Brezovu a spat som este nedaval, len do Dobrej Vody a spat (co je ale vlastne len kusok menej), to bolo ale 180km?, bol som asi unaveny, ale inak nic. Po asi 130km sa uvolni druha brana vytrvalosti a ide to

Treba dobru vlozku ,tvrde lahke
sedlo 
a nie moc tazky batoh. No a skoro vstavat, to je dolezite, aby sa stihlo co najviac

. Ale ci este niekedy budem schopny dat nieco take neviem, preto treba dalsieho odvazlivca, komu mozem zobrat jedlo, pitie a horalku, ked zomrie a takto upesne dorazit domov

No a potom este stale by som rad presiel cele MK od zaciatku po koniec, ale vratane trasy PaloTT a mozno par mojich vylepseni. Ale neviem, ci na to nebude potrebny akumulator, hmm.
Ale inak prespatie v Brezovej a okoli, to nie je zly napad. Lebo z BA to nie je daleko, takze v pohode clovek dorazi do Brezovej, tam pojazdi co sa da, prespi, rano nejaky dalekonosny vyjazd do Bielych Karpat / Myjava s navratom cez mozno Cachtice a posledny den navrat
bajkom lesom do BA s alternativnou trasou, kde sa pekne prejazdi okolie a co sa da smerom do Smolenic a potom uz len nejako zlahka cez CK az domov.
edit: alebo proste vlakom do Trstina/Trnavy a naspat rovnako