Dnešný Kozlov trail. Šli sme od Stránskej doliny,serpentíny komplet zapadané stromami tak sme to museli traverznúť zospodu a potom vytlačiť hore.Sem tam sa na chodníku nájde nejaký konár a ku koncu jeden strom ale ten sa dá odpratať,len treba viac rúk .Sneh bol len na jednom úseku na zvážnici. Inak pojazd parádny
U nas fuci ako dive,krasny severak ale ine som chcel.Bol som sa len tak previest kolo Vahu,cez lavku do Kamenician,potom cez Srnie a cyklocestu a je to tam vykosene z oboch stran.Ale na druhu stranu,pozornemu oku isto neujdu umelecke diela.Ja som videl 3,mozno je tam toho viac.Naschval som ich nedal k dalsim fotkam ako som fotll,ale vsetky naraz,aby ste nevedeli kde sa nachadzaju.Prevezte sa ,hladajte Len dufam,ze to tam aj ostane a nejaky dobrodinec si to nevezme na chatu,alebo podobne.
počko dnes veru bieda, zima a vetrisko, ale tak čo už...cez Ovčiarsky singel do Pekliny, Závadky, Lietavy a z hradu na lom v Svinnej a dolu džunglou do Porúbky... foto by Imro...
Parada .. tie ovalne kolesa s predoslej fotky su tipujem sposobene deformaciou objektivu , daky fisheye, alebo kratke ohnisko dakej bezzrkadlovky
Takze uz vies ako Avalanche ?
Ak ti mám pravdu povedať, netuším. Posledná umrela na vyhrdzavenú brzdu, zodraté kladky a to, že bolo asi 20x rovnaná. Pružina napínala stále v pohode. Je to daň za 1x10, keby som predĺžil reťaz, tak na najťažšom prevode ju to už moc nenapína.
A prehadzku beriem viac menej ako spotrebák. Viac ako 2 sezóny mi aj tak nevydrží.
2 sezony a prehadzka v kosi? Uff, mne na starom Ht, ktore mi ukradli drzala xt 10 sezon a furt isla. Narovnavana bola aspon 5 krat a furt povodne kladky!! Teraz mam na mojom fulle sram x9 a ta je po 4 sezonach ko. Kladky polamane uz druhe, klietka po pade narovnavana len raz ale uz to poriadne neradi a retaz mlati v rozbitom terene jak najata.
2 sezony a prehadzka v kosi? Uff, mne na starom Ht, ktore mi ukradli drzala xt 10 sezon a furt isla. Narovnavana bola aspon 5 krat a furt povodne kladky!! Teraz mam na mojom fulle sram x9 a ta je po 4 sezonach ko. Kladky polamane uz druhe, klietka po pade narovnavana len raz ale uz to poriadne neradi a retaz mlati v rozbitom terene jak najata.
Aj mne sram x9 po 3 sezónach (cca 7tkm) zomreli ložiska v kladke, ale išla celá nová, lebo už mi pri rozbitom teréne sama radila hore dole, čo ma strašne štvalo. Vlastne celý pohon nový, píly, reťaz, kazeta, prehazka. Teraz zase spokojnosť a dúfam pokoj na tri sezóny. Len som ju nevyhodil, lebo ako núdzovka v Alpách Ti môže zachrániť ďalšie dni jazdenia
Kvalita materiálov nie je to čo voľakedy. Zase musíš uznať, že na HT prehazka nedostane tak nažrať ako na fulle a voľakedy sa nejazdili také zverstvá ako teraz. Teda aspoň ja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Martinky 12.03.2016Otvoriť v novom okne thumb_up5thumb_down
Mas dake prelezaniny na kolesach
Takze uz vies ako Avalanche ?
Avalanche predbežne asi tak, že Pike po zložení putuje na 90% na bazár
A prehadzku beriem viac menej ako spotrebák. Viac ako 2 sezóny mi aj tak nevydrží.
Sedlo máš o kúsok vyššie ako rajdy, zahoď to, zlá geometria.
Reťaz ak sa začierni tak to bude super
Teflonový sprej na reťaz. Zásoby z moto čias, tak ho skúšam na biku
Aj mne sram x9 po 3 sezónach (cca 7tkm) zomreli ložiska v kladke, ale išla celá nová, lebo už mi pri rozbitom teréne sama radila hore dole, čo ma strašne štvalo. Vlastne celý pohon nový, píly, reťaz, kazeta, prehazka. Teraz zase spokojnosť a dúfam pokoj na tri sezóny. Len som ju nevyhodil, lebo ako núdzovka v Alpách Ti môže zachrániť ďalšie dni jazdenia
Kvalita materiálov nie je to čo voľakedy. Zase musíš uznať, že na HT prehazka nedostane tak nažrať ako na fulle a voľakedy sa nejazdili také zverstvá ako teraz. Teda aspoň ja