aky mate nazor na hakovanie sa za cudzimi cyklistami bez opytania sa ?
Mam na mysli, ze sa proste nejaky cyklista zavesi za ineho cyklistu bez toho, aby sa poznali, pricom ten, ktory sa zavesi, sa nespyta toho prveho, ci moze jazdit za nim.
Jazdim na krose a dost casto sa mi stava, ze sa za mna zavesia cyklisti na cestakoch, a ani bu ani mu, ci vobec mozu.
Zaujima ma, ci je to bezny zvyk v komunite cestnych cyklistov.
Ideálne začať makať spolu ísť si svoje sám je zábava jeden tréning/výjazd týždenne max. aspoň podľa mňa.
Napriek brzdiť či nič neukazovať je také detinské. Ale niekedy človek ozaj trafí debilka že sa to od neho odráža. Zastať a nekaziťvsi náladu.
Inak návodvalo na to tu (ENG):
https://youtu.be/yAf51SoqTKU
Keď dobehnem niekoho pomalšieho, tak mu jazdu v háku ponúknem a keď obehne niekto mňa, tak sa za ním veziem pokiaľ vládzem, alebo pokiaľ neodbočí, ak to trvá dlhšie a pozbieram sa z mrákot, tak mu aj prestriedam.
Ale čo by povedali DaDo.Bzz alebo Milanko40 keď sa za nich niekto hackne??? batérka ide rýchle do kytek.....
Podla testov z wind tunnela predsa jasne vyplyva, ze pri jazde v haku benefituje nielen jazdec v zakryte, ale aj veduci jazdec! Malym percentom, ale predsa. Ked niekoho taham zaveseneho v haku, tak mi ulahcuje. Benefituju obaja.
... tak este kopnem do dufam uz polomrtvej temy - k veci od cca 1:40.
The Win Tunnel: The Effects of DraftingOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down