Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pozovanie pred tunelom

Tusim tusim, ze som Ta niekedy uz stretol ... modry dres a modry bike si pamatam z okolia Skalky, mozno by som povedal, ze az smer Krahule ... bol som tam 18.8.2007 ... sak ale nepodstatne ... nabuduce na teba zhuknem ... :-)
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 15:06:04
00
Ako piso pisal, velmi pekne fotky, len ked nebudes robit kompenzaciu expozicie a budes mat fotky tak prepalene ako tuto, tak z nich vela vidno nebude (Tonyho som este nasiel). :)

Ja som mydlovu krabičku nechal doma, fotené to je Tonyho nizkorozpočtovým rodinným kompaktom. A z toho sa naozaj viacej nedá vycucnúť.

Krasne to tam je. Ale pod 100km taka trasa nebude, ze foxino Very Happy

áno, plány boli smelé, no realita bola iná. V jeseníkoch su stovky a stovky kilometrov cyklotrás, od krásnych svážnic ktore mnohokrát boli kvalitnejsie ako cesty 1 a 2 triedy na slovensku cez jemný utlačený štrk až po uvalcovaný makadam a hlavké lesne cestičky. Všetko však plynule prejazdné aj na krosovom biku, ba dovolím si povedať že aj na žiletke. Ked sme však chceli okúsiť TRUE biking museli sme isť z cyklo zančiek na turistické značky. a to už bolo o niečom inom. balvany ako fit lopta, vsade bridlicove platne, rašelinové močariská atd. A to veru nebol teren na na 100 kilakove veselosti, prvý deň po prechlastanej noci 60km a druhy den 73 celodenných.
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 15:25:02
00
Ja som mydlovu krabičku nechal doma, fotené to je Tonyho nizkorozpočtovým rodinným kompaktom. A z toho sa naozaj viacej nedá vycucnúť.

Ako vyhovorka chabe. Co tak zamierit viac na tu presvetlenu oblohu, stlacit spust dopoly nech expoziciu nastavi podla nej a potom presunut zaber nizsie a cvaknut? To dokaze kazdy kompakt a nepotrebujes mat na nom ziadnu funkciu.
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 19:59:53
00
zastávam názor, že kritika pokial je konštruktívna, je vec dobrá a posuva ludí vpred ... ale tá tvoja mi už začína pomaly liezť na nervy :roll: ... fotím popri jazdení a nie naopak. Tak to aj tak ber.
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 21:52:17
00
fox: no ale nevysvetlil si účel toho zeleného kladivka v batohu ;)
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 22:41:34
00
to je na trpazlíkov
Zobraziť komentár 16.08.2008 - 09:33:41
00
fox: no ale nevysvetlil si účel toho zeleného kladivka v batohu ;)

zelené hračkárske kladivko sme našli a potajme ho dali tonymu do batohu. On robí v cyklošope tak to je taka malá recesia...
Zobraziť komentár 16.08.2008 - 09:44:29
00
zastávam názor, že kritika pokial je konštruktívna, je vec dobrá a posuva ludí vpred ... ale tá tvoja mi už začína pomaly liezť na nervy :roll: ... fotím popri jazdení a nie naopak. Tak to aj tak ber.

Snazil som sa o konstruktivnu kritiku, ktora by Ta posunula dalej (aj s kompaktom sa da spravit expozicne vyvazena fotka bez mega prepalov). Ale OK, uz som ticho a budem len pozerat. :)
Zobraziť komentár 16.08.2008 - 13:38:41
00
mno konečne si to pochopil... chcem vám ukázať kde som bol a ako tam bolo a to tá fotka splňa :) apropo je tu ovela viac ovela horších fotiek.
Zobraziť komentár 16.08.2008 - 15:24:37
00
To si pis, ze je tu ovela viac a ovela horsich fotiek resp. fotografov. Dokonca by som niektore zhluky pixelov s obsahom jasovej a farebnej informacie ani nenazval fotkami, lebo by sme pojem fotka dehonestovali. :) A prave preto to ber ako uznanie, ze som minal cas na kritiku na tie Tvoje, lebo su dobre a je tam potencial (staci malo na ich vylepsenie). K niektorym zhlukom pixelov v teme by sa nedalo napisat nic, len by som ich rovno vymazal a preto sa k nim radsej ani nevyjadrujem. Dufam, ze som objasnil a snad trochu obhajil svoj kriticky pristup, lebo nemal vyzniet tak, ze tie fotky su zle, ale ako ich zlepsit, lebo zaklad je dobry. :)
Zobraziť komentár 16.08.2008 - 15:48:38
00
mno konečne si to pochopil... chcem vám ukázať kde som bol a ako tam bolo a to tá fotka splňa :) apropo je tu ovela viac ovela horších fotiek.

To vies vzdy sa najdu jak lepsi tak horsi, nech si na jakejkolvek urovni. Ale kritiku treba brat, to ze fotenie nieje primarnym ucelom tvojej cesty neznamena ze sa nemozes poucit a nasledne zlepsit ne? Neber kritku ako utok na seba, ber to ako radu.

Fakt to bolo preexponovane, to nieje ziadna hroza a lahko napravitelne, neviem cim fotis ale tak bud pouzi expozicny bracketing alebo si to aspon cvakni pri roznej korekcii expozicie nic tazke, neskor uz dostanes cit ako exponovat presne pri urcitych podmienkach. Nakoniec budes aj rad ze mas lepsie fotky. ;)
Zobraziť komentár 16.08.2008 - 15:54:29
00
ešte raz vás uvediem na pravú mieru ... nebol to môj foták... dotyčnemu sa fotit nechcelo a tak som čo-to štukol ja. za druhé som sa v nastaveniach vobec nehrabal a ani sa mi veruže nechcelo, za tretie pochybujem že ten automat fotak ktorym to bolo fotene mal v nastavenia take funkcie a za štvrte žiaden utok, peace. Od jezusa si vždy nechám poradiť. len prišiel s kritikou na fotky pričom okolnosit ich fotenia nepozná a moje odôvdnenie na ich kvalitu označil kao vyhovorku. tak ma to dost dožralo. tým to končí, fotíme dalej.
Zobraziť komentár 16.08.2008 - 16:20:23
00
výjazd: okolie J. Kostolian a V. Lehoty

Prílohy:

DSCN8023.JPG
DSCN8023.JPG 60.12 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.08.2008 - 18:20:37
00
....

Prílohy:

DSCN8070.JPG
DSCN8070.JPG 70.62 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down