Tak 3-4 horalky to je 150-200g, k tomu asi 300g syra, 400g rozkov, alebo chleba .. kilo to asi nebude, pokial neberiem paradajku. Vodu vozievam teraz uz povetsine 3l iba, ostatne, zatial nebolo moc teplo, ale mal som uz aj zoparkrat minuly rok 5l vody .. max. vahu batohu co som zatial mal parkrat bolo 11kg /vazene na vahe/ bez fotaku. Ale to uz je moc. 8kg je tak akurat. 130g svetlo + adapter, 120g externa baterka, 120g mobil, 50g tracker, 50g blikacky .. ono sa to nazbiera .. ale batoh som dlho nevazil, takze presne neviem. Len ze byva moc tazky Ale zase nemusim sa starat o studnicky, kde zohnat jedlo, atd. A mam lepsiu prilnavost v zjazde
Pumpa + olej + peniaze + nitovacka + multikluc + nozik je pol kila. Dusa 130g, vetrovka 120g, baterky do fotaku 100g, kapsicka s roznymi vecickami 250g, 2 AAcka + rozne dalsie blbosti 130g, este par drobnosti , ale nic velke.
Asi to bolo max. 8.5kg, som odlahcoval /da sa bozit este kadeco ine/, aj sa mi zdal nie extra tazky
Navrhujem aby najblizsie pri celodennom bicyklovani kazdy urobil fotku batoha a obsahu, ked uz sme v teme foto z vyjzadov..udaj o hmotnosti sa sikne tiez
3-4 horalky a 300g syra, 400g rozkov, to mam na dva dni
zaujali ma este tie blbosti kapsicka s roznymi vecickami 250g, 2 AAcka + rozne dalsie blbosti 130g,
radsej mat a nepotrebovat ako potrebovat a nemat a "tlacit" domov 20km. Napriklad ja mam aj rezervne lanko na prehadzku teraz som ho potreboval v MF. Tam sa tazko jazdila na jednom prevode
veru tak,radsej byt pripraveny ,ako zaskoceny,stat sa moze vselico...nieco je len neprijemnost ,nieco uz ohrozenie zivota ,v tom "ostatnom haraburdi" je dufam aj nieco na rozlozenie ohna ...to by bola tazka noc...
Povinna vybava - klobasy, maso v konzervach, lepenaky a nieco sladke. Minule som viezol udene kare Hurka, to malo tusim 400g obsah, same maso . Ked som to nejako natlacil do seba na etapy, vladal som este menej ako predtym.
silva pekna off-topic tema, uz skoro 3 strany tak som zvazil svoje veci a pridavam sa
Dusa+multikluc s nitovackou+lepenie+pumpa +drobne v podsedlovej kapsicke, spolu 620g. To prehadzujem medzi bikami, takze som safe aj ked idem bez batoha ze nic dolezite nezabudnem.
Ak nejdem len nakratko, batoh+rezervoar bez vody (letna verzia, v zime nosim rezervnych veci viac) 1700 g - vratane gore bundy 290g, svetla 110g, lieky/obvaz/naplaste 70g (povinne nabalene od zeny, bez toho nemozem, ale tych par gramov sa fakt strati), nahradne rukavice a SealSkinz nepremokave ponozky (mokre ruky a nohy mi vadia, na tele to az tak nevadi) nejake tycinky, gel, magnezko a drobna bizuteria.
Plus este tip pre tych ktori jazdia len v drese ak potrebuju zbalit viac veci - mam dres Gore ALP-X , http://www.goreapparel.de/ALP-X-3.0-Trikot/SALPTT,de,pd.html?dwvar_SALPTT_color=3599&start=4&cgid=gbw-men-geartype-jerseys
ten ma az 7 vreciek, cena je sice palka ale da sa kupit aj za 60 evri po sezone...
zdravim, spytam sa blbost mozno, ale ake mate skusenosti s nosenim mobilu/gps v zadnom vrecku na drese? Mam z toho trosku obavy kvoli vlhkosti (potenie hlavne)...
Pietro_SK , na otázku si nezvolil vhodnú tému. No aj tak ti odpoviem. Bežný mobil v zadnom vrecku môžeš zlikvidovať potom (vlhkosť a soľ) Vhodné je dať mobil do vhodného puzdra.
Veľa rečí, málo fotiek. Tak to napravím a budete ma nenávidieť lebo som už nevedel vybrať menej fotiek z môjho a nášho pobytu pod Tatrami. Ja som tam trávil 10 dní a na posledné 3 dni prišli za mnou palo1707 a augustina. Ostatní čo mali prísť sa zľakli a tak im treba Sedel som na bajku každý deň, ani raz som nezmokol (to postrašenie na Brnčalke a v Bachledke nepočítam za dážď). Jediné negatívum na celom pobyte bol môj pád v posledný deň na kolieskových korčuliach a moja riť, ktorá vyzerala ako dobre naklepaný rezeň (viď foto vo "Fotkách bez zaradenia"). Ale už sedím normálne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pumpa + olej + peniaze + nitovacka + multikluc + nozik je pol kila. Dusa 130g, vetrovka 120g, baterky do fotaku 100g, kapsicka s roznymi vecickami 250g, 2 AAcka + rozne dalsie blbosti 130g, este par drobnosti , ale nic velke.
Asi to bolo max. 8.5kg, som odlahcoval /da sa bozit este kadeco ine/, aj sa mi zdal nie extra tazky
zaujali ma este tie blbosti
radsej mat a nepotrebovat ako potrebovat a nemat a "tlacit" domov 20km. Napriklad ja mam aj rezervne lanko na prehadzku teraz som ho potreboval v MF. Tam sa tazko jazdila na jednom prevode
to fakt vozis 10 rohlikov?
Dusa+multikluc s nitovackou+lepenie+pumpa +drobne v podsedlovej kapsicke, spolu 620g. To prehadzujem medzi bikami, takze som safe aj ked idem bez batoha ze nic dolezite nezabudnem.
Ak nejdem len nakratko, batoh+rezervoar bez vody (letna verzia, v zime nosim rezervnych veci viac) 1700 g - vratane gore bundy 290g, svetla 110g, lieky/obvaz/naplaste 70g (povinne nabalene od zeny, bez toho nemozem, ale tych par gramov sa fakt strati), nahradne rukavice a SealSkinz nepremokave ponozky (mokre ruky a nohy mi vadia, na tele to az tak nevadi) nejake tycinky, gel, magnezko a drobna bizuteria.
Plus este tip pre tych ktori jazdia len v drese ak potrebuju zbalit viac veci - mam dres Gore ALP-X ,
http://www.goreapparel.de/ALP-X-3.0-Trikot/SALPTT,de,pd.html?dwvar_SALPTT_color=3599&start=4&cgid=gbw-men-geartype-jerseys
ten ma az 7 vreciek, cena je sice palka ale da sa kupit aj za 60 evri po sezone...