Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Asi vypnem notifikacie k tejto teme, vcera som uz studoval cennik noveho Civicu :)
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 10:41:59
05
arrow_leftEGLIL napísal:
Moja atmosfera 1.5 vtec, 84 kw D15Z6, 288 000km, rv.1999, 4,8l na 100km, šepot kvetin, fantazia. Tlaky vo valcoch 13,0/13,4/13,6/13,2/bar.

Krasne auto, videl som nazivo, hod foto aj celeho auta :-)
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 11:02:09
02
A posledna type R nabuseny okreskovy hot hatch a dozadu daju take male brzdy ze to vyzerá az smiešne
Ford st je spracovaný podstatne lepsie
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 11:10:22
00
10G ma v serii 20" kolesa. Brzdy to ma brutalne ... a to nemyslis vazne s tym fordom. Horsie zlozene auto ako ford podla mna neexistuje
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 11:16:53
01
Nehovorim o priemere kotuca ale o sirke brzdnej plochy na zadku, predok fajn a s tym fordom je to subjektivny nazor
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 11:22:41
00
:D davhan ma asi pravdu http://www.autoforum.cz/zajimavosti/fordu-ma-prusvih-nejostrejsi-focus-moc-nevydrzi-potize-maji-desitky-majitelu/
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 11:31:46
02
Ja som to skor porovnaval s St ckom ale popravde ani o tomto probleme som nevedel
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 12:47:36
00
arrow_leftpol napísal:
ked stym jazdi len mimo mesta po okreskach do 90km/h tak je to realne...tiez viem take zajazdit na megane 1.6 84kw, ktory asi bude aj dost tazsi, ale je to riadna nuda....bez sebazaprenia stym v pohode jazdim mimo mesta do 6L....

tak ale asi ide o kombinovanu spotrebu a nie o to ako malo to dokaze zrat mimo mesta, ved to je hlupost.. tiez mam Megana 1.6 grand tour 2008 a s kombinovanou sa pod 5.8-6l/100 relane nemas sancu dostat, jazdit na 6l uz chce riadnu davku sustredenia.
ano, civic je lahsi ale len o cca 120kil (Megane kombi vazi 1220kil) ale 4.8l na 100 je cisty vymysel :) (pokial to fakt nemyslel ako okamzitu spotrebu niekde z kopca na 5% plynu, to je ale nic nehovoriaca a zbytocna hodnota)
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 12:52:35
01
to davhan: mhm tak to by som si aj ja velmi rad vyskusal ako sudruhovia z Hondy spravili ten Type R s turbom. ale verim tomu ze je to super.
japonsky benzin s turbom je masaker...
pre mna je zatial neprekonatelne najsamfasa auto ake som jazdil Forester XT 2,5 Turbo. (STI neratam)
ale radost mi robi momentalne aj cista atmosfera moj Civic 8G 1,8 iVtec, len skoda ze je to iVtec a nie poctivy Vtec.
mna osobne to turbo v benzine strasne bavi...kto raz skusi turbo uz nechce jinak...ale kto to bude platit ? :)
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 13:08:01
01
a k turbu jednoznacne patri blow off ventil, orgazmus zaruceny... do Subaru to dokonca montovali normalne za priplatok
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 13:19:29
00
nj, treba sa na tej 10G previest, je to fakt uplne ine auto, 1.5turbo ide velmi svizne, velmi, ale je uz dost drahe, ten tvojvalec ma ale tiez velmi prekvapil ide ovela lepsie ako 1.8i.
Zaujimave ze novy civic ma uz v najhorsej vybave take veci ako konkurenti v top vybavach, preto tak vyssia zakladna cena, lebo clovek nedostane spartanske auto. (vid napr. fabia, ano, v reklame ukazu ze od 8tis alebo kolko to je, ale clovek tam nema ani len central alebo elektricke okna :D )

Mne tie type R verzie uz pridu moc extremne, taky hyundai i30N na to ide podla mna lepsie. Uz asi starnem :D

Mimo mesta cez leto 4.8/100km nieje nezmysel na hentom motore, je to uz dost dochodcovsk jazdenie ale nieje to problem dat.
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 13:21:28
01
no tie ceny noveho Civicu su sialene, zacinat s 1 litrom na 17 tisicoch? a 1,5 liter zacina na 23 litroch? sa zblaznili?
za 16 tisic mam paradnu Toyotu Auris Touring 1,6 benzin.
je to sice ruhanie ale nech sa Honda nehneva, necudujem sa ze ludia sahaju po korejcoch.
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 13:31:33
01
Nemusiš sa čudovať. Honda žije a zarába hlavne na zákazníkoch verných značke. Sám mám už tretie japonské auto a druhú Hondu za sebou a do žiadnej inej by som určite nešiel. Všeobecne možno japončíci nie sú interiérovo tak vyčačkaní ako frantíci alebo kórejčíci, ale sú vyslovene praktickí. Ale mechanicky sú japončíci stále TOP. Aj keď asi platí, že najkvalitnejšie autá sa robili pred 15-20 rokmi všeobecne.
Ale to ako prekopali nový CIVIC po dizajnovej stránke ... to klobúk dolu. Neboja sa experimentovať. Keď ho niekde uvidíš spredu, zozadu alebo zboku, hneď vieš, že je to CIVIC. A to čo vykúzlili z nového TYPE-R s pohonom iba prednej nápravy...!!! Keby to bola štvorkolka ako IMPREZA,neviem si predstaviť, kde by malo to auto svoje hranice.
Keď niekde vidím spredu, zozadu, alebo zboku VW nikdy neviem o ktorý model sa jedná. Sú to tak skur...ene uniformné autá až mi je na blytí.
Sorry chlapci čo na nich jazdíte:-)
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 13:55:59
03
cipo11 ja s tebou plne suhlasim, som cisty japonofil. Pre mna existuje len Subaru a Honda.
Ale uznaj kedysi Civic v plnke stal cca 18 litrov. Teraz ide za 28 ??? Ako naozaj ???
Pozri si co stoji Toyota alebo prekrasna Mazda s plnotucnou atmosferou. Su vyrazne lacnejsie jak Honda.
Ked chcem byt ekonomicky idem do Toyoty, ked chcem krasny dizajn a riadnu atmosferu beren Mazdu, ak neviem co s peniazmi idem do Subaru.
Ale z akeho dovodu si mam kupit Hondu teraz by som fakt nevedel...

Naposledy upravil sfsk dňa 17.10.2017 - 14:07:53, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.10.2017 - 14:05:05
01
Ked si tie auta nakonfigurujes do rovnakej vybavy tak to vyjde zhruba na rovnako, velmi zalezi na roznych akciach, niekedy sa da usetrit naozaj aj niekolko tisic.

Myslim ze to co zaplatis pri honde navyse tak sa ti vrati pri predaji auta, kedze honda straca hodnotu najpomalsie z beznych znaciek.

cipo11, no neviem ci boli pred 20rokmi auta kvalitnejsie, minimalne karoserie su teraz ovela kvalitnejsie, bezpecnejsie a prepracovanejsie no ale dnesne auta su pretechnizovane, takze porovnavat spolahlivost auta plneho elektroniky s autom ktore malo ovladanie vykurovania cez lanka nieje uplne spravodlive. Motory asi su horsie, lebo niesu tak predimenzovane. ale to je nadlho diskusia. Pred 20 rokmi sa tiez hovorilo to iste co dnes ze auta v minulosti boli spolahlivejsie a rokmi sa len posuva stafeta.
Zobraziť komentár 17.10.2017 - 14:07:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up