Inak byt je plne vybavený, zrekonštrovaný, obytná plocha je cca 100 m2. Veľkú spoločnú obývačku využívame ako spoločný priestor. V tretej izbe býva sympatický mladý párik. Byt je slnečný a tichý, k dispozícii alarm a v prípade potreby aj sused SBSkár
Ak hľadáš ubytovanie za dobrý peniaz v dobrej lokalite a so spolubývajúcimi tolerujúcim tvoj bajk, gratulujem, práve si našiel. Nástup je možný kedykoľvek v priebehu júna. Ak Vás zaujíma niečo viac, kľudne píšte. A na záver to najlepšie, cena: 165 € / mesiac.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
Lokalita: BA, Dvory. Na pol ceste medzi Inchebou a ŽST Petržalka.
Podmienky vychádzajúce z predošlých skúseností:
1. Nefajčiar/ka. žiadne len jednu denne, alebo na balkóne, pôjdem von! Proste nefajčiar.
2. Čistotný/á. Smraďoch je na odchode, stačilo...
3. Poriadkumilovný/á. Upratuješ si len vlastnú izbu, čo neznamená, že v spoločných miesnostiach zanechávaš bordel.
4. Keď máš bike, jeho miesto je v tvojej izbe alebo na balkóne. Jeden bike síce nájdeš na chodbe, ale to je výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo.
5. Riad si umývaš sám, ale chov žubrienok v odkvapávacej podložke je zakázaný!
6. Variť, piecť tiež môžeš. Nie však spôsobom, ako predchádzajúca baba, ktorá svoje kuchárske umenie dávala najavo mastnou dekoráciou na kachličkách a v čajovej konvici vedľa....
7. Kto skôr príde, skôr melie - tu neplatí. Konečné rozhodnutie je spoločné, majiteľ a súčasní nájomcovia.
8. Odpadky separujeme podľa zberných nádob. Keď ti robí problém rozoznať papier, sklo, PET, ostatné plasty a zmiešaný odpad, ani sa nehlás na prehliadku.
9. Dilettantov sa tu vystriedalo už niekoľko. Dúfame, že medzi bikermi sa nájde niekto normálny...
Ber to ako ponuku...
ved prave preto je stastne vydata
toto ma zaujalo, kto tvorí denný jedálniček a od kedy do kedy je k dispozícií bar či plná chladnička?
Ponuku baru, ktory je otvoreny non-stop, zostavujem ja. Na vyber mame:
Zeleny caj s medom a citronom
kakao
Tokajske 3putnove z Madarska
Tokajske Merlot Cuvee z Madarska
Likerove vino cervene Lokus z Moravy
Dinovy liker z Taliasnka
pivo Corona Extra z Mexika.
Tak co, anybody interested?
Nic take. Mne to nechuti, asi by som zomrel. Ale je mi jasne, ze sa slivovica pouziva ako crevny dezinficiens. Kolegovia do tropickych oblasti ani nejdu bez toho...
Teraz si spominam! Mam vodku, ale len kvoli tomu, ze sa v nej luhuju struky vanilky z Madagaskaru. To pouzivam namiesto vanilkovej esencie. Do ryzoveho nakypu napriklad...
Edit: v cene je zahrnuty internet, voda, plyn, elektrika a puzivanie vsetkych domacich spotrebicov (vysavac, sporak, chladnicka, mraznicka, a pod.)
AdMich, mozes doniest deti, len ja som denne 12hod v praci.... ajtak to vyzera tak, ze jedna studentka ma zuajem, len je viazana zalohou v sucasnom podnajme...
martinapb... si viitana. Len to budes mat daleko z Povazskej Bystrice.. .
a jaj dolezity udaj som zabudol potrebujem to od 1. augusta, takze...
ono to neni úplne 5000 keďže sú tam energie že?
inak ak si v BA dlhšie tak prečo si tam nejaký ten malý byt na hypo nevzal? to čo dávaš na nájom dávaj na hypo a v BA nie je problém predať a ani cena tam neklesá..
Len tak asi nie, ved mas v tom energie, a ten co prenajima z toho musi platit dane ze ano, dalej zalezi ci prenajima zariadeny byt ak ano musi sa starat aby to bolo zariadene, napriklad sa moze sem tam pokazit napriklad pracka, chladnicka, sem tam najomnici znicia zariadenie
Nehovoriac o tom ze ceny za sluzby akonodvoz smeti, sprava domu sa stale zvysuju
Najdrahsie sa tusim prenajimaju 1 izbaky, ked pises taku sumu ze 500 e
Najma netreba zabudat na to, ze aj ten byt, co sa prenajima nie je zadarmo. Kup si byt na hypoteku a skus ho prenajimat, ze kolko zarobis a kolko budes pytat za prenajom.