol asi na drevach odvodnovacieho jarku a o nieco suchol zilu pod kozou niekde nad clenkom, takze krvi bolo plno, vyzeralo to zle, ale nastasie povrchovka len to bola.
Ano, 16kg bajk, zdvihy 140/170mm pruzina, ziadne lockouty, ziadne propedaly, 2.4" gumy, 10kg batoh
Budem musiet ale vymysliet ine tretry. Tie klasicke na XC su nanic na taketo veci.
edit: kedze mam problem s rafkom /a som lenivy ho menit/, tak som to jazdil na dost makkej zadnej .. asi tak 1 bar
Wukie sa na kazdej fotke usmieva, podla mna mal z Leopoldova ist domov hrebenom MK
Btw, na tej spolocnej fotke je jeden vazny problem .. kajobiker .. nieco musis vymenit, lebo to nepasuje to celkoveho pohladu
lto "turisticke" shimana su na taketo veci fajn (SH-MT71, SH-MT53 ci SH-MT44, podla teploty a financnych moznosti). Pohodlne a da sa v nich kludne aj pochodovat. Len ta opora uz nie je potom taka ako na XC tretrach
lto "turisticke" shimana su na taketo veci fajn (SH-MT71, SH-MT53 ci SH-MT44, podla teploty a financnych moznosti). Pohodlne a da sa v nich kludne aj pochodovat. Len ta opora uz nie je potom taka ako na XC tretrach
Potrebujem ochranu clenka, tvrdu podrazku /ziadnu makku/, tvrdu spicku a nieco v com sa da chodit bez toho aby 15 sekund rozmyslal kam stupit, ked prevlacujem bajk. SH-MT53 vyzeraju dobre, na leto, tie druhe asi 90tky zase na zimny cas. Ale MT53 som skusal, trosku velke, tak som sa v kamennom obchode spytal, ako mozem vyskusat. Ze na zavaznu objednavku. Tak to ich mozem kaslat , co ja viem, ci mi bude pasovat o cislo mensie, alebo potrebujem 2 dole. Kazdy vyrobca si to sije ako ho napadne No a od tretier asi normalne chranice holeni a kolien a skoncim asi medzi AM/ENakmi .. asi starnem
Potom mozno asi nieco na styl modernych (velmi nerad pouzivam to E slovo) enduro tretier. Mavic Crossmax, Specialized Rime, Giro Terraduro. Mozno este Shimano SH-MT162. Maju XC vystuz sparovanu s poriadnou gumovou podrazkou a trochu maksiu spicku uplne vpredu aby sa v tom dalo chodit. Aj ked ochranu clenka maju asi len mavic. Ceny su spravidla nehorazne (ved je to enduro specific) a moznost odskusat je na Slovensku mission impossible
Ano, cokolvek s visackou enduro je zlata bana, modny trend je to. Myslim, ze Shimana budu fajn. Ono aj XC trety od speslu /jedine, ktori mi dobre sedia na nohy/ boli celkom fajn (okrem toho clenka), ale dnes to vyzera tak, ze MTB tretry v Spesli navrhuju cestni cyklisti , ktori teren videli max. tak na Discovery.
preco chces ochranu clenka? ja ked viem ze budem bajk nosit tak jazdim turisticke Lake, a nemam pocit ze treba viac, alebo to potrebujes na dolulopcove casti?
Odieram si ich pri prenasani po skalach, konaroch, stromoch a roznych inych cestach a necestach, ktore sa vyskytuju v hojnejsom pocte, nez na hradzi Potrebujem pevnu nohu + tvrdu SPD podrazku .. kvoli chodzi. Cim tazsi bajk + batoh tym horsie .. strasne zle sa stupa napr. na Krivan v XC tretrach , ked mas na ramene tlak 25kg /batoh + preveseny bajk/. A na Rozsutec to bude este horsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budem musiet ale vymysliet ine tretry. Tie klasicke na XC su nanic na taketo veci.
edit: kedze mam problem s rafkom /a som lenivy ho menit/, tak som to jazdil na dost makkej zadnej .. asi tak 1 bar
Btw, na tej spolocnej fotke je jeden vazny problem .. kajobiker .. nieco musis vymenit, lebo to nepasuje to celkoveho pohladu
Bud rad ze ten defekt bol pri bajkovej rychlofke
Potrebujem ochranu clenka, tvrdu podrazku /ziadnu makku/, tvrdu spicku a nieco v com sa da chodit bez toho aby 15 sekund rozmyslal kam stupit, ked prevlacujem bajk. SH-MT53 vyzeraju dobre, na leto, tie druhe asi 90tky zase na zimny cas. Ale MT53 som skusal, trosku velke, tak som sa v kamennom obchode spytal, ako mozem vyskusat. Ze na zavaznu objednavku. Tak to ich mozem kaslat