Len pre porovnanie, moja Honda CR-V 2.0 benzín 110kw mala za minulý rok priemerku 8,3l/100km. 80% z toho som nabehal po meste. Na trasách po okreskách a cestách II. triedy do rýchlosti 100km som mal priemer 6,9l/100km. Nižšia spotreba o cca 1l a ušetrené 1,22€ pri dieslových autách v tejto kategórii mi nestojí ani za uvažovanie!!! Je to moje 4. benzínové a 3. japonské auto / Škoda 120, Mazda 626, Honda Accord /a nikdy, opakujem nikdy by som si dieslové auto nekúpil, pokiaľ by som ročne nenajazdil aspoň 40.- 50tis. km. A nikdy, opakujem nikdy by som si nekúpil iné ako japonské auto. Fáma, že náhradné diely na japoncov sú drahé vôbec nie je pravda. Samozrejme nehovorím o dieloch kupovaných v autorizovanom servise.Diel rovnakého určenia pre Hondu Accord a Škodu Fabia bol v pomere 11€/20€ v prospech Hondy.
A vrchol diletanstva v dnešnej dobe sú marketingové ťahy automobiliek, ktoré bohužiaľ kvôli emisným normám začali vyrábať minimotorčeky s jedným...dvomi...a v budúcnosti ešte s bohviekoľkými turbami s deklarovanými spotrebami na úrovni mojej spotreby vodky za jednu dobrú žúrku! Jazdí to super, ak to šoféruje 50 kg baba sama v aute, dolu kopcom z Donovalov s vypnutou klímou s vetrom v chrbte. Ďakujem, nemám záujem. Kvôli ušetreným pár € sa nemám chuť zabiť pri predbiehaní kamiónu s drevom hore Šturcom s plne naloženým autom a na nosiči s tromi bikami len preto, že nejaké auto s motorom, ktorý patrí do mixéra alebo vysavača / mimochodom presne tak aj znejú / nevládze ani po podradení do dvojky a vodič kamiónu sa ide posrať od smiechu keď vidí moje spotené čelo a manželku od strachu v bezvedomí.
Sorry ak som urazil vyznávačov dieslov, hračkárskych minimotorov alebo nebodaj elektromobilov. To určite nebol môj zámer. Len som poukázal na skúsenosť s autami, ktorých zmysel a vlastnosti sa pomaly z ciest vytrácajú. Ale hlavne sa chcem vždy bezpečne vrátiť domov po našich výjazdoch aj keď je
bike v tej chvíli na nosiči:-)