Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dudo, pochval sa jazdou!
Zobraziť komentár 01.02.2008 - 21:55:21
00
Giro, osemkolka tatra je lepší vyber, dostupné náhradné diely ...
Čo sa o 603ke nedá povedať ani napísať, za cenu slušnej jazdiacej si možno také fordy kúpiš dva.

Ešte hardcore crosscountry http://www.youtube.com/watch?v=3ULeInia ... re=related
:D :shock: tak to je nasup hlavne ta hudba ktomu a vyraz sofera ako keby tu tatru soferoval po obycajnej asfaltke a vobec ho nazujimalo ze je skoro cely pod vodou :D
Zobraziť komentár 02.02.2008 - 13:31:24
00
a co hovorite na takyto nenapadny klakson :)

http://www.youtube.com/watch?v=2eptqTii74s

si viem predstavit ten vyraz na tvari nejakeho mafosa v obstaroznom passate v lavom pruhu, keby som ho s tymto strubil...
Zobraziť komentár 03.02.2008 - 23:19:33
00
no tie vojenske specialy su vzdy masaker. to akoze uz prestava veskera sranda... :) a Range Rover by som urcite nemal srdce tahat do terenu... Sport uz vonkoncom... a ze hento GL-ko, co tu dutchman hodil vyslo ten vodopad, ci ako si to nazval, akoze dovi. taka krava... hm.

Naposledy upravil speedo dňa 06.02.2008 - 11:05:14, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 05.02.2008 - 17:22:51
00
a Range Rover by som urcite nemal srdce tahat do terenu... Soprt uz vonkoncom...

mne zas bolo trapne jazdit s tym po ceste - to auto sa v terene narodilo, ako jedno z mala SUV... (keby len nebolo take skarede :( )
Zobraziť komentár 05.02.2008 - 23:34:17
00
Ja som mal vzdy trochu uchylku pre Tatrovky (mozno preto, ze ked som bol maly, tak som sa na nich spustal po ulici), ale po vzhliadnuti tohto videa nemam slov. Zlate ceske rucicky... :shock:
Zobraziť komentár 06.02.2008 - 00:40:03
00
saldi az teraz som si pozrel tuto temu, resp o com asi tak mala byt, na zaciatku spominas mazdu 6, vo firme mame 2 kusy, jedna je cca 2003 2,0l ta je super a jednu novsiu 2005. len v skratke tie prve sestky boli lepsie. mame aj 3jku a ta je uz uplne na dve veci.. ta novsia 6 ma obsah 2,3l. Prve museli menit olejovu vanu, potom blok motora cicoto, a nakoniec sa mu to zadrelo. Takze 6 nikdy viac. trojka je z tych prvych co prisli a nehorazna spotreba, zere aj travu okolo cesty. Ale inak bezporuchove auta :D.
Ale napriek vsetkym tymto negativam maju mazdy velmi dobry podvozok.
Zobraziť komentár 06.02.2008 - 10:53:04
00
mne zas bolo trapne jazdit s tym po ceste - to auto sa v terene narodilo, ako jedno z mala SUV... (keby len nebolo take skarede :( )

Tak Range Rover je do terenu fakt super, to hej, ale myslim, ze verzia Sport o toto vobec neusiluje... 20" disky, nizkoprofilove pneumatiky pod kapotou V8-cka, nemyslim. i ked by sa tam urcite nestratil... :)
Zobraziť komentár 06.02.2008 - 11:13:08
00
napriek tomu je Sport v terene lepsi, ako pseudo SUV typu X5, ML, XC90, atd.
(samozrejme, ze prave Sport je kompromisne riesenie aj do mesta, ale ta hydraulika podvozku robi divy)

mna prave prekvapil ten motor, V8 3,6 diesel - ma uzasny chod a patri medzi bestsellery
Zobraziť komentár 06.02.2008 - 11:24:00
00
napriek tomu je Sport v terene lepsi, ako pseudo SUV typu X5, ML, XC90, atd.
....aj tak bude najväčší terén do akého sa dostanú tak akurát spomaľovací prah... :lol:
Zobraziť komentár 06.02.2008 - 11:30:06
00
Chlapci, dovolim si oponovat... X5, XC90 a Q7 nemaju s terennym autom nic spolocne, mozno tak tvary karoserie. Su to len nafuknute kombiky.

Potom su SUV ako ML/GL, Touareg, RR, Grand Cherokee a pod., ktore na pocudovanie toho dost dokazu aj v terene, vdaka moznosti vybavenia vzduchovym alebo hydraulickym podvozkom, redukciami a uzaviekami naprav. Seriove ML a Touareg radim tiez k tym prvym.

Napriklad taketo schody dkazu velmi dobre preverit schopnosti pohonu offroadov...

Prílohy:

schody.jpg
schody.jpg 249.74 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 06.02.2008 - 11:48:59
00
nie nechcel som utocit na "hviezdu" to by som si nikdy nedovolil :twisted: ale zial su vsetky auta zaradene do rovnakej kategorie SUV (nie offroad)a tam ten Range Rover mocne vycnieva, samozrejme, ze su velke rozdiely aj medzi ostatnymi autami

samozrejme ak pojdem o triedu dalej tak napr. G-cko je uplne inde... (ale to som zatial netestoval :D )
Zobraziť komentár 06.02.2008 - 11:58:43
00
Dudo, nebral som to ako utok na hviezdu. :wink: Preto som v zaujme objektivnosti napisal, ze aj zakladna verzia ML bez OffroadPro paketu patri medzi tie prve auta :)

Zatriedenie vsetkych podobne vyzerajucich aut pod SUV je naozaj dost nestastne, lebo niekto si potom mysli, ze ked ma Hondu CR-V s prednym nahodom, tak ze ma terenak :lol:

Na tomto videu je krasne vidno, ze nie kazda 4x4, ktora vyzera terenne, v nom aj vie jazdit :)

http://www.youtube.com/watch?v=XyLgYskj-oc
Zobraziť komentár 06.02.2008 - 12:14:31
00
NIVA rulezzz 8) to je auto sice do 1-2 rokou plechy zhniju ale v terene :lol: jazdi dobre
Zobraziť komentár 06.02.2008 - 13:03:27
00
Minule na autosalone sme sa smiali, lebo tam bola vystavena nova Niva, ktora uz mala na sebe hrdzu :lol:

V terene je Niva super :!:
Zobraziť komentár 06.02.2008 - 13:05:25
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up