Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Druhá audinka na dvore - no na kupéčku by sa zle vozil kočík a takto aj bike naložím v pohode... :-)

dizajn sa kazdemu paci iny to je subjektivne takze chrom preco nie, ale co tu objektivne mozem zhodnotit za niekolko rokov prevadzkovania takejto kary na Slovensku zhrniem do troch bodov:

1. BIG ERROR: S-line paket urcite nie na nase cesty, naopak v cenniku je paket pre zle cesty, urcite ten...

2. BIG ERROR: Tie pneumatiky, hahaha na nase cesty uplne nevhodne profilove cislo.

3. ERROR: Disky budiz, ale... Par mesiacov dozadu zmizla podobna kara kamosovi z pred vlastnej prevadzky za bieleho dna. Auto sa naslo asi 10 km daleko na tehlach bez kolies, je fakt ze mal trocha ine elektrony, tie origos tusim 19 lucove co sa davaju na A8/S8 kto pozna urcite vie ze su fakt pekne.

bod 1 a 2 by som podtrhol 2x pokial mas quattro a pouzivas auto aj v zime.
Zobraziť komentár 15.04.2009 - 17:33:33
00
Hej tie 19" su fakt pekné. Toto sú 18" a momentálne už iné ako na fotke :-).
Ja tam už nemam S-kový podvozok, ale nový športový, výškovo nastavitelný, lebo na tých 18" to bolo strašné - potreboval som to dať dolu :-) teraz to je ale nízko až privelmi (síce pekne to vyzerá ale nepraktické...) - musím to vrátiť o nejaké 3cm, nájsť optymálnu výšku.
a tie ostatné tvoe ERROR :roll: každý má iné priority a požiadavky na auto na ktorom sa chce voziť. Ja som si vybral presne toto. Po meste a do práce (chodím v monterkách) stále jazdím na starom OOOO. Som s týmto autom max. spokojný, má to full výbavu, okrem parkovacích senzorov všetko -cez bixenony, navi, kožu, dvojzónová klíma, vyhrievané športové zicle aj v zadu, webasto atd. (a chip na 200PS) viac ma narýchlo nenapadlo :-D
Zobraziť komentár 15.04.2009 - 17:50:29
00
ked moze byt hnusna impreza, preco by outback mal byt nieco viac? :mrgreen:

na imprezu sa da aspon pozerat nie ako na toto
Zobraziť komentár 15.04.2009 - 18:33:57
00
neda, nova Impreza je tiez hnusna a uz to vlastne nie je Impreza, ale trapny 5 dverovy hatchback ala Fabia :(
Zobraziť komentár 15.04.2009 - 18:38:57
00
aletak toto ma sklamalo viacej ako impreza pravdupovediac
Zobraziť komentár 15.04.2009 - 19:05:36
00
Chystáš sa kupovať? Ak nie, môžeš ten dizajn pozdraviť. Tunerom sa však dozaista páči Impreza, najmä tie zadné svetlá. :D
Zobraziť komentár 15.04.2009 - 19:07:23
00
nova impreza je hnus velebnosti a toto sa k nej z dialky blizi
Zobraziť komentár 15.04.2009 - 19:37:26
00
zase na druhej strane je pravda, ze ty nemas vkus :)
Zobraziť komentár 15.04.2009 - 19:38:20
00
Ma. Teda aspon v niektorych veciach. :)
Zobraziť komentár 15.04.2009 - 19:43:09
00
Hej tie 19" su fakt pekné. Toto sú 18" a momentálne už iné ako na fotke :-).
Ja tam už nemam S-kový podvozok, ale nový športový, výškovo nastavitelný, lebo na tých 18" to bolo strašné - potreboval som to dať dolu :-) teraz to je ale nízko až privelmi (síce pekne to vyzerá ale nepraktické...) - musím to vrátiť o nejaké 3cm, nájsť optymálnu výšku.
a tie ostatné tvoe ERROR :roll: každý má iné priority a požiadavky na auto na ktorom sa chce voziť. Ja som si vybral presne toto. Po meste a do práce (chodím v monterkách) stále jazdím na starom OOOO. Som s týmto autom max. spokojný, má to full výbavu, okrem parkovacích senzorov všetko -cez bixenony, navi, kožu, dvojzónová klíma, vyhrievané športové zicle aj v zadu, webasto atd. (a chip na 200PS) viac ma narýchlo nenapadlo :-D

k motoru len jednu poznamku, predpokladam ze to je 180k 2.5TDI, urcite by som menil olej kazdych najviac 15tis km, radsej skor, nech ti tie vacky vydrzia co najviac.
Zobraziť komentár 16.04.2009 - 08:41:17
00
...Impreza sa nekupuje preto aby sa pacila ;-)

NOISE: ak je to 2.5TDI tak to po stranke motorizacie nie je to najstastnejsia volba... ak si zacne brat prilis vela oleja tak sa ho radsej rychlo zbav...
Zobraziť komentár 16.04.2009 - 11:03:59
00
Ano, Impreza sa po designovej zmene uz vobec nekupuje (myslim tym tych, ktori ju povodne kupovali), takze mas uplnu pavdu. :)
Zobraziť komentár 16.04.2009 - 12:50:46
00
Jezus nebudes Ty jeden z tych co kupuju auto podla farby potahov a velkosti zrkadielka v slnecnej clone?? :mrgreen:
...myslim ze koncepcna zmena Imprezy sa da pochopit (jazdne vlastnosti + europsky trend), okrem toho pre relevantne trhy je k dispozicii aj sedan. to ze Impreza nikdy velmi dizajnovo neziarila je znama vec ale kvalita toho auta je v niecom inom... ;-)
Zobraziť komentár 16.04.2009 - 13:19:35
00
Koncepcna zmena Imprezy sa da pochopit, ale len kvoli predajnosti masam - ako priemerne auto teraz nasleduje standardny trend 5 dverovych hatchbackov a kupuje si ho viac ludi ako v minulosti a kedze ide o cisla, tak to bol pre Subaru spravny krok. Avsak image tou zmenou auto stratilo a ja som pisal o skupine zakaznikov, na ktorych bola cielena verzia STI kde ide okrem ineho aj o image a to vo velkej miere - ti si teraz 2 krat rozmyslia ci to auto este budu mat vo finalnom vybere.
Zobraziť komentár 16.04.2009 - 13:30:01
00
- prechod ostrej verzie na karoseriu hatchback bol prave naopak vynuteny z dovodu lepsieho rozlozenia hmot a zlepsenia jazdnych vlastnosti z nej vychadzajuceho WRC. povodny sedan totiz uz posledne roky nedokazal konkurovat obratnejsim hatchbackom Fordu a Citroenu :wink:
- ak sa ides bavit o skupine zakaznikov pre ktorych je urcena WRX STi tak to nie su ti ktori by udrzali automobilku ekonomicky "nad vodou"... WRX STi "scivilnela" ale ten isty trend je badat aj u jedineho priameho konkurenta (EVO).
- neviem aku stratu image mas na mysli ale pre mna Subaru znamena vyborny pohon 4x4, solidnost konstrukcie, spolahlivost a istu davku individuality. nemyslim ze by nieco z toho nova Impreza nemala ;-)
Zobraziť komentár 16.04.2009 - 13:45:15
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up