Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jahman... podla mna najlepsia verzia je si osobne odskusat na nasom buducom vyjazde...predpokladam ze cez vikend pojdeme... a ak chces uz "vaznu" kolobezku pre dospeleho, jednoznacne vpredu 26" ci este lepsie 28" koleso... vzadu staci 20". Ide o to za na velkej kolobezke uz vypadas ako velky chlap...na malych kolesach to stale posobi tak detsky... :/
Apropo..v Nay-ke na Zlatych pieskoch maju pri pokladni peknu velku Kostku (ready to ride) ... :)
footbike... pises ze 20"-16" je idealne pre zaciazocnika ktory nevie ci ho to chyti... len mozno prave preto ze nevyskusal velku kolobezku ho to nechytililo...
Ja som mal v plane povodne stavat 2x 20", len po masivnom studiu stranok som zacal menit nazor, a akonahle som za previezol na Vasich velkych masinkach, hned som vedel ze to bude 28"-20"...
a kam ideme cez vikend..?? smer juhovychod alebo zapadny reich..?? a sobota ci nedela?
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 08:19:44
00
Niekde vzadu je cela moja story, kazdopadne mal som pozicanu Hillku (20/16) a bolo to uzasne. Potom som si pozical Tourku (26/20) a bolo vymalovane. Ale okrem ineho aj preto, ze to bol "viac bicykel". Ale uz je s tym aj ostara ako s bajkom. Ked sa ti nechce vytahovat bicykel, ked ju chces hocikde supnut, ta Hillka je fakt praktickejsia.
Ale ako ddemo spravne povedal, treba to skusit, pojazdit. Smola je, ze tu Hillku nikto z nas nema, asi budem musiet nejaku kupit ;-)
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 08:49:40
00
Ddemo, pri svojej rade som vychadzal z toho, co napisal Jahman, ze zatial neplanuje dlhsie vyjazdy, ze kolobezku chce pouzivat na jazdenie po meste do prace, pre rohliky a podobne. Trasy po meste do 5 km. Na to mu naozaj staci Hill a v pripade, ze by ho to chytilo, nie je problem tuto kolobezku posunut slecne, pani ci dietatu. Ja som znamy tym, ze som prilis racionalny a nerad pouzivam veci, ktore si mozem dovolit, ale ich v skutocnosti nepotrebujem. Ja obcas uvazujem, ze by som do mesta zvolil skladaciu 2x16". Drzi ma to dlhsie. Na jazdenie nechcem nic ine, len velku kolobezku, mozno az do 2x28".
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 08:58:21
00
tak dobre rano, uz zarezavam :) sak ja by som si rad vyskusal aj taku aj taku, kedze nemam skusenost ziadnu, lenze moja pracovna doba neni bohvie co, napr. piatok az nedela robim od 9.00-20.00 cize zas nemozem za vami dobehnut. ja sa nebranim ani 26 aj tak som pred spanim rozmyslal nad tym a to uz je fakt ako bajk velke, aky je realny prinos 26 vs 20 vpredu? myslim ze ozaj dlhe vyjazdy robit nebudem, neviem wsi predstavit ist s tym na hradzu a sup do cunova :) sak mi nohy odpadnu, na to mam bycikel kt. sa chcem venovat vo velkej miere ako nadalej. plus som aj rozmyslal nad dlzkou tej veci kde stojis a dlzkou celej kolobezky ako takej, ako to ovplivnuje ? dalsia vec co urcite chcem aby pre ti kolobezku nebol problem zoskocit obrubnicek alebo nan vyskocit, nebudem hadam zastavovat na razdom konci chodnika v ruzinove. kukal som si kostku hill, pride mi mala :D ale zas naopak dlha a neobratna, draha nieje vôbec, za ozaj dobru kolku, ktora co to vydrzi by som tych 500 oci pustil. chodíte na kolobezku aj ked je mokro a su mlaky? predpokladam ze sa clovek na nej menej zacaka a zaspini ako na bajku, to by mohol byt dalsi priestor kedy vytiahnut kolku a nie bajk. inac pozeral som hmotnosti a napr. 2x 20" mala 11,4kg co moj bajk vazi 10. to sa mi tiez moc nepaci, ked kolobezku tak lahku a ne hovado tahsie ako moj bajk. nieje tu v ba daka speci predajna? alebo niekde kde by sa dali zapozicat rozne kolobezky na vyskusanie?
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 10:25:42
00
Jahman, najlepsie by bolo prist a vyskusat osobne. Bohuzial v BA su limitovane podmienky. My Ti poziciame radi rozne stroje, ale okrem Ddema, ktory ma dnes uz dve kolobezky, mame vsetci velke stroje. V meste je mensia kolobezka obratnejsia a skakat s nou sa bude dat lahsie ako s vacsou. Stupatko, je ta vec na ktorej stojis a je rozne dlhe. Mne na Kickbiku sa tam ledva zmesti noha, ale kolobezke to nevadi a mne tiez nie. Mibo ju ma zase taku dlhu, ze je to az trochu zbytocne, ale pri dlhsich jazdach sa da menit trosku postoj. Ak nemas blatniky, tak mokro je tvoj nepriatel na kolobezke. Na bicykli mas mokry chrbat a zadok, tu stojis v osi zadneho kolesa a pretoze striedas obe nohy, tak ich mas obe mokre od zadku az dolu. Kdesi tu bola moja fotka. Blatniky vsak vyriesia tento problem spolahlivo, ALE ... nezabudaj, ze Ta pohana odraz nohou a ked je mokro, tak sa mozes odrazat trosku menej, lebo sa smyka. V zavislosti od obuvy. Vodu si potom samozrejme das aj na stupatko. Urob si raz cas a radi Ti odpovieme aj na to, naco si sa nepytal.
Howgh, idem k zubarovi.
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 11:20:01
00
urobim, rad vyskusam a popytam sa, najblizsie volno streda, stvrtok, alebo potom ten dalsi vikend 8 az 10.5 sak ked budete mat vy cas sa prispoobim a dobehnem dakam
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 11:30:37
00
arrow_leftHosť napísal:
urobim, rad vyskusam a popytam sa, najblizsie volno streda, stvrtok, alebo potom ten dalsi vikend 8 az 10.5 sak ked budete mat vy cas sa prispoobim a dobehnem dakam

Myslis stredu a stvrtok ako zajtra a pozajtra? Ja teoreticky mozem. Ked necustejm a tento tyzden necestujem, som pomerne flexibilny. Mozem vziat obe moje kolobezky a mozes si skusit. I ked zajtra by malo prsat. Kludne sa ozvi.
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 17:03:15
00
Jahman.. zajtra, tj v stredu som doma cely den. Byvam v Prievoze na Klastorskej 41, co je cast Ruzinova takze daleko to nebudes mat.
Pridi, prevezes sa na 20"x20", a aj na 28"x20" a sam uvidis rozdiel...
ostatne ti uz celkom fundovane zodpovedali kolegovia kolobezkari...:)
a tu je kontakt na mna: 0905/355234
a este som nasiel toto
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/roller-fuer-erwachsene-wie-neu-/456225326-217-4969?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting-verticals_goods&utm_content=fb-non-converters-mf&utm_campaign=Criteo-2014_02_goods_retargeting
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 17:05:50
00
footbike hej zajtra pozajtra, no veru zajtra ma byt skaredo, ale ak to Vam nevadi tak pridem kam treba, ddemo mozem prist na tu adresu kedy si povies dojdem na bajku, nech vam necham nieco v zalohe a donesiem si aj prezuvky :D, ci spd turisticke tretry by nevadili? rad vyskusam obe jedneho aj druhého a inak obom velke diky za ochotu ..
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 17:48:48
00
A ked toho nebudes mat dost, ked pojdes vecer z roboty, zastav sa na Strkovci u mna ;-)
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 17:50:58
00
dnes? mozem ale to uz bude tma, zajtra by bolo lepsie, vyskusam si 5 vasich bolobeziek a aj tak nebudem vediet preco sa rozhodnut, kedze kazdu budem skusat 1x a nebudem mat skusenosti dlhodobejsie zo ziadnou :D
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 17:54:25
00
arrow_leftHosť napísal:
vyskusam si 5 vasich bolobeziek a aj tak nebudem vediet preco sa rozhodnut, kedze kazdu budem skusat 1x a nebudem mat skusenosti dlhodobejsie zo ziadnou :D

5 skusis, ale 2 z nich su bud ciastocny, alebo plny custom, takze na nich sa prevezies iba pre pocit na porovnanie. Inak sa neboj, je to velmi intuitivne a pocitove. Ked budes mat z nej dobry pocit, zistis to sam. Ja som minuly tyzden jazdil na zopar kolobezkach boli medzi nimi uplne supy a velmi drahe, ale pocitovo sa mi pacili dve najlacnejsie. Tu nejde o peniaze. Vcera si spomenul urcitu sumu a osobne by som Ti v tej sume vedel poradit hned niekolko naozaj skvelych kolobeziek. Ale nemusia Ti sadnut.
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 18:30:37
00
arrow_leftddemo napísal:

Prosim Ta, co Ti Jahman spravil, ked mu chces nanutit takuto vec
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 18:34:17
01
tak sorry footbike... pocitovo sa mi zdala dobra..:)
ale nee skorej ako taku raritu som to sem dal..neni to ani velka ani mala..taky hybrid
a SPD ti budu zavadzat kufre na tretrach...obycko tenisky na behanie najlepsie...
a daj vediet kedy prides, mozeme dat aj nejaky kratsi vyjazd..vsak na hradzu su to 3km...
zajtra budem zavrety v dielni...brusim dalsi noz do zbierky, takze asi tak poobede okolo jednej, pol druhej by bolo optimalne...
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 18:58:59
00
arrow_leftddemo napísal:
tak sorry footbike... pocitovo sa mi zdala dobra..:)
ale nee skorej ako taku raritu som to sem dal..neni to ani velka ani mala..taky hybrid

Ujo Dusky, ved to je Worker 26/20, cinska pomsta s vysokym stupatkom. Dufam, ze slovo hybrid si nepouzil v hanlivom vyzname. ;-)
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 20:30:08
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up