no neviem ci si si polepšil, o moc väčšie to neni v nutri , velke -male auto na vysokom podvozku s velkou spotrebou a drahšími gumami.. akurat že sa z toho lepšie pozerá na svet a tlmi to viac poplátané cesty

No vnutri je to celkom dost vacsie a hlavne vyssie. Teda priestor na sedackach. Kufor je kratsi a uzsi, ale zase vyssi a kopec miesta pod deklom, co vo focuse nehrozilo. Spotreba zatial vypada ze bude o 1 L vyssia. S tym sa pocitalo. poistky ma vysli rovnako ako na focusa a
kolesa drahsie budu. Ale hold s tym sa zase pri takom aute rata. K novemu som dostal zimne aj letne, tak zatial mam na cas vystarane.
Cele to vlastne zacalo s tym ze idem do Tucsona, ale nakoniec som skoncil pri overenej znacke. U nas v rodine je to uz asi 7-8. Toyota v poradi a vzdy velka spokojnost. Co ma zaraza a nevie mi to vysvetlit ani predajca. Toyota ma standardnu zaruku 100 000, alt 3 roky. Pricom pri kvalite ktoru ponukaju je to nepochopitelne, ked taky Hynudai dokaze dat 5 rokov bez obmedzenia km. Nastastie zatial sme nikdy nepotrebovali zaruku riesit a k RAVke som si dokupil preventivne predlzenu na 160 000.