Dneska som bol vyskúšať trasu z Bikera č. 3/2014 a parádne som si zajazdil. Na záver som k tomu ešte pridal singel nad Sitinou a končil som v Lamači na stanici. Ale moc som nefotil, nejak ani nebolo čo, chcel som aspoň pozrieť Dračí Hrádok, len cesta k nemu ma nejak odradila.
Jj, patku odporucam. V jednej nemenovanej predajni som na nu cakal cca 2 mesiace, ked som tam prisiel osobne, tak zrazu do tyzdna bola . Chcel som ju kupit do zalohy ale za tie 2 mesiace som sa stihol vyvalat a ohnut tu na bajku. Blbe je, ked clovek vozi patku a ako naschval sa mu na celodenke podari rozobrat na kasu zadnu prehadzovacku sposobom, ze patka ostane v poriadku. Co sa tyka tej vzpriecenej retaze, tak som si vsimol vtedy, ze som mal dost poohybany ten "drziak" co prenasa retaz medzi prevodnikmi na klukach. Neprijemne je, ze to sekne a zrazu sa neda pedalmi otocit.
aby som nebol OT tak aspon nieco, opat len z vecerneho pojazdu
pol, je ten trail už prejazdný? naposledy čo som tam bol (30.7.), tak boli pred trailom povaľané stromy, jeden strom vyvrátený asi v polovici trailu a na konci v zjazde ku horárni na Kvetnici to bolo totálne zavalené...
tatranec to pred trailom je vycistene, jeden strom je v strede a zaver je este neprejazdny...ale da sa mu vyhnut ked z tej vyhliadky ides rovno dole, ze nezabocis do lava ale ides rovno...je to tam uz celkom vyjazdene a celkom zaujimave, napojis sa dole na cestu z koliesok..
tak to musím vyskúšať, ten zjazd rovno dole...ináč je to jedna z mojich obľúbených trás...minule som sa k trailu dostal výšľapom okolo policajnej strelnice zo severnej strany, predtým som stále šľapal po strmej lesnej ceste od Sp. Bystrého
tam sa da dostat okolo strelnice z kazdej strany a ponad strelnicu ide tiez pekny trailik..nieco z dnesneho vyletiku v lese bola nejaka tma, tak kvalita pokulhava...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pošasíčko vyšlo...93,2km/6h12min/2258vm....
pošasíčko vyšlo...93,2km/6h12min/2258vm....
nadhera
aby som nebol OT tak aspon nieco, opat len z vecerneho pojazdu
A keď sa v krčme dožereme moc čo sa občas stane, tak v nich aj spíme
pol, je ten trail už prejazdný? naposledy čo som tam bol (30.7.), tak boli pred trailom povaľané stromy, jeden strom vyvrátený asi v polovici trailu a na konci v zjazde ku horárni na Kvetnici to bolo totálne zavalené...
Pekne, aj take treba