Vystupuje pod nickom na pokeci Lacneveci5 .....je z vrutok...ponukal mi cestne biky ako ccinelli proxima a pod za 20000....na otazku ci je to corka sa nezdrahal a narovinu odpovedal ze je...normalne som vstal zo stolicky rozculeny...urobime s tym nieco?
2 Pointer Ja sa za zbabelca nepovazujem a ak by som bol presvedceny o tom, ze tym, ze ten zlodej dostane nakladacku sa nieco zmeni, ver tomu, ze by som bol prvy, co by mu nalozil ... ale nezmenis nic, naopak sa moze stat, ze nakladacku dostanes Ty, alebo sa za tu nakladacku dostanes iba do pruseru ... kamosa zastavili v parku nejaky cigani a chceli od neho prachy na cigarety a vino ... namiesto toho ich rozbil na male cigancata ... a dopadlo to tak, ze dostal 2 a pol roka nepodmienecne za ublizenie na zdravi s rasovym motivom (alebo daco podobne), kedze vsetci zlodeji svorne vypovedali, ze sli cez park a on ich napadol a zmlatil
jaj chlapci...v tomto pripade budeme asi opat bezmocny...ale sediet necinne a prizerat sa ako pefektne bezia ksefty s lopatami ma rozculuje...hovorim to aj preto lebo sam som bol obetou kradeze biku... ...ksefty...aspon u nas v ziline funguju tak, ze nie predajca kradne...vacsinou su to nejaky poondiaty fetaci co predaju aj masinu ako bolo tot cinelli za par korun aby si mohli slahnut...diler moze takisto ako protihodnotu zobrat bike a ten nasledne niekomu predat...cize takto prejde bike cez x ruk...a zlodej je prakticky nevystopovatelny....
no ved hej.. akurat nejaky chamtivy tipek ktory chce zarobit dostane na papulu.. tak ale z druhej strany mozno o dealera menej, tahsie sa budu zhanat lopaty.. ale zasa to bude mimo zakona takze by sme sa dostali tiez na druhu stranu..
no ved hej.. akurat nejaky chamtivy tipek ktory chce zarobit dostane na papulu.. tak ale z druhej strany mozno o dealera menej, tahsie sa budu zhanat lopaty.. ale zasa to bude mimo zakona takze by sme sa dostali tiez na druhu stranu..
keby sa chcelo, da sa to poriesit, zistit ip toho typka za pomoci policie nieje tazke, a on sa o tom nedozvie. podla ip zistis kto to je a ked pride za nim policia, tak nezisti nikto, ze si im to povedal TY takze TY si v bezpeci keby sa chcelo da sa
Okrem sporadickej možnosti vyriešiť jednotlivé prípady je asi už možné len sa spoliehať na zázrak ako z Utópie majstra Moora. Keď sa nebudú čórky kupovať, nebudú sa predávať a tým pádom ani kradnúť. Lenže to je ako bájne čakanie na Godota.
Ja som to už písal inde, keď ti ponúknu bike extra triedy za dvacku...
Je to o morálke a každý ma nejakú...
No a môžeme vymyslieť nejakú fintu na zastrašenie. Ako že tam prídeme a niekto z nás bude fajčiť. A hodí bez mihnutia oka špak smerom ktomu zlodejovi. Ale tak, že sa bude vo vzduchu efektne točiť a padne do kaluže a ošpliecha tomu zlodejovi nohavice. My ostatní sa musíme stále tváriť zachmúrene.
Este by bolo celkom vhodne, keby si niekto poriadne odflusol taky zeleny, vytiahnuty az z paty a hlasne zvolal na niekoho z hluciku: "mam ta v p* ty **, za taky shit ti ezer nedam". Zvysok by mal aktivne nadavat na pangle, ze aki su to *****i a robia len same problemy. Taktiez by sa mal dat niekto v zaujme veci potetovat a nenapadne odhalit kerku - nejaku orlicu alebo pod.
Pointer, pokracujes.
nie...ja som si isty ze to foto bolo z Londyna..osobne som to cvakal ...ale bol tam aj krajsi exponat...takto podobne osacovany bike znacky Specialized...po nom tam zostal iba ram a veeelky zamok ...skoda ze som vtedy nemal pri sebe fotak !
Mne uz chceli cvaknut aj bike z druheho poschodia v panelaku, ked bol zakladkovany, rano som sa zobudil a na kladke bol prerezana ochranna guma a kusok narezany drot, asi som ich v noci daak omylom vystrasil, ale nemali nato nervy, som mal stastie
proste si bike netreba nechavat len tak pred obchodom alebo hoci kde aj ked je primontovany s kaldko . ja by som svoj urcite nenechal ale zlodeji uz fakt nevedia co so sebou
káždý človek je profesionál v nečom inom.Jediní krát som sa nechal nahovoriť na čorku a za 3 mesiace mi praskol rám , nikto ho nebol schopní zvariť ani vo zváračskom ústave.Tak som dva roky nemohol bik používať.Z čorek som vyučení a už nikdy viacej.Táto skusenosť ma stála 45litrov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
keby sa chcelo, da sa to poriesit, zistit ip toho typka za pomoci policie nieje tazke, a on sa o tom nedozvie. podla ip zistis kto to je a ked pride za nim policia, tak nezisti nikto, ze si im to povedal TY takze TY si v bezpeci
Ja som to už písal inde, keď ti ponúknu bike extra triedy za dvacku...
Je to o morálke a každý ma nejakú...
Este by bolo celkom vhodne, keby si niekto poriadne odflusol taky zeleny, vytiahnuty az z paty a hlasne zvolal na niekoho z hluciku: "mam ta v p* ty **, za taky shit ti ezer nedam". Zvysok by mal aktivne nadavat na pangle, ze aki su to *****i a robia len same problemy. Taktiez by sa mal dat niekto v zaujme veci potetovat a nenapadne odhalit kerku - nejaku orlicu alebo pod.
Pointer, pokracujes.