Lokalizácia
Formulár sa odosiela
skúšal si kraťasy pod dlhé gate a nevyhovuje ti to? potom načo si si ich kupoval? takto nemajú absolútne žiadny účinok a navyše je to vrcholne nevkusné...navyše pri týchto krátkych zimných výjazdoch sú ti aj tak na dve veci...
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 21:32:14
00
ale no ved sa nejeduj...
predsa je tam tá vložka, tak prečo myslíš, že to nema význam?
Pozri - ja som to vyskúšal a vyhovuje mi to tak...
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 21:54:39
00
Vložka má ísť na holú riť a nie na iné gate, vtedy je úplne zbytočná.
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 22:06:50
00
ale aj tak mám mäkšie pod riťou...
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 22:10:16
00
Tak si strč do gatí vankúš!
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 23:28:35
00
Ked ti nevyhovuju čapáky tak si kup len dlhe návleky na nohy a kratke gate budes nosit naostro tak jak je treba.
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 23:50:59
00
akurat ze mu v tejto kose vajciska zmrznu
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 09:03:27
00
Neodpustim si trochu ironie a nechcem nikoho zosmiesnovat, ale napisem to skaredo. Tiez sa nad tym obliekanim u par ludi uz dlhsie pozastavujem. Hlavny je predsa image a farebne zladenie, nie to, ze si kupuju drahe funkcne veci a potom ich znefunkcnia absolutne nevhodnym pouzitim. Vlastne je otazkou, naco takito ludia minaju peniaze na funkcne oblecenie, ked im pokojne postaci aj par farebnych bavlnenych kuskov...

Ked to trosku znasilnim a naschval prezeniem aby sa zdoraznila nezmyselnost nosenia zakladnej vrstvy na vrchnych vrstvach (cyklodres na bunde, kratasy s vlozkou na dlhych nowind nohaviciach), tak to mozem pokojne prirovnat aj k takej hluposti ako napr. oblecenie si funkcnej membranovej bundy na hole telo a na nu uz predsa staci natiahnut fleecovu bundu kvoli lepsej tepelnej izolacii. Ved je to funkcne rovnako ako ta kratasova vlozka na nowind nohaviciach... :lol:

S heslom "Image a farebny fanatizmus za kazdu cenu a na vecne casy!" sa lucim tymto OT prispevkom vo foto teme.

P.S. Stavim sa, ze pod tymi nowind nohavicami boli este bavlnene slipy. ;) (jasne, ze nohavice s vnutornymi svami a bez vlozky sa na hole telo daju nosit tazko)
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 12:20:32
00
na nieco z toho ti kludne odpoviem aj ja .. tiez nosim v chladnejsom pocasi ako vrchne dres a to preto aby sa od blata ***** on a mohol om ho lahsie vyprat spolu z prepotenou spodnou vrstvou ako keby mam prat nieco hrubsie a teda horsie schnuce .. a u mna teda nejde o image a ani nekupujem super drahe veci aby som ich potom ukazoval ;-] nie som hip hopko
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 12:38:15
00
Uf .... odpuste mne neznalemu, ale pokusi sa niekto slusne, bez vasni vysvetlit vase nazory?
1. vlozka musi byt na hole telo? preco? myslim, ze naozaj je to meksie ako bez vlozky.
2. ako mozu vadit vindstoperu letne kratasi? myslim, ze nemozu.

Totiz aj ja to tak nosim, sice nemam vindstoper, mam len take nejake bezecke sponovky, ktore su vrcholne nechutne, preto ich davam v pripade teploty pod 3st, pod trojstvrtaky. V teplote pod 7st pod letne kratasy (na zimne capaky mi zatial nezostali financie). Vobec mi neprekazaju dve teple vrstvy v rozkroku ...
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 14:01:26
00
...spoti sa ti rit a dostanes vlka - vazne :lol:
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 14:10:45
00
sa ti prehreju gule a budeš mať nekvalitne spermie :mrgreen: aj ked tak nad tým rozmýšla teba pri 2 deťoch to može byť v podstate jedno :wink:
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 14:12:12
00
Ak niekomu vyhovuje nosit kratasy trebars na hlave, je to len a len jeho problem. To ze ja si o nom budem mysliet svoje, je zas moj problem. To ze sa niekomu zapari,omrzne,oderie pytel alebo rit je jeho problem.
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 14:14:02
00
dano ono by sa to malo kvoli akoze antibakterialnej funkcii vloziek ;-] asik
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 14:17:21
00
2noise: Vzhľadom na fakt, že je to tvoja riť, tvoje gule a tvoje kraťasy, nos ich naďalej ako doteraz. Je dôležitejšie, že ti to vyhovuje, ako upozornenie v reklamnej literatúre, že sa to nemá. Ja mám parťáka, ktorý na skialp zásadne nasadzuje pod moirové triko ešte jedno bavlnené. Kedysi som mal snahu vyhovoriť mu to, ale má vlastnú teóriu a vyhovuje mu to. :wink:
Zobraziť komentár 08.12.2008 - 14:35:19
00
keyboard_arrow_up