včerajší fajnový trip do Žiliny,odtial cez polom,martinské hole, Minčol až k anakonde (ale živú sme stretli len vretenicu ) výživných 66km ževraj tam máte aj vodiacu ...pekný trip, good job foto len
vies mi dat nejake info kde, co, ako? podla fotiek to nepoznam. nadherne! hlavne ten vrch!!! ked som videl prve foto mal som pocit ze to je 601ka na garde!
Dnes tlačenie z Fačkovského sedla na Kľak miestami blatko tak som išiel dole cez Kľacký vodopád na Vrícko...a tu ma čakalo prekvapko,naše uchvatne upravene turisticke chodniky od ťažby
Predĺžený víkend pod Tatrami, ubytovanie KK, v sobotu Levočské vrchy a v nedeľu Pieniny, oba výjazdy nádhera.
Sobota, smer Levoča: 102km a 2000 výškových. Pozreli sme Levoču a aj dielo majstra Pavla. Výjazd väčšinou po zvážniciach a asfalte v bývalých vojenských lesoch. Aj keď tých lesov tam je pomenej...
Nedeľa: autom na Ždiar, potom po modrej na Magurku, po žltej do Osturne. Obe cyklotrasy peklo, blato, kamene a voda. Ono aj tu sa ťaží vo veľkom. Potom do PL na zámok Niedzica, Červený kláštor, Lesnica, po modrej späť, Hanušovce, Hanušovské sedlo, Ostrurňa a po zelenej na Ždiar. Výborný obed na Goralskom dvore v Haligovciach. Cca 95km a 1500 výškových. Nad Tatrami mraky a dážď, ale mali sme šťastie, bez kvapky.
"Zopár" foto.
nejake fotecky z Presova...Slanske vrchy...z oficialnych singlov sme stihli len Endurob, bohuzial vtej euforii sa uz nedalo zastavovat a fotit chlapci z rychleb by mali prist pozriet co znamena slovo superflow...
Niektore fotky vyzeraju ako z modrej znacky pod 3 chotarmi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ber to z toho pozitivnejsieh pohladu, aspom vam nezavadzali
Sobota, smer Levoča: 102km a 2000 výškových. Pozreli sme Levoču a aj dielo majstra Pavla. Výjazd väčšinou po zvážniciach a asfalte v bývalých vojenských lesoch. Aj keď tých lesov tam je pomenej...
Nedeľa: autom na Ždiar, potom po modrej na Magurku, po žltej do Osturne. Obe cyklotrasy peklo, blato, kamene a voda. Ono aj tu sa ťaží vo veľkom.
"Zopár" foto.
Okolo obeda u nás viac krát pršalo (mašinky sme dva krát museli schovávať) podarilo sa až k večeru vybehnúť
Tam som bol pred vyse mesiacom, ale bolo tepluuucko
Niektore fotky vyzeraju ako z modrej znacky pod 3 chotarmi