Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pekny, pekny.
Ja v tychto novych Peugeotoch nedokazem najst inu poziciu ako s vajcami prevesenymi cez volant a to sa mi nezda uplne optimalne
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 20:31:44
01
a ja som sa isiel pytat, prečo ta 308 plače či slintá ;)

(no 'krása' je subjektivna, navyse je takmer jedno, ako tie svetla vyzeraju, ked jazdi dobre a aj ostatné majiteľovi vyhovuje)
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 20:42:54
00
arrow_lefttl_unicorn napísal:
Aby tu nebol len samý Hyundai...

daj aj nejake info motor a tak, keby sme mali este nahodou jazyky namieste v ustach
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 20:57:33
00
Čím ceedka sklamala a v čom bola vyložene tragická?
Celkom poškuľujem, tak by ma to zaujímalo.
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 21:05:27
01
Trojvalec 1.2 96 kw? Držím palce...
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 21:49:42
02
Tak ona ta 308 moze byt o triedu vyssie ako Ceed aj preto, ze stoji o stvrtinu viac 🙂
Ale je to fakt pekne auto, uznavam
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 22:08:32
01
arrow_leftDeemax napísal:
Trojvalec 1.2 96 kw? Držím palce...

fuuu tak to ty si iny profik ze vidis podla fotky pod kapotu 😱 klobuk dole 👏
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 22:30:58
00
kúpil si to za cenníkovu cenu alebo bola nejaká zlava ? ... priorita bol diesel ?
farba pekná, peugeoty osobne nemusím ale tak dúfajme že budeš spokojný
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 23:13:40
00
Priorita bola elektrika ale vzhladom na slaby vyber v cenovej kategorii som sa rozhodol ze otocim este jeden spalovak a po tom ake “usportne” bolo to tgdi v ceedke padla jasna volba opat na diesel. Kw su asi to posledne co u mna rozhoduje . Bral som ho o kus lacnejsie ako je ta cennikova .

mdfk
velmi slabe spracovanie interieru , ked ti celu cestu vrzga laktova opierka a v servise ti povedia ze to robi kazda ceedka , ze ludia si tam lepia kobercovu pasku tak nech to skusim … priemerna spotreba niekde na urovni 7,5l je na dusenych 103kw sakra vela . pozor realna spotreba je u ceedov o skoro pol litra vyssia ako to co ukazuje palubny. Nepouzitelne dno kufra . Tie litre na papieri vyzeraju sice dobre, ale vyuzitelnost nula bodov. To dno sa neda dat do nizsej polohy sni odstranit. Akonahle ides 130 na dialnici, radio mozes rovno vypnut lebo jednak to zle hra a jednak je auto dost hlucne takze i tak nic poriadne nepocujes . Spojka na automate to je dalsi pribeh , das kickdown a kym sa ta sipkova ruzenka zobudi mozes rovno zvesit nohu lebo auto na proti je uz na pol ceste … Je to ale moj nazor a moje skusenosti spozorovane na trasach ktore jazdim ja . No vela veci z toho co pisem ti potvrdi kazdy kto ma ceeda. Prechadzal som vtedy z mondea takze tam bol isty pokles v triede, no i tak som cakal viac . Proste pre mna to nebolo vyuzitelne auto.

och a aby som nezabudol , ten brzdovy asistent to je kapitola sama o sebe , len tak popri ceste a ani nemusi byt na ceste nejake auto a ceedka ti da plnu palku do brzd ze nevies kde je sever… nudzove brzdenie detto , normalne sofer brzi ked je pred nim autom ale ceedka sa rozhodne ze to nestaci tak opat plna palka do brzd takze sa necuduj ked budu auta do teba zo zadu obcas buchat pretoze za normalnyh okolnosti sa takto prudko nebrzdi ??‍♂️

Na peugeote jazdim momentalne za 5,3 realnych , ked potrebujem dam kufri nizsie dno … a hlavne !!!! presne ako pri bikoch , najdolezitejsie je dobre vyzerat ! a teda majitelovi pacit :) a v tomto sa sedi teda sakra pohodlne .
Zobraziť komentár 04.09.2024 - 23:40:16
23
Tiež som sa nejak necielene dostal ku Ceedke, a ja som celkom prekvapený... Lakťová opierka ani nič iné nevrzga, kufor viem spodok vytiahnuť a pobalime sa do neho 5 ks na dva týždne dovolenky aj s mojim bicyklom (dokonca aj na týždeň lyžovačky s 5. pármi lyží v aute ?), motor mám benzín, tuším 118 kW, automat, celkom to ide kultivovane, spotreba v lete 5,5 real, a ani pri 150 nie som ohucany... Za tú cenu okolo 19 000 nebolo o čom, keďže v tom čase (minulý rok) bola na väčšie auta okolo roka cakacka... Má to svoje muchy, ako v tomto prípade klasicke štartovanie klucikom ?, mala nadrz niečo cez 40 l, blbé uchytenie stredového pása (mám tri autosedačky vzadu), ale najmä žiadna signalizácia pri vypnutí motora, že nemám zaradené Pcko, čo sa mi zdá z pohľadu bezpečnosti zásadná vec...
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 00:22:21
01
Sranda, ja som s nasim Ceedom celkom spokojny. Asi ze mame starsiu hlupejsiu verziu ?
Nepriskrteny 1.5tgdi 118kw, manual, opierka nevrzga, bez poruch zatial ~65kkm, brzdy mi este neodovodnene nezadupol (ale nema radar, len kamerky).
Co ma na spracovani interieru jedine nasralo su v tapacirungu uchytene slabe plastove oka v kufri- obe su uz zlomene, neudrzia nic. Odhlucnenie povozka je biedne, ale vytlmenie kufra to poludstilo. Dynamika dostatocna, dlhodoba spotreba na palubnom 6.0, realnu oproti pocitacu som odpozoroval +0.4.
Keby stali rovnako, tiez by som bral radsej Pezota, ale ten rozdiel je nemaly a ja som skrob. Ale dobre ze ta tesi, ta 308 vyzera zvonka paradne, napadito, a v interieri snad este lepsie.
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 00:24:54
01
arrow_lefttl_unicorn napísal:
Aby tu nebol len samý Hyundai...

Aký to má motor, výkon, atď.?
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 05:06:12
01
arrow_leftDzuch-Ban napísal:
... žiadna signalizácia pri vypnutí motora, že nemám zaradené Pcko, čo sa mi zdá z pohľadu bezpečnosti zásadná vec...

To chces povedat, ze ked niekde zaparkujes, tak nechavas prevodovku v D, stojis na brzde a tak vypinas motor? S automatom predsa prirodzene vzdy clovek dava P ked niekde zastane, nech nemusi stat na brzde. N hadam nedava nikdy nikto. To je snad prva vec co je v kazdom navode k vozidlu, ze na co sluzi P a na co N.

arrow_leftZoidberg napísal:
... Keby stali rovnako, tiez by som bral radsej Pezota.

Mozno keby si zistil kolko "miesta" je v Peugeote vzadu, tak by si rychlo prehodnotil. Za mna to je druha najväcsia slabina toho auta hned po tom problematickom pohone.
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 06:32:37
01
Tož, nie som dokonalý ako Ježiš, proste sem tam sa mi stalo, že som na to pozabudol a nechal D či R, iné autá na to upozornia, Kia nie...
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 07:27:36
00
Jezus nemá automat, tak si to nevie predstaviť...

Jasné, na 99,9% vždy prídeš do cieľa, zatiahnes ručnú (alebo ti auto zatiahne, keď ma elektronickú) a hodis tam P. Ale vždy tam je ta jedna desatinka...
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 07:50:16
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up