Neviete niekto kde by som mohol na internete zohnat G kladku do LX saltru 07? Nikde sa mi to nedari najst a stara uz je skoro uplne zjazdena... a prestava plnit svoju ulohu...
dneska som obehol obchody a tuna mame v meste 4 obchody z toho v 2 nevedeli co chcem ked som povedal "G kladka do prehadzovaca LX 07 " a v jednom dokonca mi tvrdil ze Deore LX nerobi Shimano sak ak je tu niekto z PU tak vie o ktory obchod sa jedna.. nakoniec mi tu malickost objednali v jednom z obchodov.
hehe diky proste je to taky obchod v ktorom tvrdia ze neexistuju plaste viac ako 2" alebo raz som sa tam dal do reci s predavacom a riesili sme nieco o presmykoch a spomenul som ze mam Top Swing a on ze nemas to len tak vyzera alebo na dutu osku (viete je tam vidite cez stred na druhu stranu) mi povedal ze som nekde stratil stred dobre bolo aj ked kamarat zhanal vidlicu no nie Ahead ale tu so zavitom a on reagoval ze neco tam bude davat typ so zavitom ked sa ich robi menej ze neh tam dame Ahead (zrejme mu nedoslo ze sa jedna o rozlicny priemer krku) ak ma este nico napadne alebo tam znova pojdem tak napisem
priznam sa ja v tom cykle nic nikdy nekupujem, vzhladom na ich odbornost. Ja tam chodim kvoli smiechu, vies v skole si uzijem dost stresu a neni nad to sa ist niekam vyventilovat tam sa vzdy tak kvalitne nasmejem
GaryFisher: Ako vies, ze LX vyraba naozaj Shimano? Bol si vo fabrike? Predavac z toho nemenovaneho obchodu asi ano a tam zistil, ze LX sadu vyrabaju v Tajchipi Shumano
obetujem sa pre vas a sam som zvedavy co sa dozviem. Momentalne rozmyslam nad niecim co znie tak "bajkersky" proste niaky odborny vyraz, aby som ho zase dostal do "uzkych" je to neuveritelna sranda
Ja mam podobnu prihodu, asi 2 roky do zadu, v lete, som potreboval dostelovat prehadzovacku a pozriet retaz, kedze som bol prave mimo domu tak som si podla zlatych stranok nasiel najblizsi cykloobchod.
Nechcem konkretizovat, kde to bolo ale v blizkosti je na kopci velky biely pamatnik.
Najprv ma dotycny "servisak" presviedcal ,ze to radi tak ako ma a potom sa cudoval co to mam za retaz, ze on taku este nevidel. Vraj pozna len retaze "IG-cka a HG-cka".
Moja retaz bola obycajna Sram-ka, je to na nej tusim aj napisane.
Chapem, bola to mala predajna, ale zakladna znalost komponentov by mala byt samozrejmostou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak ale toto je uz sila
Nechcem konkretizovat, kde to bolo ale v blizkosti je na kopci velky biely pamatnik.
Najprv ma dotycny "servisak" presviedcal ,ze to radi tak ako ma a potom sa cudoval co to mam za retaz, ze on taku este nevidel. Vraj pozna len retaze "IG-cka a HG-cka".
Moja retaz bola obycajna Sram-ka, je to na nej tusim aj napisane.
Chapem, bola to mala predajna, ale zakladna znalost komponentov by mala byt samozrejmostou.
ozvi sa pred tym na ICQ