No neviem...všetky tie
vosky a krémy sú jedna chémia, krém som kúpila raz, smrdel ako pomleté prešlé ryby...vďakabohu som obratom našla kamarátku, ktorá sa pomletým rybám veľmi potešila...
![Evil ]:)](https://static.mtbiker.sk/forum/images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Som citlivá na chemikálie, roky už nepoužívam nič na maglajzenie nohy - veď chlpy po osprchovaní alebo okúpaní zmäknú a stačí len žiletka. Výborné sú pánske dvojbritvové jednorázové holítka - 10 pack nestojí ani euro a pri správnej starostlivosti o ostrie (dezinfekcia a usušenie) vydrží jeden balík aj rok. Skúšala som jednorázové dámske toho istého druhu - celý rozdiel je, že dámske sú farebné, je ich tam o polovicu menej a stoja dvakrát toľko...
A ženský pohľad na oholené mužské cyklonohy?

Z hľadiska profíkov viac než praktické (z bohatého ochlpenia sa ťažko odstraňuje asfalt, drobné kamienky a cestná lišaj, oholená noha sa ľahšie zahojí), u nás hobbíkov každého osobná vec, blaho a zvyk, plný rešpekt majú u mňa oholené aj neoholené. Môj milý si napríklad nohy neholí a nijako mu to neuberá na sexepeale.