Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja len, že som maximalne na Turbiho strane ...
Tiež by ma bohovsky srdilo, keby sa tu rozmohlo pouzivanie otvorenych viet (novy gramaticky tvar "Lagondov tvar"), zvyraznenych na konci troma bodkami, tak ako to pouzivam ja a na co si tu narokujem autorske prava ...
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 00:01:59
00
Moje zlato,a čo si kure vykrútila krk :?: :mrgreen: ..

to nastastie nie :lol: ide o to kto viac vydrzi pivo "tocit" :D
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 07:06:00
00
Len v rychlosti.
To tolko diskutovane HEHE u mna vzdy zosobnovalo len a len Turbiho. U neho mi to sedelo na 100%.
Vidis Turbi, si tu na fore autorita, kolko ludi Ta kopiruje. To by Ti malo aj lichotit.
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 07:28:37
00
danko nerad ta sklamem ale dobky pouzivam cely zivot a kvoli tebe neprestanem ;-] hehe pouzivam cely moj internetovy zivot cize tiez neprestanem ;-] hmmm ale zato vam obom kupim jedno pivo najblizsie na predplatenie licencie
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 07:30:28
00
bude pivoooo :D
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 08:05:29
00
Palino ... to mas tak ... prisiel si s tym neskoro ... prava mam uz ja ... a podminky na pouzivanie urcujem teda jedine ja ...
Bude Ta to stat jednu borovicku na kazdom stretku ... :twisted: ak teda uvidim, ze bodky pouzivas ...
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 08:25:59
00
Ja som rebel bez priciny, teda inak povedane provokater. :) A aj napriek tomu HEHE nemam v plane pouzivat a musim skonstatovat, ze Turbi je naozaj tymto prvkom v komunikacii na fore charakteristicky, takze kazdy dalsi kto HEHE pouziva sa beznadejne snazi vystupit z Turbiho tiena. :P

Ale lagonda, s tymi troma bodkami na konci vety si teda poriadne prestrelil (az sa mi zdvihla frekvencia slapania). Esteze ja nepouzivam tri bodky, ale trojbodku a na nu si teda na fore vyhradzujem pravo... A za tuto Tvoju drzost ponukam licencovane pouzivanie dalsieho charakteristickeho prvku pisomnej komunikacie, ktore som sice povodne priradoval ako charakteristicku crtu Tebe, ale dobre casy tymto pre Teba u mna skoncili. Licencia na fň fň je k dispozicii najvyssej ponuke obcerstvenia pre zucastnenych na decembrovom vyrocnom stretku v Kristianovi (ano, uz to bude rok co sa niektori pozname aj osobne). :)
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 08:48:27
00
prave som si uvedomil ze ja zvacsa napisem len .. lebo trik krat sa mi stlacat nechce a malokedy na konci vety skor tak rozne pocas nej ;-] na konci vety davam hranaty smajl ;-] takze ziadne licencovanie sa nekona ;-]
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 10:21:36
00
Ty si rychlo zalicencuj toho nepodareneho kostrbateho smajlika, lebo to niektori bezchrbtaci zacnu pouzivat tiez. ;-]
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 10:29:18
00
len aby... som vam to tu nezamkol .. ;-] hehe
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 10:31:47
00
Dalsi bezchrbtacky provokater. Aky prijemny pocit, ked tu nie som sam. 8)
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 10:36:10
00
len aby... som vam to tu nezamkol .. ;-] hehe

..abys nebol zavretý do klétky s priškripnutým chvostem mačáku... :lol:
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 10:39:07
00
Piso ani som nepredpokladal, že by sme sa nevedeli dohodnúť na ďalšej managerskej spolupráci. Všetko je na porádku delíme sa na poli v kukurici alebo v jačmeni. hehe
Jezus máš pravdu. Baby to už nie je to čo bývalo. Samá provokatérka, bitkárka, špekulantka a hlavne /až sa to bojím vysloviť/ Emancipácia a nebezpečná rodová rovnosť mixnutá s feminizmom. Ach škoda rečí. Je najvyšší čas zrušiť všetky ženské organizácie bo nám to už tak prerastá cez hlavu že onedlho /pokračujú Lagondove tri bodky/. hehe Asi by poniektoré potrebovali porádne bukkaké aby im to trošku prečistilo mozgy. hehe No čo sem chcel to sem si povedal, čakám na ďalšie útoky. Veď bez nich by smutno bolo. hehe
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 10:42:39
00
To asi poprvy krat s tu emancipaciu s tebu suhlasim.Dneska si zena namisto chlapa kupi radsi čivavu...a kupi mu aj nejake sproste obleceni kere sa v minlosti ani deckam nedavalo. 8)
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 10:47:52
00
Ja len, že som maximalne na Turbiho strane ...
Tiež by ma bohovsky srdilo, keby sa tu rozmohlo pouzivanie otvorenych viet (novy gramaticky tvar "Lagondov tvar"), zvyraznenych na konci troma bodkami, tak ako to pouzivam ja a na co si tu narokujem autorske prava ...

tak to ani omylom. pouzivam az prilis casto...
Zobraziť komentár 05.11.2008 - 11:08:12
00
keyboard_arrow_up