Stala sa mi taká nepríjemná vec. Tu na mtbiker.sk v sekcii bazár som našiel chalana čo predával kotúčovku Avid BB7. Skontaktoval som sa s ním, podľa komunikácie aj podľa fotiek čo mi poslal všetko vyzeralo OK. Tak som súhlasil že nech mi ju pošle na dobierku.
Ale keď mi dnes balík prišiel, tak v ňom bola pokazená kotúčovka a nesprávny adaptér. Strmeň viditeľne niekto neodborne rozoberal, lebo úplne chýbajú niektoré diely a bolo to celé len tak rukou dané dokopy. Chýba tam napríklad vratná pružina a kopa podložiek, a tým pádom je celá brzda nepoužiteľná.
Mimochodom dohodli sme sa že mi pošle zadný adaptér na 160mm kotúč, ale došiel mi shimano adaptér na predný 160mm kotúč.
Teraz hľadám niekoho z Novej Dubnice, odkiaľ pochádza aj spomínaný predajca, kto by mi bol ochotný pomôcť a dohovoriť mu. Nemyslím tým žiadne náslie, ale naozaj len to čo vravím - dohovorenie.
Podľa toho čo som o ňom našiel na nete je to nejaký mladý chalan okolo 16 rokov.
Naschval nepíšem jeho meno ani adresu, lebo mu ešte dávam šancu aby sa mi ozval a dal veci do poriadku. Napriek tomu ale musím byť aj realista a preto prosím:
Bikeri z Novej Dubnice - ozvite sa prosím
Asi bude najlepšie cez súkromnú správu alebo na mail ondrej bodka spyderman zavinac gmail bodka com
Ondrej
Ak jednania nebudú úspešné, tak to zverejním.
Ak jednania nebudú úspešné, tak to zverejním.
Máš pravdu, nezverejňuj... Však jednania možno budú úspešné a nech sa o nejaký ten mesiac popáli niekto iný.
joko,pekny obrazek teho krpca.
Ako príklad môžem uviesť ďalšieho, kupoval som od neho spdčka, keďže mal v inzeráte katalógový obrázok, chcel som od neho reálne fotky. Zhodou okolností som mal pedále zo pár týždňov doma, on ich zase predával, samozrejme tam dal jeden z obrázkov, kt. mi poslal mailom.
(Či už mal na predaj ďalšie pedále neviem, ale min. obrázok bol ten istý)
A celkovo by sa mal v inzerátoch spraviť poriadok...žeby bolo treba ďalšieho moderátora výlučne na sekciu bazáru?
Chcem veriť, že o tom, že brzda je zlá, ani nevedel.
Ale ajtak si dávajte pozor na človeka s emailom tommy inmail sk a icq 423951865
Cena: lacno !,- Sk
Pridaný: 16.12.2008 - 21:14 | Email: icq 423951865 (adsl-d212.84-47-110.t-com.sk) | Tel: icq 423951865
link na inzerát:
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=bazar&kat2=0&slovo=komplet+zadna+avid+bb7&kat=all&B1=N%E1jdi%21
PS: volá sa Tomáš Urbánek