Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftfootbike napísal:
Mas nejaku konkretnu pricinu preco si si vybral skladaci?

Áno, ŽSR mi zrušili zľavu na prepravu bicykla. :) A Regio Jet pre zmenu bicykle nevozí vôbec.
Zobraziť komentár 25.05.2016 - 04:56:32
00
Juraj, nekruti sa to a je to podstatne pevnejsie nez cokolvek na com som doteraz stal. Vcera mi to uz nedalo a skusil som prvu jazdu po ulici (bez brzd) a celkom dobre... len este ti predpate vlakna si musia "sadnut"...
Zobraziť komentár 25.05.2016 - 07:28:45
00
v sobotu dame vyjazd...?? idem testovat mojho low ridera, takze asi by som uprednostnil hradzu...
stretko bufet relax, 10:00... moze byt ..??
Zobraziť komentár 26.05.2016 - 16:36:01
00
http://www.leteckydendubova.sk/program/ ?
Zobraziť komentár 26.05.2016 - 16:47:59
00
arrow_leftddemo napísal:
v sobotu dame vyjazd...?? idem testovat mojho low ridera, takze asi by som uprednostnil hradzu...
stretko bufet relax, 10:00... moze byt ..??

Nevratim sa skor ako v utorok buduci tyzden. Takze bezo mna. Ked sa to tak vezme, tak az do konca juna budem furt niekde, dokonca aj cez vikendy.
Zobraziť komentár 26.05.2016 - 17:54:14
00
finale...

Prílohy:

DSC_2005.JPG
DSC_2005.JPG 324.66 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

DSC_2012.JPG
DSC_2012.JPG 145.16 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 27.05.2016 - 08:47:07
00
Kde to ma kotuc ? ;-)

Inac tym vcerajsim postom som sa chcel opytat, ci nejdes s chalanmi na letecky den a teda ci vyjazd nie v nedelu. Aj ked, ja by som mal v nedelu doobeda zase nieco ine robit :-/ Potrebujeme 3-dnove vikendy...
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 10:07:47
00
fokel, vzhladom na to, ze som pouzil hlinikove kolesa ktore som uz mal doma, pouzil som klasicke celustove brzdy... aj cena je nizsia..a na hlinikacoch mi lankove celustaky vobec nevadia,,, na karbony by som jednoznacne daval kotuce... lebo karbonovy rafik a brzy spalik (aj korkovy) hovoria kazdy inou recou a prilis si nerozumeju
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 20:13:51
00
Kedže všetci kamsi chodzá, len já nemám kam ( toto je z nejakého SK textu, len už neviem koho ), spojil som príjemné (čas s deťmi na Kolibe) s užitočným (aspoň niečo ako výjazd na kolobežke) a vyrazil v nedeľu hore trochu skôr ako zvyšok rodiny. Trasa klukatá - Štrkovec, Račko, Starý most, Lafanconi, Mlynská dolina, Železná, Snežienka. Keďže spolujazdec bol po opici a na fixe plus sme sa dlho nevideli a teda vela kecali, čas ani priemerka neboli omračujúce ( 19 km / cca 1,5 hodiny ) ale príjemné to bolo velice.
Pre mňa to bolo po veeeľmi dlhom čase prvýkrat na Kolibe na 2 kolesách, takže pocit ohromný. Vykopať sa hore Snežienkou sa tiež dalo, spustiť cez Ahoj domov o to lepšie.

P.S. cestou dole som zase raz rozmýšlau nad tou odpruženou vidlou vpredu... Mal som kolesá nafúkané tak, ako som po asfalte priešiel - 5,8/5,5. Logicky zadné koleso na chodníčkoch aj zvážniciach s kamenistým povrchom skákalo ako besné (nešiel som po lese rýchlejšie ako cca 40 km/h), ale... o prednom som ani nevedel. SIDa robí presne to čo má :-) Ak by som mal aj v predu pevnú, zišiel by som to tak isto, o niečo pomalšie, ale asi by som viac cítil zápästia. A áno, mohol by som odpustiť tlak, ale... :-D

Prílohy:

KOliba_11.jpg
KOliba_11.jpg 182.55 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

KOliba_22.jpg
KOliba_22.jpg 242.78 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 30.05.2016 - 14:09:17
00
Je dalsich niekolko dovodov, preco Ti zadne koliesko skakalo.
Ani si ty ani nikto iny neviete predstavit ako rad by som siel na kolobeziaci aparat, lenze nem mozem. Jedine keby som chodil na sluzobky na kolofrnde ako mi to odporucala ta zubrienka z Kramarof.
Zobraziť komentár 30.05.2016 - 15:32:26
00
Tak dnes som dal 30 km na watchbird s mojim najstarsim synom Lukasom (16)... ani som nedufal ze sa dostane na kolobezke tak daleko (prvy krat na tom stal). Ae tempo bolo pohodove, pocasie vyborne... tak som ho vytiahol az tam.
A len taka perlicka... hned po rozbehu na hradzi som hodil ockom po zahradkaroch, napriahol som sa na kop (tazisko uplne vpredu), ked tu sa zrazu predne koleso zaseklo do takej debilnej , tazko viditelnej jamy (asfalt bol poklesnuty ako lievik - ziadna ostra viditelna hrana)) a ja som v okamihu preletel cez rajdy. Nastastie ani neviem ako - (asi reflex) som sa prevalil cez prave rameno a chrbat. Kolobezka si poskakala najprv po asfalte, potom po mne hore kolesami. Zahradkar, starsi pan hned prislubil ze tu jamu zaleje, pretoze nie som prvy co tam hodil drsku. Este sa ma pytala jeho pani ci zavolame sanitku... ale hladal som nejake zranenia a okrem narazenej paty nic... ani prilba, ani tricko, nikde ani stopy po pade.. Po ceste spat som si chcel tu jamu pozriet, ale ten pan bol tak zlaty ze uz tam natlacil trosku asfaltu a drte...
Zobraziť komentár 31.05.2016 - 19:18:08
03
Tvoje zranenia popises do detailu a o kolobke nic ! ;-)

Je to zaujimave, ze veci ktore na bajku beries ako beznu rutinu, dokazu na kolobezke privodit v lepsom pripade zopar vrasok, v horsom modrin. Vid moje "pribrzdenie" si prednou pri banke...

Kazdopadne skoda ze na helme nosis svetlo a nie kameru, to video by asi bolo dost popularne
Zobraziť komentár 31.05.2016 - 19:58:18
00
ddemo, toto by sa mne nestalo, lebo ja zriedka kukam po zahradkaroch. Mozno tak po zahradkarkach, ale urcite nie po starsich.
Zobraziť komentár 31.05.2016 - 22:03:20
00
fokel...prave pri tom preleteni som bol na tej prvej 28 x 20... a je pekne citit rozdiely... Blackbird je taky rychlo startujuci, obratny a velmi zivy stroj... do roboty ideal...a ta druha 28 x 28 je zase stabilnejsia a vdaka tazsim kolesam aj lepsie udrzujuca rychlost.. proste rychly kriznik na hradzu .. :)
staci tak alebo potrebujes nejaku podrobnejsiu analyzu...
Zobraziť komentár 31.05.2016 - 22:22:18
00
ddemo nie nestaci, myslel som zranenia tej kolobezky ! Ci sa jej nahodou nieco nestalo, chudinke prekrasnej, ked panicek musi robit cestnu artistiku :-)

Dufam ze sa nam cim skor konecne podari nieco ako spolocny vyjazd, uz by som to nove uhlie chcel vidiet nazivo
Zobraziť komentár 31.05.2016 - 23:46:34
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up