Nuz niee vzdy ide pridat vela foto naraz.Mne napr.dnes nechcelo prijat len 1 foto.A cim to bolo netusim.A o velkosti som tu uz pisal.Stranka dozadu.Asi uz tu maju nejake ulozisko a je jedno ake velke foto sa sem pridava.Ale co ja viem,tak vzdy tu bolo aby sa fotky zmensovali.Tym padom sa ich viac zmesti.Preto sa aj divim preco admini uz neprotestuju.Ale pokial je fotka pekna,vydarena,tak tie MB az tak nevadia.Inak ked sem da foto nejaka slecna,pani v peknom drese,tak chcete velke rozlisenie Sa mi zda ze Viki
Ahoj, ani pekár do obchodu nedá neupečený chlieb.
Prečo by som mal dať na web nedorobok?
Tiež som riskoval zobrať do terénu zrkadlovku a objektív (Nikon D700+ Nikkor 14-24/2,8). Využil som jeho možnosti, tak tu nebudem dávať fotky na úrovni mobilu. Nehaním tým ani mobil ani Teba. Len vysvetľujem, prečo nedám na web "polotovar". Väčšinou chodím na bike iba s mobilom a sem-tam cvaknem aj ním a pridám tu fotku. Teraz som sa vybral do kopcov so zrkadlovkou, aby som priniesol kvalitnejšie fotky. A myslím, že sa oplatilo nosiť na chrbte cca 2,5 kg navyše.
Prajem veľa našľapaných kilometrov v krásnej krajine a krásnom počasí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pochadzam z Jarabiny, potesili fotky! Osly a celkovo Vabec v nadhernej jeseni
http://www.bikemap.net/sk/route/2819539-levocske-maly-vaclavak-a-cervena-znacka
podla mna to nevadi, lebo forum zobrazuje zmensenu fotku, az ked na nu kliknes zobrazi sa povodna velka, ci?
Ahoj, ani pekár do obchodu nedá neupečený chlieb.
Prečo by som mal dať na web nedorobok?
Tiež som riskoval zobrať do terénu zrkadlovku a objektív (Nikon D700+ Nikkor 14-24/2,8). Využil som jeho možnosti, tak tu nebudem dávať fotky na úrovni mobilu. Nehaním tým ani mobil ani Teba. Len vysvetľujem, prečo nedám na web "polotovar". Väčšinou chodím na bike iba s mobilom a sem-tam cvaknem aj ním a pridám tu fotku. Teraz som sa vybral do kopcov so zrkadlovkou, aby som priniesol kvalitnejšie fotky. A myslím, že sa oplatilo nosiť na chrbte cca 2,5 kg navyše.
Prajem veľa našľapaných kilometrov v krásnej krajine a krásnom počasí.