Vystupuje pod nickom na pokeci Lacneveci5 .....je z vrutok...ponukal mi cestne biky ako ccinelli proxima a pod za 20000....na otazku ci je to corka sa nezdrahal a narovinu odpovedal ze je...normalne som vstal zo stolicky rozculeny...urobime s tym nieco?
Ale to su lopaty z cudziny.Ked s tym prelezu cez hranice (preco asi) tak na policajta sa nehraj.To su pre nich dobre ksefty a mohol by si len dostat po chrápe.
No, tiez by som sa radsej nehrnul do podobnej akcie, mohlo by to nakoniec velmi zle skoncit ... uz skor by som sa priklanal k nazoru, ze dohodnut stretko a na na stretko prist s policajtmi ... len je otazne, ci by to nieco bolo platne
bolo by to hovno platne lebo dokazať že ten bicykel je kradnutý je nemožne 1.tie bicykle su kradnute v zahraničí a 2 dnes si neni povinný odkladať bloky o nakupe, je to tvrdenie protí tvrdenie. 3 dostanes akurat poriadne na pi... tomu ver!
No, tiez by som sa radsej nehrnul do podobnej akcie, mohlo by to nakoniec velmi zle skoncit ... uz skor by som sa priklanal k nazoru, ze dohodnut stretko a na na stretko prist s policajtmi ... len je otazne, ci by to nieco bolo platne
Policajti aj tak byvaju zapleteni do vacsiny vykradaciek, takze ...
No, tiez by som sa radsej nehrnul do podobnej akcie, mohlo by to nakoniec velmi zle skoncit
Chalani nebuďte zbabelci. Veď si môžme natrénovať celý postup. Hlavne sa musíme tváriť ako že sme tvrdý týpci. Každý môže doma pred zrkadlom trénovať taký neúprosný pohľad.
No a môžeme vymyslieť nejakú fintu na zastrašenie. Ako že tam prídeme a niekto z nás bude fajčiť. A hodí bez mihnutia oka špak smerom ktomu zlodejovi. Ale tak, že sa bude vo vzduchu efektne točiť a padne do kaluže a ošpliecha tomu zlodejovi nohavice. My ostatní sa musíme stále tváriť zachmúrene.
daj tip do palby na markize alebo do inej podobnej relacie, mozno s tym cosi poriesia
hmm myslim ze s tymto sa vela robit neda.. akurat by sa aj laici dozvedeli ze mozu mat zavodny super bike za 20000 a nakoniec by to malo mozno presne opacny efekt.. nato aby sa prestali kupovat lopaty sa musi zmenit mentalita.. a ze je bike kradnuty ti nemaju ako dokazat pokial nebudu mat seriove cislo ze ten bike ktory mas je hladany..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2siroky zaber: kontaktuj policiu, dohodni sa s nimi a mozno dostanes aj medailu za odhalenie zlocineckej skupiny:)
jj, cestu (stačí vlak) a mne ešte 2-3 borovičky v staničnej krčme na guráž. A ak ho nenájdeme môžme zmastiť niekoho iného. Čo vy nato?
jj, cestu (stačí vlak) a mne ešte 2-3 borovičky v staničnej krčme na guráž. A ak ho nenájdeme môžme zmastiť niekoho iného. Čo vy nato?
Mozeme,napriklad pointera...
Policajti aj tak byvaju zapleteni do vacsiny vykradaciek, takze ...
Chalani nebuďte zbabelci. Veď si môžme natrénovať celý postup. Hlavne sa musíme tváriť ako že sme tvrdý týpci. Každý môže doma pred zrkadlom trénovať taký neúprosný pohľad.
No a môžeme vymyslieť nejakú fintu na zastrašenie. Ako že tam prídeme a niekto z nás bude fajčiť. A hodí bez mihnutia oka špak smerom ktomu zlodejovi. Ale tak, že sa bude vo vzduchu efektne točiť a padne do kaluže a ošpliecha tomu zlodejovi nohavice. My ostatní sa musíme stále tváriť zachmúrene.
Po tomto geste by sa rozklepal každý nie ?
hmm myslim ze s tymto sa vela robit neda.. akurat by sa aj laici dozvedeli ze mozu mat zavodny super bike za 20000 a nakoniec by to malo mozno presne opacny efekt.. nato aby sa prestali kupovat lopaty sa musi zmenit mentalita.. a ze je bike kradnuty ti nemaju ako dokazat pokial nebudu mat seriove cislo ze ten bike ktory mas je hladany..
mám okolo 90 kg a dosť váhy sú svaly. ak sa nájde partia tak sa ide!!