Z časti súhlasím, ale zase Záhorie je dosť nudné a nie je tu kam chodiť, tak aspoň nejaké spestrenie. A turistov to láka, bol som tam dva-krát a vždycky som stretol niekoľko ludí dokonca aj dnes v pracovný deň. Výhlad je v celku fajn.
Na počiatku dvadsiateho storočia, roku 1902 sa v tomto regióne konali veľké vojenské manévre, ktoré osobne riadil sám František Jozef I., nástupca už spomenutého Ferdinanda I. Panovník a jeho suita sa ubytovali v priestoroch šaštínskeho gymnázia. Podľa dochovaných historických prameňov sa manévrov zúčastnilo vyše 80.000 pešiakov, 15.000 jazdcov a bolo použitých 160 kanónov. V Uníne, v časti Rajčula bola vykonaná vojenská prehliadka jazdectva v počte 10.000 jazdcov Rakúsko-Uhorskej armády. Na účely pozorovania bola vybudovaná 60 metrov vysoká pozorovateľňa, z ktorej cisár František Jozef I. sledoval priebeh vojenského cvičenia.
Tak na Zalostinu mozes ist dvomi sposobmi, ak ides od Kovalovskych luk popri obore, az na par mlak je suche ako beton, isiel som to predvcera, ale opacne
bobris si ma namotal, tak som dnes rovno šiel. Hore cez Jánošíkovo ale dnes deň blbec keď robíš čo chceš a nejde to a nejde. Asi tak 50x som mal chuť sa otočiť a ísť späť
3.8.2014 - 8.8.2014 Rychlebske stezky...parada Hned by som siel znova. Dost brtualny rozdiel oproti klasickej bikovacke v Malych Karpatoch. Super je, ze aj po vydatnych dazdoch je to tam v pohode. Jedine negativum boli 2 klieste.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ste ma namotivovali
este som do toho zahrnul suciansku dolinu a chatu na magure .... ten trail z panosinej dost technicky a uzky na mna ale pekny
este som do toho zahrnul suciansku dolinu a chatu na magure .... ten trail z panosinej dost technicky a uzky na mna ale pekny
dobry na pocvicenie stability a rovnovahy, a tie technicke vlozky to je chutovka