tak dobre rano, uz zarezavam

sak ja by som si rad vyskusal aj taku aj taku, kedze nemam skusenost ziadnu, lenze moja pracovna doba neni bohvie co, napr. piatok az nedela robim od 9.00-20.00 cize zas nemozem za vami dobehnut. ja sa nebranim ani 26 aj tak som pred spanim rozmyslal nad tym a to uz je fakt ako
bajk velke, aky je realny prinos 26 vs 20 vpredu? myslim ze ozaj dlhe vyjazdy robit nebudem, neviem wsi predstavit ist s tym na hradzu a sup do cunova

sak mi nohy odpadnu, na to mam
bycikel kt. sa chcem venovat vo velkej miere ako nadalej. plus som aj rozmyslal nad dlzkou tej veci kde stojis a dlzkou celej kolobezky ako takej, ako to ovplivnuje ? dalsia vec co urcite chcem aby pre ti kolobezku nebol problem zoskocit obrubnicek alebo nan vyskocit, nebudem hadam zastavovat na razdom konci chodnika v ruzinove. kukal som si kostku hill, pride mi mala

ale zas naopak dlha a neobratna, draha nieje vôbec, za ozaj dobru kolku, ktora co to vydrzi by som tych 500 oci pustil. chodíte na kolobezku aj ked je mokro a su mlaky? predpokladam ze sa clovek na nej menej zacaka a zaspini ako na bajku, to by mohol byt dalsi priestor kedy vytiahnut kolku a nie bajk. inac pozeral som hmotnosti a napr. 2x 20" mala 11,4kg co moj bajk vazi 10. to sa mi tiez moc nepaci, ked kolobezku tak lahku a ne hovado tahsie ako moj bajk. nieje tu v ba daka speci predajna? alebo niekde kde by sa dali zapozicat rozne kolobezky na vyskusanie?