No tak napíšem našu skúsenosť. O Vire som nič nevedel, ubytovanie sme našli na poslednú chvíľu od niekoho, kto to mal dlho zarezervované ale nemohol ísť. Prešiel som si ostrov horským aj cestným veľa krát krížom krážom a mali sme asi nejlepšie ubytovanie, hneď pri mori aj s perfektným výhľadom na západ slnka. Recenzie na google všetci: nie je pitná voda a ja v šoku, že co som si to zohnal, čo budeme piť a ako sa sprchovať. Potom keď som po ostrove jazdil som pochopil, všade vozia cisterny vodu, je tam taká "benzínka" kde chodia čerpať. Boli sme teraz 13 dní (10-22.August), vodu sme pili iba z domového vododvodu aj my aj deti a absolútne žiaden problém (nekupovali sme balenú vôbec). Pil som ju na výjazdoch, na terase, varili sme. Podľa mňa záleží aké ubytovanie, ako majú čistú vodu v nádrži (to hlavne podľa mňa) a kto im vozí vodu, lebo aj tá ktorá cisterna môže byť ok alebo nemusí. Takže určite nie je pravda, že všade na Vire majú nepitnú vodu, ale pravda je, že nemajú vodovod a každý apartmán má nadrž kde im vodu vozí cisterna. Avšak chuťovo naša voda doma v Bratislave je oveľa chutnejšia aj káva chutí oveľa lepšie

Mal som aj pád na
cesťáku v meste, lebo bola cesta mokrá od tých cisterien a nevidel som to dobre, akurát vychádzalo slnko a svietilo mi do tváre. Len som zrazu ležal a zničil si cestnú tretru. Ja aj
cesťák sme ok ...