Takže 4 dni som jazdil na tomto krásavcovi dole na fotkách no ked som ho viac spoznal zistil som že by potreboval mierne zmeny lebo nebol zrovna v super kondícii.
nakoniec mi známi ponúkol toto cez jeho kamoša.
http://auto.bazos.sk/inzerat/19650714/CLS500exclusive1majitelSR.phptakže som ho zjednal na 9800€ čo je výborná cena a to auto naozaj jede. Pôjde na otcovú firmu a benzín ma na nejakú dobu zdarma ...
Zajtra ma čaká prepis
Teraz som úúúúplne bez peniazov

a včera som zlomil ďalšie
rajdy 
Toto je uplne typicke pre Slovakov. Kupit si drahe auto a nemat co do huby. Nemec si 2x rozmysli ci sa mu oplati kupit take auto. Potom je vidno X5 ako tankuje LPG a nema to naznacene na okne... Podobne je to aj pred vianocami, ked sa ludia ako sprosti zadlzia u pozickarni len aby mali "bohate" vianoce a kopc nepotrebnych darcekov. Pre mna nieco uplne nepochopiptelne.
Ja som si spolu s bratom pred vyse 4 rokmi kupil 7 rocny
Ford Focus, 120tis km, 130 000 Sk
img.auto.czs tym ze sme si nechali rezervu, keby sa mu pokazila automaticka prevodovka, ktora uz bola opravovana. Nastastie vsetko drzi uz 80-tis kilometrov a lejeme do toho len benzin,
olej a nove brzdy. Ma vsak vysoku spotebu (cca 0,10 eur/km), ide to dost do penazi, nastastie sme na to 2, cize sa pekne delime.